Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 400
  • 921
  •   1
Отговори
# 705
Не знам дали на някого ще е полезно, но това ми излезе като реклама във фб.

Скрит текст:

Ще имат безплатни прегледи в няколко града - https://www.shterevhospital.com/za-nas/jensko_carstvo

# 706
Аз също станах косматка неусетно кога 😂 При мен тези на гърдите не знам точно кога се появиха, може би началото на 20те ми години. Махам ги с малки лентички за кола маска и така бая време няма нищо. Ако ги махна с пинсета за съжаление бързо растат. имам на брадичката няколко, там ги скубя. Имам уред за лазерна епилация, на краката почти нямам косми, за съжаление обаче тази няколко на брадичката и тези на гърдите нещо не се повлияват, макар че съм с много светла кожа.

Самобръсначка ползвам единствено под мишниците, фен съм на кола маската.

Чудила съм се дали да отида на ендокринолог, доколкото знам обикновено е в следствие на хормонални проблеми, но хормони колкото пъти съм пускала са си били перфектни, освен последното пускане на щитовидните, които даваха заявка евентуално за лека хипофункция. Може би е просто от възрастта и съответните промени.

# 707
Здравейте, прекрасни! Не знам как се сдобих с това име на профила, но се казвам Деси Simple Smile
С моя мъж правим опити за бебе от началото на годината. Признавам си, някои месеци не следя овулация или просто не ни се отдава шанс за бебеправене в правилните дни, но това очакване всеки месец и вълнение от следващия тест ме побъркват, предполагам ме разбирате прекрасно…..
Та вече имам едно прекрасно дете на 4г което стана след два три месеца опити. С две думи знам как стават нещата и се мъча пак да ги направя 🤣
Според гинеколога ми всичко ми е топ (на 28г съм и ходих на преглед преди опитите за второ деренце) имам си овулация, всичко е супер. Е да ама бебето не става. Ходих пак на преглед гинеколожката  ми изписа добавки с инозитол и фолиева… та така по същество - от две седмици насам имам нещо като спазми ниско долу. Получават се при физическа активност. Например лежа на диваНа и ставам рязко, защото детето ме вика. Направо паднах на земята от болка и стягане. Усеща се като мускулна крампа, но на матката. Силно дърпане, придърпване, дано да обяснявам добре. Преди малко пак ме придърпа/получих крампа при кихане при стягането на корема. Някоя от вас изпитвала ли е нещо подобно? Ще се радвам да споделите. Ако ида пак при моята гинеколожка имам чувстовото че пак ще ми каже че всичко е супер и няма проблем. Аз ли се филмирам, да ходя ли на друго мнение, много ми е объркано. А иначе днес ми е 32 ден от цикъла и чакам всеки момент да ми дойде, имам вече около 5 отрицателни теста за този месец.

# 708
  • На изток от Ада
Деси, здравей!
Какви изследвания имаш?Мъжа ти има ли спермограама?
С какво следиш О с тестове ли ?

# 709
Деси, здравей!
Какви изследвания имаш?Мъжа ти има ли спермограама?
С какво следиш О с тестове ли ?

Изследвания имам само някои основни женски хормона, при което Прогестерона според гинеколожката е “малко нисък ” Каза ми че може да ми изпише Дуфастон, но не е задължително. Та не съм пила.
Мъжа ми няма спермограма.
Овулация следя със тестове, които показват по-късна овулация около 17ти ден и гинеколожката го потвърди след преглед.

# 710
  • На изток от Ада
Полови хормони на 3-5ден от МЦ ли Деси?
Прогестерон на 7 ден след 0?
Хубаво е твоят мъж да пусна СГ. В репродуктивна клиника.

# 711
Полови хормони на 3-5ден от МЦ ли Деси?
Прогестерон на 7 ден след 0?
Хубаво е твоят мъж да пусна СГ. В репродуктивна клиника.

Прогестерона е 0,99ng/ml на 15-ти ден от МЦ
Не помня тогава дали гинеколожката потвърди овулация или каза че предстои, понеже беше преди няколко месеца.
Ще го подканя, той сам ми предложи преди известно време, но все си мислех че щом имаме едно детенце, при него всичко е наред

# 712
  • На изток от Ада
Ами нещата се променят Деси, детето е преди 4 г. За прогестерона аз само след О съм пуснала. Но има и друг.

# 713
Ох, лежа оцъклена от 3:30 , положена преди това към 9 вечерта прилежно в леглото с официалния анцуг, щото ако стане нещо спешно, нали..
та мога да се включа в следните теми - косми около зърната и базална температура. За целулита мога да кажа, че като си гледам снимки от преди 6-8 години казвам.. глей, бе, глей къв крак съм имала и до там. Не съм се запуснала ама не е и като преди.
За първото - нямам идея отде се появиха, но и аз имам няколко хронични, пинсетирам ги на всеки 1-2 седмици, преди да забременея се бях минала по краката и ръце и подмишниците с лазари.. та имам малко там.. може би на краката нещо се назлобиха повече напоследък, сега всичко се бръсне, щото съм джаста праста човек, дето никога не знае кога пак ще е на гинеколог и е добре да може да се спретне набързо. Хормони съм си гледала по тая част, всичко беше нормално, явно жените в рода сме по-МЪХНати.
За базалната - ох, базалната… ако щете вярвайте това ми беше първата индикация, че тоя цикъл нещо не е в час щото така и не спадна 1-2 дни преди датата. И предния път така се улових, че съм бременна, и тоя. Велико е ако му се навиеш. Даже си купих часовник, който уж я мери също ама уви, не нацели добър месец, че да може да си направи алгоритъм като хората.
В 5:38 ви го пиша това, имайте предвид.

# 714
  • Замък сред облаците
На Preggo, стиснати палчета днес!

Аз към Десито, това не са спазми в матката, а на абдоминалната мускулатура по всяка вероятност. Остър спазъм, оставя те без дъх даже.. В тийнейджърския период имах такива нерядко, включително както си вървя. След раждането на детето също имах последните 2г. Имам подобни схващания и на дясната предмишница понякога. Не знам от дефицит на микроелементи ли е или слаба мускулатура просто, но не е нещо страшно. Откакто включих тренировки тази година и се старая да се храня качествено определено мога да кажа, че се е случвало веднъж-дваж този спазъм макс.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 07:35 от АА

# 715
Деси, подкрепям Наси да пуснете спермограма на първо време, защото при мъжете нещата са доста променливи. За спазмите не мога да помогна.

На мен пък ми се появи мъх от бакенбардите по бузите и така. Явно е от приема на КС, преди това нямах или не е било чак така. Много, много ме дразни, но не смея да го махна, че да не стане по-зле. Не знам, има ли шанс да падне като ми се донаместят хормоните..

# 716
Добро утро от мен, 10 дни след предполагаемата овулация. Уикенда ни е толкова зает, че почти сигурно няма да стигна някоя лаборатория, така че по-скоро понеделник ще ида.

# 717
Ах, какво хубаво начало на деня! Чудесна чертичка, eunoia, чакам те с прекрасно чхг е понеделник!

# 718
Eunoia, йеееееййй, честито! 🤗❤️🍀😍
Охх, тези косми 🤣 аз махам с ленти на краката- само долу са черни, но започнах и аз със само бръсначката...Ръцете ми от лактите надолу са с дългички руси косми/по-скоро са мъхове, защото са много тънички и кола маската ги накъсва в повечето случаи....ужасен полупрозрачен дълъг мъх....

# 719
Eunoia, пу пу! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт