Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 406
  • 921
  •   1
Отговори
# 645
AA, днес ми е 13 ден след О. Тоест утре е датата на цикъла по принцип.

# 646
  • Замък сред облаците
Питам, понеже без да броя БХ около датата за М все ми е било към 100-140 чхг 🤗

# 647
Значи моето св движи добре,  надявам се. Спирам с тестовете вече и търпеливо ще чакам да стане време за преглед. 😊

# 648
Кенди, едната мацка, с която си говорих в Майчин дом като ме оперираха беше със съмнения за ИМБ и под наблюдение, чхгто беше стигнало 700, но Димитрова не беше локализирал нищо никъде и беше предпочел да я наблюдава. На вторият тест чгхто беше тръгнало надолу и той й беше казал, че най-вероятно е тубарен аборт. Доколкото съм запомнила така квалифицират бременност, която не се развива с правилно нарастване на чхг и завършва преди да локализира сак. Искренно се надявам да се изчистиш сама и да не стигаш до по-неприятни събития!
Ако все пак имаш желание направи консулатация и с друг лекар. Аз лично препоръка мога да дам замногомалко лекари -доц. Димитров, но трябва да си подготвена, че е много крив на разговор, една АГ с подспециалност репро в Марковс ходих - Елена Томова. Предполагам Калчев би могъл също да се опита да визуализира нещо.

От Фемина имам опит с Димитрова, знам, че са много кисели и двамата. Мислех си и за Марковс, и през тях съм минала, щото имаха за тогава (2023)  топито на техниката и виждаха кариесите на зъбните зародиши на зародишите. Ама то… при това положение вече нещата са или се маха профилактично ей сега тръбата, щото и без това е вече фира или се инжектира онова, или се чака природата да каже кво смята да прави. Тъкмо говорих и с моя лекар, каза че той в момента може да помогне с конкретния проблем, който е най-важен. Другите са хипотетични и освен да ме свърже с някой в тая сфера, друго за там не може да препоръча. Ще видим в понеделник. ЧХГ мисля да го пусна още в неделя.. май.

# 649
  • София
От Фемина имам опит с Димитрова, знам, че са много кисели и двамата. Мислех си и за Марковс, и през тях съм минала, щото имаха за тогава (2023)  топито на техниката и виждаха кариесите на зъбните зародиши на зародишите.

Димитрова е по-киселата, ако е някакво спокоение Grinning
А в Марковс и сега са с много добра техника според мен, поне сравнението, което аз мога д анаправя от там и други места Grinning
Докторката каза, че така като ме слуша една акушерка в инвитро клиника ставам от раз Grinning

# 650
Шантал То тука покрай проблемите си станахаме наполовина лекари хаха , знаем повече от някой гинеколози .

# 651
Аз имам следния казус. Вторник на 22.10 имам записан час за първата лактобацилна обливка при Калчев (втората на 29.10), като датата беше планирана на база 28-дневен цикъл (както ми е стандартно). Когато планирах датите ми казаха, че е най-хубаво да е непосредствено след края на МЦ, задължително на чист ден и втората обливка да е седмица след това. След странния овулационен пик, който имах на 24 ден, днес ми е вече 31ви ден и цикъл още няма, не знам и кога да го очаквам.

Звъннах в центъра и им обясних ситуацията, те ми казаха, ако понеделник нямам цикъл, вторник да си отида на обливка, с уговорката понеделник пак да им звъня дали ще отида. Тук идва чуденката - първо, ако сакън е станало чудото този месец (силно се съмнявам, но все пак пуста му надежда), не знам колко е добре да ми обливат матката с каквото и да било точно сега, второ уж по-добре било непосредствено след края на цикъл, а не няколко дена преди и трето, с моя късмет ще се юрна понеделник за София от Варна и вторник ще цъфна с цикъл. Joy Като цяло клоня на 90% да отменям часа, но съмнението ми идва, че ме предупредиха, че лекарят щял да отсъства и било по-трудно с часовете и не ми се бави отново. Не знам дали бихте ме посъветвали нещо, но благодаря, че изчетохте романа ми Joy

# 652
  • Замък сред облаците
Пусни в неделя чхг, нещо работещо във Варна сигурно има? Аз откровено смятам, че тия неща с лактобацилите са за след МЦ, иначе с МЦ се излющва и смисъла. А си е сума това….
Те от Калчев точно преди малко са ми звънели, сигурно да ми напомнят за часа при Михайлова във вторник; ама като върнах обаждане даваше заето.

