Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 391
  • 921
  •   1
Отговори
# 735
Eunoia, супер чертичка! Леко бременеене до финал!
Мел, всички палци са стиснати! Чакаме добри новини!

# 736
  • На изток от Ада
Eunoia честито!
Мел, пиши после

# 737
  • София
Eunoia, тихичко честито!

Мел, всичкото палци стиснати!

# 738
  • Be realistic - plan for a miracle.
Момичета, благодаря ви за стиснатите палци. Можете да пуснете 🤍

Скрит текст:
Имах днес трета поред пункция на ЕЦ. Този път без никакви медикаменти. Фоликулът беше голям, хубав и растеше добре, но… днес на пункцията нямаме яйце.
Това се случва за втори път, само първият път си имахме две яйца (с Летрозол), от които едно ембрионче замразихме. После опит с Кломифен и кухи фоликули два. И сега този.
Гоним второ ембрионче, което ембриолозите тук искат да “подкрепи” другото при евентуален трансфер.
Говорихме надълго със Сенкова и решихме още няколко опита да направим на ЕЦ, следващия евентуално с Перговерис. По-следващия - ще се решава в движение. ПРП не ми препоръчва за момента, каза нож с две остриета… момичета правели понякога множество кисти от това (защото се “будят” негодни фоликули) и пак нула яйцеклетки. Сега ще слагам 10 дни прогестерон, за да се презастраховаме срещу ЗФ. И на следващия цикъл в зависимост от ситуацията, ще решим какво правим.

Накратко е това… Повтарям си, че все пак опитвам. Че не се отказвам. Но съдбата явно ме мрази. Simple Smile Не си обяснявам иначе всичко, което се “подреди” така че да стигна дотук.
Ще продължа.

# 739
Eunoia, супер чертичка! ❤ Хайде до финал!
Мел, знам какво ти е в момента, стискам палци да е наред всичко. Моят АГ казва, че ако няма болки и ярко кървене, всичко е наред. Ама трябва да те погледнат, да. Ти взимаше ли прогестерон? Хайде чакаме да пишеш!
Preggo, съжалявам. 💔 Дано следващия път да успеете да изкарате най-хубавата Я. Знам, че си тъжна и ядосана, ама то така и трябва да е, поне според мен.
Пожелавам много сила и пращам цялата си позитивна енергия към всички ви.

# 740
Оказа се, че има отлепване и то доста голямо, около 2 см. Ембрионът е жив, има сърдечна дейност. Изписаха ми утрогестан 2*2 , но шпа 3*2, вит. Ц , спирам аспирина и го заменям с вит. К.  и да пазя леглото.
Предложиха и хоспитализация, не знам дали не направих грешка като реших да остана вкъщи.
Като цяло разликата е в това, че там щяха да ми вливат но шпа и вит. Ц венозно и няма да имам особен избор освен да лежа. И вкъщи смятам само до тоалетна да ставам.
Аман.

# 741
Euiona, честито! Лека и успешна бременност. 🐣🍀

Мел, взимаш необходимите мерки и ще се закрепят нещата. Нямам опит, за да те посъветвам нещо, но ти си имаш план. Имаш ли назначен контролен преглед?

Прего, съжалявам. Имате план и продължавате да вървите напред. ❤

# 742
  • На изток от Ада
Прего съжалявам!
Мел, лежи, ще се закрепиш .

# 743
Имам записан преглед при моята за вторник. Дебна сега дали няма да се освободи за понеделник, иначе си държим връзка по Вайбър.

# 744
  • Замък сред облаците
Дааа, често срещано е отлепване с аспирина. Под 1см ли е? Ако имаш въпроси, насреща съм, и аз минах през такова. Предупреждавам - от утрогестана може да имаш запек. Не трябва да се напъваш в тоалетната затова си вземи свещички или бебешки еднократни клизми. Не взимай орални разхлабителни, не вършат толкова работа за тая цел в тези случаи с отлепяне.

# 745
Над 1 см е, близо 2...
16 мм го е записал в амбулаторния лист.

# 746
  • Замък сред облаците
А сакчето колко е? Ти за кои мутации пиеше АП?

Preggo, съжалявам! Погледна ли добавките, дето беше пуснала Шантал в предната тема? Сенкова давала ли ги е и на теб?

# 747
На последния преглед беше 9.8 см във вторник, но сега не ми каза и не го е записал. Само каза, че е по-голям от отлепването. Аз бях прекалено разревана, за да се сетя да питам (яко ме е ударил хормона, по принцип не съм ревлива 😃) Прикачвам двете снимки от ехографа. Май е записал, че ембриона е 0. 28 см

# 748
  • На изток от Ада
АА, Русев изписва аспирин за тромбоцитно левкоцити алергати.

# 749
  • Замък сред облаците
Чудесно, отлепването спрямо самия сак не е толкова голямо. Ще се закрепят нещата, но 2-3 седмици ще пазиш къщата ❤

Общи условия

Активация на акаунт