Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 374
  • 921
  •   1
Отговори
# 855
Кенди, надявам се това да е началото на успешната развръзка!
Eunoia, чакаме те да се включиш утре с едно тлъстичко ЧХГ.
Мел, въобще не го мисли това, организмът ти се напасва към променящите се хормони (и тия, дето му даваш допълнително), всичко ще е наред!
ЧатГПТ не го питайте за такива неща, той ще се съгласи с всичко, което го пише някъде, защото е модел, който се храни с информация. Аз съм го мъчила много относно време за прием на конкретни добавки, бога ми, всичко беше правилно, дори противоречащи си мнения.
Щях да казвам нещо мъдро по темата за мъжете и бебеправенето, ама забравих какво беше 😂

# 856
На всичко чакащи тестове за ЧХГ стискам палци 🩵🩷🩵🩷

Относно магнезий Калчев ми беше споменал да го спрем (пиехме изписан от ортопед и аз и ММ след операции, не помня каква форма беше).

Днес се замислих, че последните два месеца някъде 9-10 дни след О започва едно придърпване в матката/яйчниците не знам и аз къде е точно, наподобява О, но не точно и не знам на какво може да се дължат тези усещания (започнах да правя списък с всички неща и въпроси, които ще сполетят доктора). На някой друг случвало ли му се е?

Бях задала въпрос за косъмчетата по сисите, днес си взех лентички за кола маска и утре ще пробвам да видим какво ще сътворя 😅

# 857
  • На изток от Ада
ММ започна и добавките

# 858
Момичета, нещата отиват към биохимична…
Много ми е тъжно.
Колкото и да не бива да се гадае по тестове, чертата тази сутрин е по-бледа от тази в събота, за два дни все щеше да се насити повече. Ще ходя да пусна кръвен ама…

# 859
Пусни кръвен! Не се доверявай и не гадай по уринарни тестове! Стискам палци Heart
Момичета, нещата отиват към биохимична…
Много ми е тъжно.
Колкото и да не бива да се гадае по тестове, чертата тази сутрин е по-бледа от тази в събота, за два дни все щеше да се насити повече. Ще ходя да пусна кръвен ама…

# 860
Здравейте на 33 години съм имам две деца!
Момчета на 14 години и на 8 години от първия си брак! С втория ми съпруг искаме да си имаме наше! 19 дни закъснение и

# 861
Моля някой да пусне нова тема.

# 862
Eunoia, тичай за кръвен и ни дръж в течение! 🥰

# 863
Момичетаааа, припадам. Имам втора чертичка 😍😍 35-ти ден ми е от МЦ, с овулация около 16ти ден.
Дали да ходя да пускам кръв за чхг?

# 864
Еха, денят започва добре!
Съветвам всички да отивате на кръвен и ще чакаме хубаво ЧХГ ❤️

# 865
  • Замък сред облаците
Бъстед, какво реши?

# 866
Момичетаааа, припадам. Имам втора чертичка 😍😍 35-ти ден ми е от МЦ, с овулация около 16ти ден.
Дали да ходя да пускам кръв за чхг?

Тичаааааай! ❤️ Чакаме те !

# 867
Аз сутринта препиках един тест на easy@home (10 mIU) и си беше напълно отрицателен, но реших да звънна в Калчев и да изместя за Ноември обливките. Пък току виж стане чудо Grinning Днес е 9 DPO, така че ще си държа делулуто още няколко дена, но и да съм спокойна, че няма целият път и пари да са на вятъра.

Останалите момичета ги чакаме с хубаво ЧХГ за подобаващ край на темата. Heart

# 868
Eunoia, мисля че ще е наред вс, това с лентичките съм изчела десетки момичета да казват, че не са се наситили дори и по-нататък в бременността!
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1270740384149039&id=100036392696224
Интересно..

# 869
Стискам палци за всички кръвни .

Бъдтед Съжалявам .

Уж според АГ утре трябва да съм в овулация . Почти са еднакави. Следобед ще направя още един.

Общи условия

Активация на акаунт