Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 374
  • 921
  •   1
Отговори
# 840
Когато взимам утрогестан втората половина на цикъла не ме болят гърдите, изобщо почти нямам пмс с утрогестан. Много по-добре е при мен от без. В повечето случаи без утрогестан са си ме боляли гърдите, понякога много.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 12:50 от Firebird26

# 841
Аз доколкото виждам в листовката, пише че го изписват за облекчаване на симптомите на ПМС и пременопауза, като един от тези симптоми е болезнени гърди и е описано в листовката. Може и наистина да има връзка. Те не са спрели да ме болят, но само като ги натисна. Утре ще видим как е положението няма да тичам при дежурен, че ще ми се смеят. Пих един бърз сок от филм 😃

# 842
Кенди, супер 🤗❤️
Между другото след последния трансфер сънувах, че прокървявам и на следващия ден получих имплантационно кървене 😁 Иначе много пъти съм сънувала, че съм бременна, тестове, даже гривна на ръката след раждане, че някакви АГ и сестри казват, че чакам момче, а аз казвам, че грешат и е момиче, че и името казвам 🤣 Ненормална история....

# 843
Всички сме превъртали по малко от това бебеправене. Няма как. 🤣

# 844
Знаете ли коя лаборатория ( в София) може утре да ми изкара ЧХГ за няколко часа, а да не го чакам цял ден? Централата на цибалаб ми е удобна, но последния път изследванията излязоха към 3-4 следобед чак.

# 845
Тази в болница Надежда - 40 до 60 минути макс.

# 846
Лабораторията на Надежда е доста бърза. Аз ходя там, като искам по-бързо да излязат резултатите. И в Адела също бързо са ми излизали.

В централата на Рамус също съм пускала, но там понякога са излизали доста бавно.

Кенди Радвам се, че потръгнаха нещата.

# 847
Надежда, Щерев (там е филилиал на цибалаб реално, но почти всичко си правят на място и излизат за 40мин), за Токуда също съм чувала, че излизат бързо.

# 848
Чудесни сте, благодаря! Надежда също ми е удобно, там ще ида.

# 849
И аз съм чувала, че не трябва магнезии в ранна б., но д-р Недялкова ми каза, че не е вярно това и нямало нито един сериозен научен труд, който да го доказва.

# 850
  • Замък сред облаците
Също няма нито един сериозен научен труд, който да доказва безопасността му в този период Wink Търсила съм медицински изследвания по темата. Няма нито едно в първи триместър, нито има с различните форми на магнезия във втори и трети триместър.

# 851
Също няма нито един сериозен научен труд, който да доказва безопасността му в този период Wink Търсила съм медицински изследвания по темата. Няма нито едно в първи триместър, нито има с различните форми на магнезия във втори и трети триместър.
Майко, мен колко магнезий и ношпа ми изсипаха след амниоцентезата Flushed

# 852
  • Замък сред облаците
Принципно след 12-13 седмица, най-добре 14-та е напълно ОК в определени дози.
А при инвазивна процедура като амниоцентеза ползите превишават риска, което е водещ принцип за прилагане на медикаменти.

# 853
Следващата седмица съм при нея и ще се опитам да я затапя с на АА въпроса. Междувременно попитах ChatGPT и според него е безопасен и полезен в конкретни количества.

# 854
  • Замък сред облаците
Ако потърсиш в една задна тема (може би 4-5 назад) съм цитирала проучвания при бременни с магнезиев сулфат (с други форми не намерих). Има цитирани рискове при употреба при жени в напреднала Б включително, сърдечни арести и тн. За ползи че има не отричам, но като всичко което се взима извън храната при Б е редно да е в дози следени, назначени от лекар, а не на своя глава.

Общи условия

Активация на акаунт