Като цяло клоня на 90% да отменям часа, но съмнението ми идва, че ме предупредиха, че лекарят щял да отсъства и било по-трудно с часовете и не ми се бави отново. Не знам дали бихте ме посъветвали нещо, но благодаря, че изчетохте романа ми
Понеделник ми се пада 9ти ден след тази късна овулация и ще звънна да сменя за Ноември евентуално. АА, напълно си права, че си е цифра, на мен и всяко ходене до София ми излиза златно с път, хотел и co-working (нямам грам отпуск и възможност да отсъствам от работа и трябва да пътувам по нощите, че и да работя). Мрън, мрън.
Няколко пъти съм се опитвала, но чакането ме е отказвало.
, а естрадиола беше 1950 pmol (за един ДФ). Доколкото знам ЛХ има много рязък пик за един два дни и после се срива, а Е постепенно расте и постепенно пада (имаше една таблица). Та според мен си била малко след О. с тия стойности, но за прогестерон не знам, то би трябвало да се качва до 7 дни след О.
Та, ако някоя от вас има проблеми ( тук съм сериозна) ММ има сертификат за Боуен, просто не се занимава с това активно, защото другата работа му изяжда главата .Но с радост бихме помогнали, ако имате нужда от Боуен специалист( на мен ми е оправял синузит, кръста, коляно). Въобще, станах пенсионерска история. Иначе днес глава ме боли и о, чудо, кръвното си ми е ниско ( 70/100), но казаха че има силни магнитни бури. 

Препоръчани теми