Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 393
  • 921
  •   1
Отговори
# 750
Допълвам се към предния отговор, че не бях видяла въпроса на АА за мутациите. Излезе ми само VEGFA 1154 хомозигот А/А. Докато чакахме всички изследвания, бях на фракси, после ми го смениха на аспирин.

# 751
Kactus, при теб как са нещата? Разбрахте ли пола? Hug
Благодаря ти 🤗
Скрит текст:
Бебчето е добре и бърза да расте. Изместиха ми термина от 17ти на 10ти април 😁  Аз все още имам почти всякакви ужасни симптоми(гадене, повръщане, болки във венците, главоболие, от време на време болки в кръста и корема, понякога сърцебиене, а вчера щях да припадна в една аптека 😅), вече не смея да се похваля, когато се почувствам по-добре. Иначе за мен е важно бебчето да е добре. Имаме предположение за синичко, но още не са категорични 🤗 Иначе плацентата вече не е изцяло прилежаща 😍 Имам голям корем и вече нося клинче и блузка за бременни от Лидл 😁
Стискам палчета за всички 🤗❤️❤️❤️

# 752
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не съм видяла, но аз приемам много неща. Последно ги коментирах с Михайлова, която само дето не ми изръкопляска на подбора 😀 Общо взето нещата от “Естествено зачеване и здравословна бременност след 30” и неща назначени от натуропат (макар че някои беше предобрила и ги махнах).
Все забравям да ги изкоментирам със Сенкова, те всеки път са по 5 други неща за говорене и това все отича, но сега ще си сложа напомняне на следващия цикъл като ходя да го изговорим.
А сакчето колко е? Ти за кои мутации пиеше АП?

Preggo, съжалявам! Погледна ли добавките, дето беше пуснала Шантал в предната тема? Сенкова давала ли ги е и на теб?

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 12:35 от Preggo

# 753
  • София
Прего съжалявам за резултатът.
При мен лека стимулация с мериоферт даваше по-добър резултат отколкото с преговерис. Сигурна съм, че със Сенкова ще намерите най-доброто решение и в най-скоро време ще се похвалиш!
Мел, лежане му е майката, ама е за добро! Приготви си хубави книги и сериали и пази кревата.

и аз ще измрънкам.... кумата ни чака бебе /смени мъжа след дъъъълъг брак/ и се разбрахме да й дам някои дрешки, които ще са подходящи за бебока. извадих аз и почнах да преглеждам и отделям, нямах никакви проблеми докато не стигнах до комплекта за изписване на дребното - ей, не мога да се разделя с него и накрая ревнах.... добре, че мъжете ги няма да ме обявят за куку.

# 754
  • На изток от Ада
Шантал ти нали не чакаш МЦ? Хайде надявам се за теб!
Комплекта за изписване не бих го дала! Плюшкин съм да!

# 755
  • София
Наси, аз все не го чакам и той все нахално си идва... дет се вика в един момент е крайно време да спра да тичам срещу вятъра Grinning
Иначе някаква надежда си тлее дълбоко в мен, но съм решила да раздам бебешките неща.

# 756
Mel, бързо да се оправят нещата и да нямаш повече притеснения до края! Flowers Hibiscus
Ако много те загложди мисълта за прием в болницата и смяташ, че така ще ти е по-спокойно, вярвам, че няма да е проблем да влезнеш по всяко време.

Шантал, аз екипчето от изписването съм си го отделила и не го давам... точка! Grinning
Всичко друго замина към наши роднини и приятели и не съм се замисляла.

# 757
Прего, гуш ❤
Мел, дано да няма повече такива случки и бебока да се закрепи. Запаси се с книги и сериали и времето ще мине неусетно 😊❤
Шантал, комплектчето от изписване и аз не бих го дала някой ден. Дори и да нямам намерения за повече деца. Майка ми още пази моето и на брат ми 😁
Кактусче, дано скоро “лошото” да мине и да остане само хубавото очакване ☺❤

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 12:31 от V_sS

# 758
Eunoia, тихичко честито, чакаме те с хубави ЧХГ и прогестерон в понеделник!

Мел, пази леглото и дивана, да се държи здраво бобчето, всичко ще е наред!

