Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 378
  • 921
  •   1
Отговори
# 810
Браво,Наси. Успех ти желая .
V_sS И лекарката така каза 12 дни от овулацията уринен,тя ще е сигурно вторник ,така ,че 14 дни след инжекцията ще е достоверен резултата . Всъщност не знам дали изобщо е подействал Прегнила ,проверих преди 1 час,имах останала 1 лентичка  за Б и е напълно негативен ,а акушерката ми го постави мускулно на обяд  . ☹️

# 811
  • На изток от Ада
Ketty1986 успех и на теб!

# 812
Аз доста пъти съм сънувала, че съм бременна, включително и последните два месеца. Единият месец кофти въображаеми черти, втория месец - БХ и драмата с ЧХГ-то. Grinning А, когато забременях с Негово Височество Принца, нищо такова не съм и сънувала, но защото беше и неочаквано. На първи ден закъснение ЧХГ беше 630+ Grinning.

# 813
Сънувала съм доста пъти, че съм бременна. Всичко е от нашето подсъзнание, работи денем, работи и нощем. Дори и след моя аборт сънувах бебе, беше момче .... Не знам дали вярвате в такива неща, но аз абортирах на 11.11.22 г. (Св. Мина), после сънувах бебе момче ..... 🤷‍♀️

# 814
Обикновено сънуваме неща, за които съзнанието иска отговори.
Аз преди ден сънувах, че разнасям момченце на 1-2 години на ръце, говоря му, показвам му някакви неща, много прилича на бебешкия ми племенник.. междувременно някаква непозната жена ходи след нас и ми каза да го оставя, защото не е мое това дете.

# 815
Сънищата са сюжети на подсъзнанието ни . Мойте доста често да пророчески .

Моя пък много чувствителен го раздава ,да не съм му говорела ,че правим бебе ,а да му казвам "че искам да правим секс " , щото така му се убивал кефа . Безмислени забележки .

# 816
  • София
мразя да сънувам...или сънувам пълни простотии, обикновено около началото на Ц, което вече знам, че е следствие от нисък прогестерон или други откачени неща, които вследствие се оказва, че имат значение спрямо съновника.... до тук когато и да сънувам сватба все някой умира, сънувам ли, че се къпя се разболявам... мразя да сънувам....

# 817
  • На изток от Ада
И аз често сънувам глупости!.
Днес сънувах че ММ ми изневерява. Довел си любовницата в нас...

# 818
Начи аз бих го набила наяве, ей тъй да си знае.

# 819
  • София
Начи аз бих го набила наяве, ей тъй да си знае.

и такива неща съм сънувала, после вървя и излизат грамотевици от мен, а той горкият незнае защо Grinning

# 820
И мен ми се е случвало, сънувала съм го как прави тъпотии, събудила съм се, гледам го как си спи и си мисля как ей сега ще му скапя деня Grinning

Опа - ЧХГ ъпдейт:
18.10 - 653
20.10 - 284.7

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 10:59 от hardcandy

# 821
Сънищата са ми нож с 2 остриета.
Сънувала съм всяка една от 3те си бременности, но не са единствените пъти, в които съм сънувала, че съм бременна, та може и да е случайност.
С първата обаче сънувах, че ще я загубя и след 2 дена така и стана.
Преди няколко дена също сънувах неприятен сън и сега ми е доста скофтено настроението и съм на тръни.
Та и аз като Шантал, предпочитам майче нищо да не сънувам.

# 822
Кенди, май добре спада, има шанс да се размине от семосебе си? Продъжлаваме с палците!

# 823
  • Замък сред облаците
Оооо, Кендито, супер!

# 824
Ами подобрение е със сигурност, ще се видим утре с доктора, ей сега писа, че е една идея по-спокоен той. Очаква това да е тенденцията, хич не е малко за 48 часа.. ама не пречи да си чета как се стига до животоспасяващи ситуации с ЧХГ 55.

Общи условия

Активация на акаунт