Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 075
  • 921
  •   1
Отговори
# 915
  • Замък сред облаците
Скрит текст:
Естрогенова доминантност да нямаш, Прегго?

Никаква идея нямам Grinning
Как да разбера?
И ако разбера... има ли изобщо как да се адресира?
Със Сенкова сега планираме чек на имплантационен прозорец, което ще даде някои ценни отговори.

Естрадиола между 2-5 ден не трябва да е над 200pmol. Ако е над това е доминантност. Адресира се с промени в навиците, анализират се дали не се взимат грешни добавки ако се приемат такива; принципно в крайните случаи и хормоналния терапия се прилага.

# 916
Скрит текст:
Сис, аз към Прегго питах за естрогена, заради тия промени в лигавицата.
Чакам ти контролата на теб като дойде време.

Ви, жив и здрав, на 41 да сменя наакани памперси.
При нас миналата седмица д-р Чучумишев засече сърдечни пулсации (беше много рано да го чуем като звук, но сърчицето вече бие).
Излезе ми и резултата от контролата на уреаплазмата и е отрицателна и при мен и при мъжа ми.

С д-р Чучумишев коментирахме нещо, което ме озадачи. Имайки в предвид, че с мъжа ми правим опити от 2 години и за тях имаме само една БХ пред Април, различното миналия месец беше, че правихме проверка на тръбите с пяна (имам и цветна снимка през 2023, не забременях изобщо през 2023) и пихме антибиотик и двамата 10 дни след проверката на тръби. Според д-ра може точно проверката + антибиотика да са създали хубава среда, щом точно в този месец са ни се получили нещата.

# 917
Колкото до Доверие - ако нещо им носи приходи ще го направят повече от задължително.... Споделяла съм, че ако се реша на още една заповед мислех д апробваме при Станулов, но страшно ми падна мнението за него след като е взел решение да се премести точно в тази болница, която по моето мнение не държи на пациента, а на кинтите....

А някой дали може да посочи болница от репродуктивните, която не държи на кинтите, а на пациентите?? Защото аз вече съм била в 4-5 тук у нас и навсякъде са ме гледали като банкомат. Simple Smile Има огромно значение отношението на болницата и това на лекаря, който е избран. Като 2 отделни неща. Това не важи само за Станулов, а като цяло.

Скрит текст:
Иначе по отношение на него, в Афродита ме гледаха много повече "за кинтите" отколкото останалото. А Станулов си е все същия в Доверие. И на двете места се е старал да ми спести пари винаги, когато е възможно. Дори в Доверие усещам много по-добро цялостно отношение. Тези в кифленската Афродита не можех да ги трая на администрация, а в Доверие са супер любезни и отзивчиви. Такива мизерии е имало в Афродита и там толкова са лъгали и мотали двойките, че дори е обратното - много повече ми се издигна в очите като се махна от тях и ако до преди имах известни колебания, то сега нямам такива. Доста по-спокойна съм, че започвам инвитро там. Дори не бяха предвидили разни пакети за случаи  като вадене на яйцеклетки/оплождане на ЕЦ и Станулов говори с изпълнителни директор, и смъкнаха цените.

Екипът, който Станулов сформира в Доверие, е добър, мотивиран, отзивчив и с човешко отношение (от администраторката до самия него). Toва поне е в инвитро отделението. Вече при останалите (гастро и т.н.) може и да е тотал щета положението. Да, може самата болница да се старае да точи пари от посетителите й и със сигурност го прави, но за съжаление всичките са такива - за собствениците им това е просто един чудесен бизнес.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 14:32 от _snowflake_

# 918
Вики, честит да е ТМ, да се сбъднат всички негови мечти!
Аз един месец съм с късна О, един с ранна. В сряда съм при Сенкова и ще видим как е този месец положението.
За мен също беше много странно кухо яйце след ПИД, мислех че е невъзможно. Но все пак мисля че следващият ни опит ще включва ПИД, за да изключим това като възможност за липса на имплантация. Вече не знам какво друго не съм пробвала и не съм направила и го ударих през просото. Само желание за тренировки си имам и си ги продължавам тях.

# 919
# 920
Момичета, включвам се по темата за лежането след секс. И аз винаги съм си мислила, че е али-бали, докато на инсеминацията ми лекаря не инструктира мен и сестрите да лежа 10-15 минути, заради лоша морфология и съответно малък брой читави сперматозоиди. Когато подновим опити (надявам се другия месец), ще си полежавам. Blush

# 921
Мда, моята бременност с КЯ беше с късна овулация (около 19, 20 ден). Без прием на Дуфастон ми варира 31-34 дни ....
Днес ми е последния АБ довечера (вече мога да кажа, че съм добре) като изключа една лека умора в краката ама то след толкова лекарства за последните 2 седмици, как да не ми се разклати организма?! 🤦‍♀️ А и да си направя терапията с Кандизола, че тия АБ само поразии....

И Дуфастона спрях в петък, та, чакам си тия дни .... и съм решила 2, 3 месеца да си отпочина от всякакви добавки, дуфастони и прочие.... Много натоварих тялото си ... определено не е на хубаво .... 😔

Вики Жив и здрав да е! Само поводи за радости да имате! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт