Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 390
  • 921
  •   1
Отговори
# 780
Почти всички тези неща ги взимам, благодарение на Денис. Ще разгледам и останалите. Аз си бъркам пшенична трева с кисело мляко. Пия и червена детелина, DHEA / изписана от репродуктивен/. А какво е МВИ?
Пробиотика ми е на LR, ама скъпичък идва и има само 1 млн. бактерии Simple Smile

# 781
  • Be realistic - plan for a miracle.
Масло от вечерна иглика.
Аз също си пия пшенична трева, и аз от темите за НЯР си го краднах, добре ми се отразява. Ама понеже млечните са аут в мoя живот 90% от времето, та си я сипвам просто в чаша с вода и подслаждам леко с кленов сироп, та да прокарам.

# 782
Prego Съжалявам за пункцията ❤ Дано на следващата имате по-добри резултати. Ако искаш погледни и за PQQ.

Мел Почивай си и дано всичко е наред с бебока. 💕

# 783
Оказа се, че има отлепване и то доста голямо, около 2 см. Ембрионът е жив, има сърдечна дейност. Изписаха ми утрогестан 2*2 , но шпа 3*2, вит. Ц , спирам аспирина и го заменям с вит. К.  и да пазя леглото.
Предложиха и хоспитализация, не знам дали не направих грешка като реших да остана вкъщи.
Като цяло разликата е в това, че там щяха да ми вливат но шпа и вит. Ц венозно и няма да имам особен избор освен да лежа. И вкъщи смятам само до тоалетна да ставам.
Аман.
Включвам се само да те успокоя, че в началото и аз имах отлепяне и малък хематом. Оправиха се нещата, на първата ФМ вече беше се закрепено добре. И на мен в спешното ми изписаха витамин К но моята докторка каза да не го пия. Не помня дали беше утрогестан при мен или циклогест, но да знаеш, че може да си много замаяна и да ти се спи много от него. Стискам ти палци.

# 784
Кети, овулацията настъпва около 36часа след инжекцията. Уринарен тест минимум 12-13 дни след това, защото може да има остатъчно чхг. Или кръвен минимум 10 дни след инжекция. Успех!

# 785
  • На изток от Ада
Момичета, направихме един опит днес.
Вчера обесних на ММ че ми е тъжно така..
Че 2г чакам. Че е  божа работа.
Казах му че имам болки от О.
И днес имахме опит.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 20:24 от nasito8988

# 786
Браво, Наси! Радвам се, че сте постигнали консенсус. Стискаме палци да е успешен опита.😊

Дух, благодаря ти!

А кога се очаква да минат болките в корема? При всяко движение ме боли леко, все едно усещам къде точно е отлепено. Днес съм ставала само до тоалетна, да се преоблека и да отворя на куриера с храната. Не е кървяло повече, даже и зацапване не е имало, ама си наболява.

# 787
Наси, супер, браво че има развитие по въпроса. Успех! Heart

# 788
Наси, браво, това си е стъпка напред! Flowers Hibiscus
Нека още първият опит да ви е на късмет.
Мислиа ли си дали ще почваш веднага терапия при положителен тест?

# 789
  • Замък сред облаците
Мел, възможно е хематомът да създава напрежение (както течността в дъгласовото пространство след О прави). Също така и матката расте. Пий си но шпа и почивай, ще мине.

# 790
  • На изток от Ада
Рокет терапия за кое?
Тромбофилия нямам.
За нк клетки ли ?

# 791
Наси, супер, много се радвам, че вече си в играта! Хайде дано още първия опит ви е успешен и до пухкав финал! ❤🐣🍀

# 792
Честито Eunoia! 

Preggo съжалявам дано следващия път имате успех!

Мел дано всичко премине добре!

Успех на всички момичета! Hug

При мен нищо ново чакам цикъл до 2-3 дни и започваме антибиотик!

# 793
Наси, страхотна новина! Нека е успешен този първи опит и да няма неприятни новини! 🍀🍀🙏

# 794
Много добре го описа. Точно като болезнена овулация го усещам, придружена със запек 😃Едни такива странни бодежки..
Мел, възможно е хематомът да създава напрежение (както течността в дъгласовото пространство след О прави). Също така и матката расте. Пий си но шпа и почивай, ще мине.

Общи условия

Активация на акаунт