Прего, съжалявам за развоя при теб, стискам палци следващия път да нацелите стимулацията и да завършите с поне едно здраво яйчице на 5-6 ден!

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 12:38 от Fayona

# 759
Стискам палци на момичетата с притеснения да им се разрешат възможно най-скоро! На Euonia честито Simple Smile

Аз само минавам да се оплача, че сега около овулация вече започна да ми тежи този “секс по график”. А ние по принцип сме си били винаги активни, не от двойките, които само дебнат овулация, но след повече от година вече много започна да ми писва. Този месец ползваме лубрикант Conceive Plus, моят приятел хич не им вярва на тези лубриканти, според него си намаляваме шансовете така. Аз пък си викам като досега не е станало защо да не пробваме…

И на него му писва вече, последната седмица чух три пъти “няма ли да стане най-накрая…” Скоро ще правим тръби, да видим там какво ще стане. Хем се моля всичко да е наред, хем ако не е поне има ясен план за действие…

# 760
Разбирам те, и на мен беше започнало да ми дотежава. Ама пък за сметка на това, сега ако се задържи бременността, секс ще видя някога... Така че радвайте се на периода докато можете, че после ситуации всякакви. Иначе аз започнах да вярвам на гелчетата. Ако проблемът е в цервикалната слуз, според мен помагат. Аз съм пример как една година не ставаше, и първият месец в който слагах Prefert стана. Вярно, аз и други "магийки" бях приложила - без алкохол 2 месеца, ходих на лугата, наложи се да пия и Мукосолван, че точно покрай овулация се разболях, та и той увеличи секрецията и не мога да кажа кое точно от всичко проработи или е просто случайност, но не пречи да си пробвате с гелчетата. И да не помогнат, няма да навредят.

# 761
Абе случайност или не, и двата пъти, в които ползвахме Преферт, видях двете черти. Вярно, слагах по-малко, понеже ми идваше твърде влажно, но все пак.

# 762
Момичета , завръщам се и аз силна вилна сред ковида, оцелях, ура ( беше кофти, като грип този път). Не съм спирала да ви чета, но нямах сили да пиша.  Сега "търпеливо"изчаквам този месец да приключва , заедно с пропуснатата ми овулация.
Eunoia, честито , много се радвам за теб, да е лека до края!
Кенди, прегръдки, и това ще мине...
Preggo ❤️
Mel, и аз имах отлепване на сакчето първата бременност, но всичко си оправи, даже следващата седмица след отлепването беше сватбата ми, играх, скачах и всичко си беше наред ( толкова ми е бил акъла тогава). Вярвам ,че ще се оправи бързо и при теб.
Firebird, много добре те разбирам, честно казано като ми дойдат фертилните дни пак си правим през ден, трудно издържаме на това темпо всеки ден, особено когато и грижите покрай дома са безкрай и само като подуша възглавница хич не ми е до....
Със сигурност изтървам някого, палчета за всички 🍀

# 763
Благодаря за спокойствието, което ми давате! Сутринта не мога да опиша през какви настроения минах, но вероятно знаете. Досега не бях ревала така пред лекар, че името да не мога да си кажа. Предвид и че прегледът започна с каране... Оказа се, че са ме пратили при дежурен в АГ отделението, аз в паниката отидох в ДКЦ-то. Питах ги кой е дежурен, те ме пратиха при лекар, който си преглежда редовно със записани часове и казаха да се редя след последния чакащ и да го питам дали ще ме приеме. Само че се оказа, че първо трябвало да го питам дали ще ме приеме, после да си плащам за прегледа, а на регистратура направо си ме таксуваха. Разсърдих няколко чакащи плюс доктора, на който забавих графика. Здраве да е, поне ме прие, ама редно беше да ме препратят на правилното място от регистратура, за да не се създават тъпи ситуации

# 764
Mel, стискам палци с пазене на леглото бързо да се оправи отлепването и да нямаш повече тревоги.

Съжалявам,  preggo

Общи условия

Активация на акаунт