Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 376
  • 921
  •   1
Отговори
# 825
Кенди, писали сме едновремвнно и сега виждам стойностите.
Нека все така да пада.
Звучи не много правилно, но дано вече до края на другата сеемица да ти дойде и да може и ти да си поемеш малко въздух! Flowers Hibiscus

# 826
  • Be realistic - plan for a miracle.
Хардкенди 🤍

# 827
Сънищата са сюжети на подсъзнанието ни . Мойте доста често да пророчески .

Моя пък много чувствителен го раздава ,да не съм му говорела ,че правим бебе ,а да му казвам "че искам да правим секс " , щото така му се убивал кефа . Безмислени забележки .

Аз пък съм на мнението на мъжа ти. В никакъв случай не искам да имаме усещане, че се "трудим" само заради бебе. То на мен ми се убива мерака така, камо ли на мъжа.

Candy, супер! Вторник да е още по-надолу! 🍀🤗

# 828
Аз докато не го видя -4000 това ЧХГ ще спя с анцуга. Егати филма, хора.

# 829
candy, след 2 дни да е близко до 0, след още  2 съвсем да го няма и да се свършва тази мъка! Позволи си да отдъхнеш малко преди да продължиш да четеш какво може да се обърка. Пък и на ЧХГ си му трябва време да спадне съвсем. При мен 3 дни след операцията беше 43, после следих с лентички през няколко дни докато не станаха отрицателни, че в моята глава други филми живееха.

На мен ММ вчера ми се сърдеше, че сънувал, че му изневерям. Ама всъщност само съм казала 'излизам и няма да се прибирам' и той се досетил, че ще ходя по мъже Grinning

Аз не помня дали споделях, ама юли като имах О от правилната страна и докато бяхме на море, всяка вечер сънувах нещо на тема "това бебе не е твое" (включително и за децата, които съм износила). И ми беше супер гадно. Скоро не съм сънувала нищо на тема бременност, за щастие бих казала.

# 830
  • София
candy, това е един от онези редки моменти, в който много се радвам на спадащо чхг! наистина мисля, че можеш да спиш по нощница вече Grinning

# 831
  • На изток от Ада
Пада Кенди. Мн добре.

# 832
Възможно ли е утрогестана да намалява болката в гърдите? Днес си ги усещам не чак толкова болезнени, колкото вчера и малко се разтревожих.
Иначе кървене и болки нямам днес, чувствам се добре.

# 833
  • На изток от Ада
Едва ли е от утрогестан Мел!

# 834
Магнезий дадаха ли ти ,Мел ?  Хубаво е да се пие против спазми на матката .

Кенди , според мен е добре,щом пада ,след 2 дни трябва да е вече 100 или по-малко. Щом нямаш болки не се тревожи ,не е извънматочна.

# 835
Кенди, нека все така пада, намини да споделиш отново какво се случва и скоро да си легнеш спокойно без анцуг.

Наси, браво че има развитие и дано този опит е успешен!

Прего, съжалявам за развитието при теб, но ти пожелавам следващият да е успешен!

Аз рядко сънувам, но имам няколко добри и лоши сънища, които си станаха реалност. Един път сънувах приятелка бременна, а след няколко дена пак я сънувах с момче. Не се бяхме чували от месец-два дори не знаех, че правят опити, тогава каза, че е бременна с момче. Вторият път сънувах друга моя приятелка бременна, отново бяхме загубили контакт за доста време и й бях писала да й кажа какво съм сънувала. Тогава тъкмо е разбрала преди седмица, че е забременяла след 2 години опити.

ММ ме бъзика да не си купувам лентички, а да чакам да се сънувам бременна, ама май за мен не работи тази дарба Grinning

# 836
Не са ми дали магнезий, но съм чела че в 6 седмица е рано за магнезий. Иначе аз спазми нямам никакви, от но шпа се повлиява добре, но сега с тези гърди се филмирах. Пак си ме наболяват, но не е това, което беше преди 2 дни да се будя при всяко завъртане. Принципно се чудя дали да не хукна към дежурен кабинет, ама не е много разумно май. В крайна сметка не мога цялата бременност да си я карам в този стрес...
Магнезий дадаха ли ти ,Мел ?  Хубаво е да се пие против спазми на матката .

Кенди , според мен е добре,щом пада ,след 2 дни трябва да е вече 100 или по-малко. Щом нямаш болки не се тревожи ,не е извънматочна.

# 837
Магнезий дадаха ли ти ,Мел ?  Хубаво е да се пие против спазми на матката .

В ранни седмици магнезий не се изписва. Поне не би трябвало. Матката ще се успокои и от ношпа.

Мел, нищо ти няма на гърдите. И мен спираха понякога дс ме болят в началото. Не се филмирай. Щом няма кръв и контракции си добре. Пък и да има пак има какво да се направи.

Рокет, аз непрекъснато сънувам (сънувах), че ще имам момиче. Постоянно го тълкувах, че нещо лошо ще се случи с това ми бебе и ще имам друго, момиче. В деня, в който последно имах зацапване сънувах, че прокървявам и цял ден бях в гадно настроение. С това искам да кажа, че те разбирам от все сърце, но понякога сънищата са просто страховете ни.

# 838
  • На изток от Ада
Магнезий в ранна Б не е ок .

# 839
hardcandy, много добри новини!

Mel_, не ми звучи като състояние за дежурен кабинет. Мен от многото прогестерон ме боляха гърдите, утрогестана не е причина да те болят по-малко, даже би имал обратния ефект.

Ние с ММ сме точно обратното, когато стане дума за "опити", "бебеправене". Той все "бебеправи", аз не искам и да чуя, че се напрягам. Сега не беше разбрал, ме съм на ОК заради кистата и си бебеправи човека Grinning Ние в последно време сме в ниските проценти, може да е влязъл в тези 0,00001% Grinning
Аз също съм сънувала, че ми изневерява и цял ден не му говорих, направо ми беше черен. Grinning
Не съм сънувала нищо свързано с бременност, освен, че не съм бременна, когато бях бременна .. е след няколко дни разбрах, че наистина не съм вече.

Общи условия

Активация на акаунт