Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 122
  • 921
  •   1
Отговори
# 870
  • Ст Загора
Кети, те тестовете се правят следобяд.
Без пиене на течности и ходене по тоалетна поне 2ч

# 871
Аз докато рева при психотерапевта, тука почервеняло от черти People Eyes Стиснати палци от мен!
Eunoia, или кръвен или нищо ❤

# 872
Аз правя и сутрин и следобед .Heart

# 873
  • Ст Загора
А ползваш ли премом?

# 874
Да 0.36 го даде. Ниско . Има време до довечера да стане положителен.
Вие лежите ли след секс ? Извивнвам се за въпроса ,днес лежах 10 15 мин с дигнати крака ,даже слагам кърпичка от онези дето са 99% вода за да не изтича .❤️

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 11:18 от Ketty1986

# 875
Eunoia, стига си се филмирала, моля те. Аз на 5,000 ЧХГ имах супер бледа черта, наистина не е критерий. Пусни си кръвен, да ти е спокойно. Всичко ще е наред ❤
Хайде и останалите плюсчета да ни зарадват с хубави кръвни!

# 876
Ъпдейт - 45 е!! Повече от удвоено е! Край с тея пикливи тестове Grinning
Сряда няма да успея да ида, но петък щв ходя за щитовидните и ще пусна пак ЧХГ!
От сърце благодаря за стиснатите палци! Сила сте! Heart

# 877
Успех на всички за кръвен днес! Само с хубави ЧХГ-та да се разписвате Flowers Four Leaf Clover

kattes, и аз го видях това, но като че ли фокуса е върху false advertisment, едва ли не хората са били с очакването, че щом е минат ПИД е гаранция за успешна бременност. А и доколкото знам адвокатите много обичат такъв тип дела, защото обещетенията са огромни, съответно и тяхната печалба е голяма. Аз също не смятам, че ПИД трябва да е нещо рутинно предлагано, но има своето място в медицината засега.

Eunoia, браво! Спирай пикливите и дишай спокойно!

Повторих аз днес пак хормоните + щитовиден панел, че не го бях пускала от януари. Ще видя следобед в крайна сметка имало ли О, нямало ли е. Не че успяхме и да се отчетем много в този период, дори и да е имало и пак няма да знам кога точно е била, ама каквото такова.

# 878
  • Ст Загора
Вие лежите ли след секс ? Извивнвам се за въпроса ,днес лежах 10 15 мин с дигнати крака ,даже слагам кърпичка от онези дето са 99% вода за да не изтича .❤️
  Z Не лежа. Само една Б съм пробвала с лежане. Стана.
Те плувците се изтрелват с налягане и което трябва е там.

# 879
По принцип точно ПИД е гаранция за много по-висока успеваемост, за това и в Турция е толкова голяма успеваемостта. В клиниката, в която се премести доктор Станулов взимат пример от турците и ще направят практика тестването на ембрионите, което ще спести много напразни трансфери. Аз съм за ПИД с две ръце, но да е и по новата технология с лазер и да обучават качествено ембриолозите. Също ще е добре ЦАР да поема тестването на поне до три ембриона. Така ще се покачи успеваемостта и процентът на абортите също ще намалее. Когато е проверен ембрионът, вече причините се търсят в матката или хормоните. Основната причина за неуспешни трансфери и аборти си остават генетичните аномалии, за това мисля, че ПИД ще помогне много в намаляването на процента на тези ужасни събития.

# 880
  • Ст Загора
Eunoia, браво!

2402, хубави резултати!

# 881
Вие лежите ли след секс ? Извивнвам се за въпроса ,днес лежах 10 15 мин с дигнати крака ,даже слагам кърпичка от онези дето са 99% вода за да не изтича .❤

С първата бременност да. Този път даже една минута не съм лежала. Май няма значение

# 882
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз вече съм с доста особено мнение за ПИД. Четох история на момиче във форума, чиято бременност след ПИД се оказва кухо яйце. Нещо тотално невъзможно и невероятно дори според Калчев, който потвърждава. Налага й се медикаментозен аборт. Четейки старите й постове, тя също се е лекувала в Турция. След този случай си казах, че това нещо няма да го правя и е преекспонирано за мен. Но разбира се, дълбоко искам да подчертая, че е лично мнение и просто споделям без да агитирам никой.

# 883
  • Ст Загора
Прего, и аз го четох. Учуди ме.

# 884
Че това не е нещо ново. За съжаление и след трансфер на бластоцист може да има кухо яйце. Това е по-скоро изключение обаче и няма нищо общо с ПИД.

Общи условия

Активация на акаунт