Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 415
  • 921
  •   1
Отговори
# 630
Ха дано в понеделник да е много надолу. Колкото и да ми е тъпо всеки път да го пожелавам това...
Направо искам да ми пише “ти луда ли си, кво ЧХГ?!” на резултата.

# 631
  • На изток от Ада
Важното е че пада Кенди!

Аз съм с болки от О вече от  2ден. То въобще не е до секс

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 11:08 от nasito8988

# 632
Кенди, важното е, че пада, колкото и тъпо да звучи, както каза 2402, но в твоята ситуация май това е вариантът. Не съм запозната, но ако до понеделник е паднало в по-големи граници, има ли вариант да си спестиш инжекцията?

# 633
Ами моят каза, че трябва да падне много драматично за кратко време, че да не правим нищо и да си го чакаме. Ама ако ще пада с по 5-30-15-100-1.. няма да го изтрая.

# 634
  • Замък сред облаците
Кендито, аз бих си чакала понеделника ❤ що решиха че е тубарен? Да те инжектират ли щото?

# 635
Ами заради изначалното кървене първо, това им е основната отправна точка, било си клиника за извънматочна, после това плато, което имаше на 740 - 760, после спад. Чакам понеделник и аз, до тогава дано всичко е тихо и кротко.

# 636
Ъпдейт за абонираните за драмите на Кендито:
ЧХГ 16.10 - 763
ЧХГ 18.10 - 652
На 99% говорим за тубарен аборт (въпреки, че не се вижда нищо никъде), но трябва ясна тенденция, че спада и то убедително.. и три клетки да имало живи, щели да правят ЧХГ и да променят резултата. Според него трябва да сложа инжекцията и да си чакам 3 месеца, иначе тая игра можело да продължава по-дълго. В понеделник съм при моя, за момента нямало риск от инцидент, ама никога не се знаело и така.

Тихичко писна̀ ми.
При тубарния аборт се вижда точно къде е ембриона. Те дори и да не са живи клетките пак има ЧХГ, докато не се отстрани всичко. Аз съм с тубарен аборт и спукана тръба.

# 637
А това Михайлович ли ти го казва или някой трети-четвърти? Аз също бих си изчакала понеделника, пък дано се срине пустото му ЧХГ (такова май за първи път пожелаваме тука).

# 638
Това е докторът от последния преглед.
Лира, то е адски малко това и загива в момента. Къде загива, то си знае.
Не се визуализира никъде, днес ме гледаха трима общо, плюс още две лекарки, които бяха на по 12 според мен и са избягали от даскало. Не знам как някой не извади пакет пуканки, толкова интересно беше. Няма нищо в лигавицата на матката, което да говори за имплантация, а е кажи речи 5та г.с. Сега ако получа някакво кървене и 48 часа след него това се е занулило - ясно, но освен да се почака още малко.. не знам какво. Питах ги какво става с НЯР, казаха.. аз съм си родена с тия яйцеклетки и тоя препарат няма какво толкова да им направи, те вече са каквито са и колкото са, камо ли една доза да ги бастиса  чак толкова.. ама не били специалисти по тая част. Все пак ще изчакам понеделник и ще видя дали мога да вляза в контакт с някое репро.

# 639
  • София
Кенди, едната мацка, с която си говорих в Майчин дом като ме оперираха беше със съмнения за ИМБ и под наблюдение, чхгто беше стигнало 700, но Димитрова не беше локализирал нищо никъде и беше предпочел да я наблюдава. На вторият тест чгхто беше тръгнало надолу и той й беше казал, че най-вероятно е тубарен аборт. Доколкото съм запомнила така квалифицират бременност, която не се развива с правилно нарастване на чхг и завършва преди да локализира сак. Искренно се надявам да се изчистиш сама и да не стигаш до по-неприятни събития!
Ако все пак имаш желание направи консулатация и с друг лекар. Аз лично препоръка мога да дам замногомалко лекари -доц. Димитров, но трябва да си подготвена, че е много крив на разговор, една АГ с подспециалност репро в Марковс ходих - Елена Томова. Предполагам Калчев би могъл също да се опита да визуализира нещо.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 11:30 от shan^tall

# 640
Кенди ,гуш . Мисля ,че за да се визуализира точка в матката ,чхг трябва да е над 1000 или с някой космически ехограф като на Калчев , според мен се чистиш и ще падне с времето.  Съжалявам ,че преминаваш през всичко това .☹️

# 641
candy, Михайлович ако прецени ще те засили към репродуктивен. Той извика Атанасова да ме гледа (освен всички специализанти, също като при теб), на другия ден ме заведе при Стаменов. Сигурно ще си ми остане това най-болезнения преглед в живота, супер много натиска и въртя доктора, ама успя да я визуализира. И поне пускаше и той тънки шеги, та се чудех да се смея ли, да плача ли. Ама да не стигаш до там, да си пада и след месец-два да си пак в играта.

# 642
Излязоха ми резултатите. В сряда ЧХГ беше 33,4(11 ден след О), а прогестерона 29,2. Това са от днес. Една идея е пандал прогестерона, но надявам се не в проблем.

# 643
  • На изток от Ада
Кенди аз не бих бързала с инжекцията.

Потребител удвоява се! Не прави повече пикливи

# 644
  • Замък сред облаците
Няма и 1 единица разлика прогестерона реално, а той е хормон който варира. Ок е. Днес ли ти е закъснението реално?

Общи условия

Активация на акаунт