Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 403
  • 921
  •   1
Отговори
# 690
Нормално ли е при прием на провозачатъчно по време на цикъл, на следващия ден цикълът да стане по-оскъден? Странно ми е, че трябва да започна Регулона на 2 ден от МЦ, а не например, като ми свърши цикъла.

Да. Аз преди вече 2 години от моя аборт, след това бях 3 месеца на противозачатъчни само че от 3 ден на МЦ и бях по същия начин.

# 691
Наси, моят пулс в деня на пик на ЛХ(ден преди ову), също е по-висок, но примерно при средно за мен 58, се вдига на 62-63, както и 7 дни след ову при пик на прогестерона. При първи и втори ден на МЦ примерно е 54. Твоят пулс ппц колко е? И гледаш това, което е rest, a не моментното състояние предполагам?

Рокет, цервикалната слуз и при мен е така. В деня на самата овулация не е така течна, както 2-3 дни преди това.
По тази тема, много се изнервям на себе си, че не си поръчах от айхерб тестове за овулация и сега обикалям аптеките да си търся нещо, което да не е oview, ама явно изтеглят по-евтините от пазара ли не знам.. тези oview не стига, че са скъпи, ами и едни бледи черти.. Ама явно днес късметът ми отиде за часа за ендокринолога. Ще пробвам утре пак 😀

Много сте изписали - ще се върна да чета по-късно. Относно тестовете за овулация - подкрепям, че Oview са пълен шит /поне от моя скромен опит с тия лентички/. Clear Choice са еднаааа идея по-добре, но понеже съм патица и не си поръчах от големите бройки в iherb или amazon, и ходя и плащам като поп. Но съвсем случайно попаднах на BFP Ovulation Test Strips и "О, чудо!" какви хубави и дебели черти видях /чак се бях шашардисала дали всичко ми е наред/.  Сега си поръчах и за бременност.. да видим дали ще прокопсам с тях Grinning

# 692
  • На изток от Ада
Аз съм ползвала oview и хванах О.
Сега с easy home ето

# 693
Аз си взимам от тези, 120броя, като имат безплатна доставка при поръчки от Амазон на стойност над 49  Евро.
Последно си бях добавила 60 теста за бременност за 20 Евро и баш станаха нещата.

# 694
А аз да ви питам - някой да има термометър на easy@home с bluetooth?
https://www.amazon.com/dp/B0764LHSNM?ref=emc_p_m_5_mob_i_atc

След този объркан Ц се чудя дали за в бъдеще да не вкарам и мерене на БТ, а тези на easy@home (дори и без Bluetooth) са си орални, което може и да ми се получи.

# 695
И аз този месец съм на easyathome от iherb. От тях съм най-доволна и от тези дето спомена Мамабеър. - BFP ovulation test https://fertilaid.bg/produkt/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82-%D0%BB%D0% … %D0%B8%D1%8F-bfp/

# 696
  • На изток от Ада
2402 аз гледах без Bluetooth термометъра на easy home....

# 697
Аз имам един нелеп въпрос, но не знам къде другаде да попитам - имате ли и как се справяте с окосмяването по сисите 😵💫? Имам още от тинейджърските си години по едни 7-8 косъма на всяка, по ареолата. Действам със самобръсначка, но ми се иска дългосрочно решение.

# 698
С епилатора ги махам аз или с пинсета, ама имам чувството, че никога не разбирам кога са станали огромни, все едно растат за 1 вечер.

# 699
  • Замък сред облаците
3-4 имам аз, скубя ги с пинсета.

# 700
Аз имам друг глупав въпрос, дето не е за тук, ма не знам кого да питам. Мога ли да правя радиочестотни процедури за целулит? Така и така ще почиваме поне още 1-2 месеца, поне да пооправя нещата, че години труд заминават в кофата в момента.

# 701
  • Замък сред облаците
Докато почиваш от опити може.

# 702
И аз имам едни 4, 5, които ме изкарват извън релси ... махам ги с пинсета и след буквално 2, 3 дена пак са тръгнали ... 🤦‍♀️

# 703
  • На изток от Ада
Aз имах един косъм  не съм го бутала. Сега го няма

# 704
Поръчах си термометър, в края на месеца ще пристигне. Тъкмо за новия Ц.

Имам 2 дразнещи косъмчета (които растат от едно място), но много рядко ги махам с пинсета. Повече ме дразнят 3-4, които останаха на брадичката след като спрях с лазерната епилация, тази седмица се изкуших да ги махна, че си правихме семейна фотосесия и сега ме побъркват като боцкат. Ама туй то - благинките на СПКЯ.

salsera, забравих май да кажа - браво на мъжа ти, че те е оправил (и ти него 🤭) дано нямаш повече такива болки

Общи условия

Активация на акаунт