Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 082
  • 921
  •   1
Отговори
# 900
  • Замък сред облаците
Според мен при всяка двойка различно. Въпрос на медицинска история. При мен или беше качеството на Я, или комбинация от качеството на Я и С. Като бях с КЯ забременяването беше непланирано, а О ми се е падала между 18 и 21 ден някъде (с контакт на 15 ден с ММ). Аз съм си доказала, че ако О ми е след 17 ден Б ми е неуспешна. Edit: нали след това имах БХ и мисед, все с О след 17 ден.

2402 😁❤

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 13:01 от АА

# 901
  • София
на мен очаквано на 24ти ден ми започнаха разни гадни болки в Я.... мрън

# 902
АА и таз това си мисля,че късната О пречи и за това не забременявам .

# 903
  • Ст Загора
АА и таз това си мисля,че късната О пречи и за това не забременявам .
забременява се но не е се знае как е Я.
Аз имам Б с късна О

# 904
  • Be realistic - plan for a miracle.
Според мен и късната овулация е ОК, стига да не е изместен имплантационния прозорец.
След толкова години без нито една имплантация, вече съм тръгнала да търся причината там. Моята лигавица след 10 ден подивява и започва да си рейджва, да надебелява прекалено, да става мега разнородна и презряваща.
Овулацията ми пък цъфва около 15-16 ден.
Та... да.

# 905
Ами моята О винаги е била късна, защото МЦ ми е на 32-35 дни. Забременях Септемрви, за момента всичко е ОК, интересно ми е дали късната О има връзка с неуспешната бременност.

# 906
  • Замък сред облаците
Естрогенова доминантност да нямаш, Прегго?

Иначе при мен засега има корелация късна О - мръднала щитовидна - неуспешна Б. Затова бях много щастлива с последните два Ц че се наместиха на 28-31 дни, колкото ми е нормата принципно.

Отбелязвам - за мен норма е цикъл на 29-31 дни с О на 16-17 ден. Последните 2г не бях в тази за мен норма, а цикълът се въртеше 32-35 дни. Има си жени дето са цял живот с О след 20 ден и това е ок и забременяват.

# 907
На мен О. дълго време ми беше средно на 12 ден, после се закотви 14. Този месец странния пик на 24 ден, но го дължа на антибиотик, изопринозин и всичките щуротии дето пих в средата на цикъла. Мисля, че това е забавило този път, но ще видя следващия дали пак ще е така.

Относно лигавицата, моята все я измерват уж подходяща според деня. Като бях при Калчев ме попита дали наблюдавам съсиреци при МЦ и че един вид нещо може да “дразни” матката и да кара лигавицата да се удебелява. Макар, че тогава я измери ок.

Пп. Този месец съм решила да се върна и към умерени тренировки. Преди доста посещавах HIIT, но спрях сакън да не разбутам овулацията и цикъла, ама стремглаво си разбутах килограмите Grinning

# 908
АА, месеци наред съм пускала хормони и винаги са били ОК, включително прогестерон и естрадиол 7 дни след доказана О. Хормоните ги следях при д-р Калчев и той винаги е казвал, че няма за какво да се хване при мен като проблем. Правили сме и стимулации с хормони през ден, пак е било ОК.
Пих 7 години противозачатъчни и след спирането им цикъла ми така се намести.
Щитовидните са ми били перфектни преди забременяването, вече съм на терапия след като ме посъветвахте да отида на ендокринолог и ми назначиха половин хапче от л-тироксин 25 мкг всяка сутрин и след 45 дни - контрола.

# 909
Eunoia, супер, че нараства чхг! Все така 🍀

Много интересни неща сте питали. На мен днес ми е 18ти и още нямам +тест за ову. Според фоликуметрията би трябвало да е тези дни, ама и според мен късната овулация не носи добри резултати. Ще си правим опити де, ама не се надявам като цяло..

Ии още нещо:
Скрит текст:
Минавам да ви почерпя виртуално за юбилея на мъжа. Пожелах му по-висока морфология и общ брой войници 😄 И естествено на 40 вече да вземе да става баща, чее… 🔫

# 910
  • Замък сред облаците
Сис, аз към Прегго питах за естрогена, заради тия промени в лигавицата.
Чакам ти контролата на теб като дойде време.

Ви, жив и здрав, на 41 да сменя наакани памперси.

# 911
Записвам се с голяма радост и надежда , но и много страх.
Инвитро с донорска яйцеклетка, ден на оплождане - 30.09, първи тест на 6-и ден след трансфер - 40 mIU/ml. 14-и ден: 1838 mIU/ml.

На 47 години съм. Имам две нормално родени деца, на 20 и на 12 Simple Smile Опитваме неуспешно за трето от 6-7 години. Преди четири години опитвах в Щерев с мои Я, но дори до трансфер не стигнахме. Преди 3 години, се насочих към замразени ДЯ в Токуда. Точно преди 2 години и една седмица, при вторият ми трансфер, направих спонтанен аборт в 5+2. Бяха две, но стигнахме само до щастието да се види плоден сак с жълтъчно мехурче и втори по-малък сак. Останалите три трансфера - кръгла 0.
Смених клиниката с чуждестранна и сега още от първия трансфер там имам положителен тест. Дните минават страшно бавно, вглеждам се с тревога във всеки спазъм и болка. Запазила съм си час за преглед за четвъртък, тогава ще съм отново точно в 5 г.с+2. Надявам се този път всичко да върви добре
Пожелавам на всички да стигнат до своя успешен мечтан финал 😍

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 14:47 от ancho66

# 912
Вики, жив и здрав да ти е ТМ! Всичките пожелания, дето си ги изброила да му се сбъднат и догодина да видите какво да безсънни нощи с малко бебе! People Baby

# 913
  • Be realistic - plan for a miracle.
Естрогенова доминантност да нямаш, Прегго?

Никаква идея нямам Grinning
Как да разбера?
И ако разбера... има ли изобщо как да се адресира?
Със Сенкова сега планираме чек на имплантационен прозорец, което ще даде някои ценни отговори.

# 914
V-gs, жив и здрав да ти е и се включвам към пожеланието, което ти си му отправила Grinning и няколко от плувците да се превърнат в бебета.

Общи условия

Активация на акаунт