# 653
Кенди ❤

Бъстед, и според мен по-добре да изчакаш. А иначе за чхг в неделя има къде да пуснеш, ама резултатът излиза в понеделник 😀

Скрит текст:
Не знам аз ли съм упорита или извадих късмет, ама както ми беше за декември часът при Магардичиян, по обяд ми излезе свободен час за 15ти ноември, смених го, ама си викам, пак ми е далеч, ще проверявам пак. И хоп, излезе свободен за 1ви ноември. 😀

# 654
Охх, Кенди ... Стискам ти палци, момиче, нещата да се нормализират от само себе си ... ❤️
Потребител, тихичко честито! ❤️ Колко се радвам да видя хубав, положителен тест! ❤️
Аз за съжаление започвам 2-ри АБ, защото моята упорита кашлица не минава и това е.... 😑 мрън........😑 Говорих с личната за тази болка в ляво около гърдата и мишницата и тя също, както ти АА ми каза, че се дължи на хормони и пътя на лимфните възли се възпалява. Показа ми движение с потупване с 2 пръста точно върху точката, където ме боли и каза да го правя поне 2 пъти в седмицата, за да се разорбира това, което се е събрало там .... и по нейн съвет да поспра малко с Дуфастона... днес ми е последното хапче, направих си 1 пиклив тест за всеки случай, разбира се-отрицателен. Имах леки надежди, но ..... живота продължава Simple Smile

# 655
Благодаря момичета Heart Понеделник ми се пада 9ти ден след тази късна овулация и ще звънна да сменя за Ноември евентуално. АА, напълно си права, че си е цифра, на мен и всяко ходене до София ми излиза златно с път, хотел и co-working (нямам грам отпуск и възможност да отсъствам от работа и трябва да пътувам по нощите, че и да работя). Мрън, мрън.

V_sS, да успееш да си запазиш при него и то в толкова кратък срок си е направо луд късмет, тичай към тотото Joy Няколко пъти съм се опитвала, но чакането ме е отказвало.

Белийв, по едно време аз също имах такива болки и леко се бях стреснала. Ходих дори на ехография на МЖ и просто ми обясниха, че имам повече жлези в тази гърда и е по-развита, и при хормонални промени през МЦ от там идва и болката. Бяха ми предписали някакво кремче, което така и не взех, имаше хормон в него, но трябва да проверя, за да не пиша глупости.

# 656
  • Be realistic - plan for a miracle.
Момичета, моля ви, стиснете ми палци утре и около 9 ч. ми пратете от вашата топла енергия.
Ще разкажа при първа възможност защо. Purple Heart

Чета ви и ви мисля иначе и стискам палци много на всички.
Хардкенди, имаш уникално чувство за хумор. Моля се всичко да се подреди за теб и следващия път ЧХГ-то да ни радва само...

# 657
Кенди, понякога имам чувството, че в тая група сме като група от психиатрична клиника, но и аз ти пожелавам да почне да пада тъпото ЧХГ и да се изчистиш , доколкото може, сама. Според мен пусни си теста и изчакай с инжекцията. Аз все още си твърдя, че в МЦ Калчев имат най-най-най-техниката, но ходила съм в Марковс и там става.

Потребител, супер са стойностите, и на мен са ми казвали че прогестерона варира през деня.

Вики, успех Simple Smile
2402, много странни хормони. Като ме следиха за ЗЕТ август и чакахме О. в навечерието на О, пика на ЛХ беше 72.4 ( за сметка два дни по-рано беше Sunglasses , а естрадиола беше 1950 pmol (за един ДФ). Доколкото знам ЛХ има много рязък пик за един два дни и после се срива, а Е постепенно расте и постепенно пада (имаше една таблица). Та според мен си била малко след О. с тия стойности, но за прогестерон не знам, то би трябвало да се качва до 7 дни след О.

Малко ъпдейт и от мен
: Вчера бях на уролог, заради онази болка в бъбреците, кръста или там каквото беше. Прегледа ме, не видя нищо (освен бъбреци), каза че вляво имам две песъчинки от по 2 мм и дори и да тръгнели нямало как да има болка, защото са пренебрежимо малки. Та всичко е чисто. Даде ми Милгама и каза, че вероятно е било нещо може би с нерв. Аз обаче отидох здрава, защото в неделя мъжа ми ме оправи ( не онова оправяне, а с Боуен) и ми мина. Та тя каза да платя на мъжа ми 130 лв за това че ме е оправил. После пък аз го оправих....в знак на благодарност Simple Smile Та, ако някоя от вас има проблеми ( тук съм сериозна) ММ има сертификат за Боуен, просто не се занимава с това активно, защото другата работа му изяжда главата .Но с радост бихме помогнали, ако имате нужда от Боуен специалист( на мен ми е оправял синузит, кръста, коляно). Въобще, станах пенсионерска история. Иначе днес глава ме боли и о, чудо, кръвното си ми е ниско ( 70/100), но казаха че има силни магнитни бури.
Успех на всички момичета, сори, че не ви изброявам поименно, но очите са ми изтекли и едвам чета, трябва да се наспя...някога Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusAnimal Chicken

РЕДАКТИРАМ : Prego, стискам силно палци , каквото и да е , нека да е хубаво!

# 658
  • Замък сред облаците
Голямо оправяне е паднало при вас значи 😂 Ох, много е свеж хумора в последните 2 теми, отдааааааавна не се бяха раздвижвали така. Ашколсун!

Прегго, стис!

# 659
  • На изток от Ада
Preggo успех!
Белив съжалявам за теста!
Бъстед, интересно Колко лв са тези обливки?
АА хайде почти стигна до Михайлова..

Общи условия

Активация на акаунт