Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 389
  • 921
  •   1
Отговори
# 795
  • На изток от Ада
Мел запека не е добре..
Аз имах хематом и. Полип.  При хематом  лежах в АГ . Полипа си стоеше и не беше ок запек. Та ползвах мини клизма .

# 796
Аз нямам запек (все още), казвам че усещането в корема е подобно.

# 797
  • На изток от Ада
Аха дръж ни в течение Мел!

Благодаря момичета!

# 798
Еунония, браво, стискам палци да расте нагоре Simple Smile Ето, твоя сън се сбъдна Blue Heart
Аз днес сънувах едно бебешко боди и бебешко столче, но за разлика от вас, при мен сънищата не се сбъдват или се сбъдват, но само до забременяването Sad Нямам вече ни вяра, ни сили да се надявам, пускам се по течението и каквото стане, не мога да се боря ни с Господ, ни със съдбата. По-скоро мисля като Ванила.

Прего, съжалявам, дано следващия път да изкарате поне няколко Flowers Hibiscus

Мел, голям изглежда хематома, но с лежане ще се задържи. Много жени са имали отлепване и успешна Б Simple Smile

Аз чакам Ц утре или понеделник, ама усещам вече как всичко ме изнервя. Единствения сигурен начин, който при мен работи за да дойде Ц е да направя тест за Б, гарантирано на другия ден идва, хаха

# 799
Рокет терапия за кое?
Тромбофилия нямам.
За нк клетки ли ?

Наси, чувала съм, че когато има повтарящи ср загуби, много често се използва същата терапия като за тромбофилия, превантивно.
Но ти каза, че си имаш контакт с хематолог.

# 800
# 801
  • На изток от Ада
Рокет.  Ми трябва да се пуснат изследвания и евентуално консултация пак с хематолог.

# 802
Салсера, и моите сънища за Б и раждане не се сбъдват. Преди да пусна теста след трансфера 3 различни съня имах в една нощ как излиза ЧХГ над 100. После даже един тест за овулация ми излезе положителен само да ми напомпа надеждите. Миналата година сънувах сигурно през ден нещо такова, веднъж сънувах даже как предишното ми АГ ме изражда вкъщи на леглото. Аз сънувам каквото ми е в главата през деня в общи линии. Cry

# 803
Наси, хайде дано да е станало от този ви опит! ❤

Аз преди 2 дни (беше пълнолуние), сънувах как си играя с детенцето ми в дневната. Пак беше “сини гащи”, както във всичките ми сънища 😄 Иначе след първата ни инсеминация, сънувах денят преди да си направя тест, че правя и е положителен и се обнадеждих още повече и накрая.. Ама аз сънувам страшно много, всякакви глупости и гледам да ме обръщам внимание..

Салсера, аз даже само като купя тест за Б и докато стигна до вкъщи е дошло 😀

# 804
Наси, успех, дано се случи чудото и всичко да е наред до финал! ❤

И на всички други момичета, стискам палци!!!

# 805
  • На изток от Ада
Разбира се Lights_on, успех на всички момичета тук!

# 806
На мен пък две приятелки ми казаха, че са ме сънували с близнаци. Покрай тези приказки и аз се сънувах с близнаци. Накрая, живот и здраве, ако всичко мине както трябва, бебето ще е зодия близнаци 😃

# 807
  • На изток от Ада
Аз май не съм сънувала бременност. .
Само веднъж сънувах сини дрешки

# 808
Аз няколко пъти съм сънувала, че имам положителен тест или съм бременна. Този месец пък сънувах, че ми идва, е това не ми се беше случвало Grinning

# 809
  • На изток от Ада
Сънищата са си наши мечти , мисли, страхове и т н .
Могат да са и пророчество..

Общи условия

Активация на акаунт