Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 405
  • 921
  •   1
Отговори
# 675
Теди, ти да не си психолог, че такива обширни наблюдения имаш върху разклатената човешка психика? И много уверено изписваш валидоли...

# 676
Аз също правех тестове за О месеци преди да почнем опитите.
Беше ми важно да знам дали има индикации, че се случва и горе-долу как са нещата.
Ясно е, че тестовете не са гаранция, но като ги съчетаеш с други маркери, получаваш що-годе адекватна картинка.
Например аз хванах, че цервикалната ми слуз е най-обилна 2-3 дена преди + тест за О и ми се струваше, че това е прекалено рано. Затова вкарах от гелчетата като почнахме опитите. За да съм сигурна, че има достатъчно материал. Grinning

# 677
  • На изток от Ада
Да Рокет имаше си слюз 2 3 дни пред теста..

# 678
Наси, ускорен пулс съм имала при Ковид и при грип. Може да си направиш един тест от аптеката. Има комбинирани за Ковид + грип А и Б. С Ковида ми беше към 99-100, а иначе ми е 75. Кой ден от МЦ си?

# 679
  • На изток от Ада
Селсера 15 Ден

# 680
  • Замък сред облаците
Наси, може да е нещо моментно. Иначе висок пулс може има при мнооооого причини, само ще хвърляме боб сега. Ако се запази тенденцията 2 седмици наред би било сигнал за нещо в тялото, че товари сърцето.

# 681
Наси, моят пулс в деня на пик на ЛХ(ден преди ову), също е по-висок, но примерно при средно за мен 58, се вдига на 62-63, както и 7 дни след ову при пик на прогестерона. При първи и втори ден на МЦ примерно е 54. Твоят пулс ппц колко е? И гледаш това, което е rest, a не моментното състояние предполагам?

Рокет, цервикалната слуз и при мен е така. В деня на самата овулация не е така течна, както 2-3 дни преди това.
По тази тема, много се изнервям на себе си, че не си поръчах от айхерб тестове за овулация и сега обикалям аптеките да си търся нещо, което да не е oview, ама явно изтеглят по-евтините от пазара ли не знам.. тези oview не стига, че са скъпи, ами и едни бледи черти.. Ама явно днес късметът ми отиде за часа за ендокринолога. Ще пробвам утре пак 😀

# 682
  • На изток от Ада
Вики моментен гледам.
Resting е 67 bmp
Aa, само питам .

# 683
  • Замък сред облаците
Еее, нормален е пулса в покой, 67. Не се шашкай. Другото е моментен това 125.

# 684
Аз имах доста тъмни черти на Овю този месец. И аз ги избягвах, но понеже други трудно се намират и нямах нерви да се занимавам да търся. Само цената не ми допада, тъй като се тествам по два пъти на ден Grinning
При мен също ЦС е най-силна и отчетлива преди самата О.

# 685
  • На изток от Ада
Еми пак е висок .105 в момента...

Аз съм доволна от easy home за тестовете.

# 686
nasi, аз миналата година ходих на кардиолог заради такива моментни пикове. Еми холтер-екг не засече нищо такова, та гривните не са на 100% достоверни.

preggo🤞🤞🤞

# 687
Кенди ❤

Бъстед, и според мен по-добре да изчакаш. А иначе за чхг в неделя има къде да пуснеш, ама резултатът излиза в понеделник 😀

Скрит текст:
Не знам аз ли съм упорита или извадих късмет, ама както ми беше за декември часът при Магардичиян, по обяд ми излезе свободен час за 15ти ноември, смених го, ама си викам, пак ми е далеч, ще проверявам пак. И хоп, излезе свободен за 1ви ноември. 😀

Сподели после мнение за Магардичян и аз се интересувам за преглед при него.

# 688
Нормално ли е при прием на провозачатъчно по време на цикъл, на следващия ден цикълът да стане по-оскъден? Странно ми е, че трябва да започна Регулона на 2 ден от МЦ, а не например, като ми свърши цикъла.

# 689
  • На изток от Ада
Нормално е Арвен

Общи условия

Активация на акаунт