Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 399
  • 921
  •   1
Отговори
# 720
Eunoia, юхууу! Hug Учудена съм, че шуър чек е хванал толкова рано и то с такова видима черта. Сигурна ли си, че са само 10 дни? Не че толкова има значение, важно е всичко да върви по план Flowers Four Leaf Clover

# 721
Правих тестове за О, така че или са 10 дни или по-малко Grinning Предната ми бременност също само шуърчек я хвана много рано с много ясна черта. Но аз намирам голяма разлика между шуър касета и писалка.
Благодаря ви, момичета, дано всичко е наред! Hug

# 722
Този касета ли е или писалка? Наистина много се радвам за теб 🤗 Аз на 16ти ден от трансфер имах светещи чертички на писалката 😍

# 723
Eunoia, тихичко честито! Flowers Hibiscus
Много се радвам.
Сега чакаме и хубаво ЧХГ в понеделник. Hug

# 724
Kactus, при теб как са нещата? Разбрахте ли пола? Hug

# 725
Писалка е, на касетата дори контролната излиза сравнително бледа, според моя опит. Миналия път в деня на очакваната М. писалката беше с две еднакви черти вече.

# 726
Честито Eunoia! Ще чакаме да ни зарадваш с хубаво ЧХГ 😊

Скрит текст:
Аз имах болки в корема вечерта. По-скоро пробождащи и при движение, а не менструални. Пих но шпа и си легнах. Тази сутрин продължават + кафяво зацапване като отидох до тоалетна. Чух се с АГ и каза да отида в дежурния кабинет, та сега чакам. Миналия път точно по това време ми приключиха нещата пак с такова зацапване, та не ми минават много оптимистични мисли през главата....

# 727
  • Замък сред облаците
Eunoia, ще чакаме кръвния Simple Smile

Ех, Мел… стиснати палчета! Ще чакаме инфо от теб!

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 09:31 от АА

# 728
Eunoia , стискам палци за хубаво ЧХГ в понеделник 🍀

# 729
Eunoia ех, че хубава чертичка за преди закъснение 😊 хайде и едно хубаво чхг в понеделник! ❤

Мел, дано да е нещо моментно това зацапване. Стиснати палци и от мен! ❤

# 730
Euniia Честито момиче. Чакаме те с хубав резултат от кръвният тест. Стискам палци всичко да е наред.

Мел Дано е фалшива тревога и всичко да е наред. Чакаме хубави новини и от теб. ❤

# 731
Еуния , Честито.  Всичко да е наред .

Днес според лекарката ми фоликулът е над 18 мм и ще ми постави Прегнил 5000 единици , да ама той влияе на уринарния тест не знам си колко дни след поставянето му. Чудя се дали да ходя да го слагам изобщо .

# 732
Eunoia Късмет! И аз съм фен повече на писалката. Също и аз с нея при моята Б имах хубави, хубави 2 черти, а на касетата едвам се забелязваха. ❤️ Успех и те чакаме с хубаво ЧХГ!
Мел, дано това е само една фалшива тревога и да няма база за притеснение! Мисли положително! Чакаме те с хубави новини! ❤️
Как ви се радвам, момичета.... Все едно ми се случва на мен.... 🥰

# 733
Eunoia, каква хубава чертаа!! Чакаме и с чхг-то да се похвалиш!
Мел, стискам палци, без негативни мисли, всичко ще е наред!

# 734
Момичета....следователно, след този 2-ри АБ, който започнах усещам дискомфорта и в интимната област... тръгна ми бяло течение, ясно е, че нещата са нарушени. ЛЛ каза да си направя курс с Кандизол, но забравих да я питам, а мисля, че е редно да го пия след като спра АБ, нали така?! 🙄 То трябва и да ми дойде след 3, 4 дни ... така че май ще е най-удачно след края на АБ и след края на МЦ... или ?!

Общи условия

Активация на акаунт