Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 397
  • 921
  •   1
Отговори
# 765
Благодаря! Абе забравих да питам дали трябва да се спрат Д и Б12. Не са ми ги записали. Влияят ли някак на кървенето?

# 766
  • Замък сред облаците
Продължаваш ги, не ги спирай.

# 767
А с аспирина какво правят, заместват ли го или пак го включват след като се закрепи сака?

# 768
  • Замък сред облаците
Според индивидуалния случай. Може да се замени с НМХ, може да се продължи след резорбиране на хематома. Аз бих направила онлайн консултация и с хематолог. Особено заради вегфа мисля че е важно в момента да имаш подкрепяща терапия.

# 769
Аз се следя при ангиолог и с нея държим връзка по телефон и имейл. Каза да не прекалявам с вит. К, да не го приемам повече от 2-3 дни и да пия много вода. След като зацапването спре и АГ потвърди, че нещата са наред, ще прецени как да продължи лечението.

# 770
Не знам какво ще рече “да не прекаляваш” Вит К се пие по схема, не ти ли я определиха още като го изписаха? Стискам палци да се закрепят нещата, но послушай АА и се консултирай с хематолог. Може и онлайн
Ако си във всйбър групата на Радост Тодорова може да я питаш как беше при нея, тя е със същата вегфа мутация и мисля имаше хематом с успешната й бременност. И е имала точно назначен аспирин от Русев… който й бяха отхвърлили в последствие.

# 771
  • Замък сред облаците
Каквото каза Алисън 😁

# 772
Ние не следваме терапията на Русев, даже я отхвърлиха, ама то беше нелепо - Фраксипарин през ден, аспирин всеки ден. Лекарката се учуди чак.
Под да не прекалявам има предвид, да не се пие за повече от 2-3 дни и ще се чуем пак в понеделник.  Предписано ми е по 1 таблетка на ден.
Към момента не са ме оставили без внимание и няма нужда да правя консултация и с хематолог. Ангиологията се занимава дори повече с антикоагулантни терапии от това, което разбрах, така че няма смисъл да дублирам.

# 773
Мел, стискам палци скоро да се скрепят нещата!
Аз успях да мина през Рамус - ЧХГ е 14,81 Grinning
Направих и един тест на Клиър след 3 часа без вода и тоалетна, също излезе втора черта , така че понеделник ще пусна пак кръвни.

# 774
Не съм видяла, но аз приемам много неща. Последно ги коментирах с Михайлова, която само дето не ми изръкопляска на подбора 😀 Общо взето нещата от “Естествено зачеване и здравословна бременност след 30” и неща назначени от натуропат (макар че някои беше предобрила и ги махнах).
Все забравям да ги изкоментирам със Сенкова, те всеки път са по 5 други неща за говорене и това все отича, но сега ще си сложа напомняне на следващия цикъл като ходя да го изговорим.
А сакчето колко е? Ти за кои мутации пиеше АП?

Preggo, съжалявам! Погледна ли добавките, дето беше пуснала Шантал в предната тема? Сенкова давала ли ги е и на теб?
Preggo, какво точно съветва авторката на книгата? Чудя се дали да не я взема и аз.

# 775
Mel_, при кой ангиолог си? Аз правих скоро консултация с ангиолог и хематолог и ми казаха тотално противоположни неща.

# 776
При д-р Айлин Фърънджъ в Сити Клиник

# 777
Момичета , поставиха ми Прегнил 5000 ,сега остава да действаме , след колко време мога да си направя уринарен според вас.  Да речем овулация до 2 дни ще настъпи каза лекарката ,12 дни след нея ще е добре предполагам . Стискайте палци ❤️

# 778
Mel, стиснати палци, да си седи на мястото малкото бобче и никъде да не мърда!
Euionoa, тихичко честито и до финал!
Preggo, съжалявам Sad Пожелавам скорошен успех!

# 779
  • Be realistic - plan for a miracle.
Арвенче, като цяло е: Омега 3 с превес на DHA, антиоксиданти много: L-arginine, NAC, Ubiquinol, пробиотик хубав и с много милиарди бактерии, фолиева, Б12 (защото целта е горна граница да кове винаги), витамин Д (ама се изследва редовно да се проверява), магнезий бисглицинат.
Аз пия и МВИ (сега почивам), Витекс също се споменава в книгата, но аз съм с особено мнение, та не го приемам.
На своя глава към това добавих Turmeric на капсули (противовъзпалително е, а аз винаги съм с твърде нарастваща лигавица, no one knows why) и Бял трън на капсули (за чистене на черния дроб).

Edit: Забравих да добавя, че силно препоръчвам книгата и за мен е по-добра от “Всичко започва с яйцето”. Малко съжалявам че давах пари и за натуропат, защото 80% от “уроците” ги имаше в книгата, която вече бях прочела.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 18:06 от Preggo

Общи условия

Активация на акаунт