💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 4 (07.10 - 14.10)

• 68 218
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 1 185
Кралев , ако Мишо загуби

# 1 186
  • Stockholm
Добре че не сложиха Момчи  на такава игра миналата седмица

# 1 187
  • София
Кральо почна с бисерите...
Томи е добро биче, а и имаше късмет с топките. Даже им се извини, браво..

# 1 188
Е колко да е сигурен участник, Димо? Колкото Бисер ли Trollface

Кралев си направи правилен залог. Дайте само на него да яде . Нека има сеир

# 1 189
Ей не го слушат това момче Кралев и бъркат ,бъркат....Кралев е пророк ,игрите са му в кръвта ,а сега стойте гладни! Joy

# 1 190
Кралев и той е отслабнал доста. Нещо започва да ми харесва 😊
ГОркият той, сега и припадна.

# 1 191
"Детски 🍑 " Joy

# 1 192
Мале, уморили са краля в другата битка. Ще има репарации ми се струва...

# 1 193
Въх,в понеделник льо Розето май припада..Медицинският хеликоптер на терен.Кралска особа има нужда от помощ

# 1 194
Мишо си е въздух под налягане, това беше и преди и сега.
На вид е топ, ама после няма никой,,
Светлин с 20кг наказателни килограми отгоре му, ще го бие с лекота..

# 1 195

Синхроните за седмицата. Малко кофти снимка, но само това измислих.

# 1 196
Aз очаквах заради опита да е доста ловък на варелите поне, ама уви, и там беше много зле.

# 1 197
  • София
Чухте ли какво каза Димо в началото: "Следващото лято в сезон 7", т.е за All-stars ще има да чакаме Joy

# 1 198
Как можаха да заложат на Мишо... Той никога не е бил добър на дълги силови трасета. Един път Кралев да е прав и той. Аз пак не разбрах храна няма да има две седмици, независимо от територията. Ама може и да има храна. За някои. Ама не се знае. "Ще разберем в понеделник" я разберем, я не Joy явно на момента се решава всичко в този сезон и правила на практика няма!
Едни висят на блатото резерви, изместват ги от редовните. Други резерви се бият на кастинг битки, влизат по-късно направо при официалните племена. Един отпада на елиминация, никакво послание на лаптоп няма. Друг губи, но го местят на блатото. Там имаш имунитет дори ако вотът е положителен. Въобщеее манджа с грозде отвсякъде. И тия книжки голям криндж. "Ще я чета всеки ден" вика този Joy то като библията, в някакъв култ се превръщат тия игри и е нелепо! Хората с години драпат да влязат да гладуват там, да си рискуват здравето и чат пат да ги унижават (все пак трябва да ги хранят по някакъв начин Joy ).

# 1 199
Колкото и да ми е неприятен Кралев всъщност се оказа прав. Трябваше да заложат на Томи, наистина направи страхотно представяне на арената.

Общи условия

Активация на акаунт