Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 417
  • 921
  •   1
Отговори
# 615
AA, благодаря! Аз казвам, че преди си бях все около 17 стойност, а тсх около 2.1. Сега, дори и бавно, се покачва т4, последно беше 11, ще видя скоро за месец как се е променило. Декември имам час за ендо и вероятно все пак ще се наложи хормон, притеснявам се, че като го почна веднъж, после да не трябва да го пия до живот.. ама това са си мои съждения

Потребител, с тестове не се следи покачване на чхг. Ако нямаш възможност за кръвен, изчакай 10 дни за преглед, защото с тези тестове само си вкарваш излишно притеснение. Има черта, нямаш кървене, засега без кръвни всичко изглежда нормално.

# 616
  • Замък сред облаците
Вики, аз съм писала и преди след 3г на хормон после 10-ина бях без Simple Smile с добър ендокринолог и внимаване с жлезата всичко е възможно Simple Smile

# 617
V_sS, знам, че не е показател, но след един спонтанен аборт и една биохимична, явно съм се побъркала вече. С първата бременност си направих само един тест и отидох на преглед чак в 7г.с, сега обаче нещата седят по различен начин. Отивам на кръвен сега. Стискайте палци за хубаво ЧХГ

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 09:03 от Потребител11

# 618
  • Замък сред облаците
Хайде, стиснати палчета! Чакам да се похвалиш и в другата тема!

# 619
Потребител, стискаме палци! ☺
Пусни и прогестерон или направо се чуй с АГ дали да пуснеш и още нещо, щом си имала БХ.

АА, изтървала съм го това, супер! Аз ппц никога не съм имала проблеми и не би следвало да съм цял живот на хормон, ама на едно място ми казват с хормон е по-добре, на другото - без и направо се побърках..

# 620
И мен ме беше страх от перспективата за хормон за целия живот. Но след като започнах да го пия и се чувствам толкова по-добре от преди, с удоволствие ще си го пия цял живот, ако трябва. 😊

# 621
  • Замък сред облаците
Вики, за мен след тиреоидит е логично да се подпомогне жлезата с хормон, за да не се изпусне момента да премине в латентна хипофункция по дифолт. Но всеки случай е индивидуален.

Ванила, и аз съм на това мнение. И друг път съм споделяла за приятелка с хипофункция, паник атаки, отказва да признае че има проблем с фТ4 12 и нещо “щото било в референтните”, понеже се ужасява да пие хапченце. Like…it’s your choice to live a shitty life.

# 622
А TSH  в кой ден е добре да се изследва? Ендокриноложката каза 2-5 ден от МЦ, заедно с хормоните. Излезе резултат 3.3, тя каза, че е ок. Сега се чудя дали не е трябвало по друго време да го изследвам него и дали резултатът е адекватен.

# 623
  • Be realistic - plan for a miracle.
В чист ден се прави, на мен по време на цикъл ми даваше винаги завишен резултат над 3-4, така веднъж се бях стреснала, но ми обясниха... Тествано след седмица - с две единици надолу беше.

Трудно започнах да пия хапчето и аз, макар че е най-ниската доза, мислех че с хранене и спорт ще оправя нещата, но продължаваше да се люшка 2.2, 2.5... накрая се пречупих и си падна под 2 както си му е реда за забременяване.

# 624
Имам час за Магардичиян, но е чак за началото на декември, записах го преди месец даже. Не знам дали да проверявам невротично през половин час за някой освободен по-скорошен час.. определено нещо не е тамън, въпреки добрите полови хормони, цикълът ми винаги е бил 28-29дни, а от както спрях КС е доста по-дълъг. АГ също каза, че е по-добре с хормон.. Разбрах, че за пункция не са от такова значение щитовидните хормони, но при трансфер са и за там със сигурност ще трябва нещо да пия .Ще го мисля! Благодаря ви!

# 625
  • Замък сред облаците
Вики, аз сега съм с фТ4 почти 17 и едва сега почна да идва редовно, след 6м прием на 50мкг чак. Преди това варираше на по около 35 дни, сега се върна на 29-31, което ми беше норма преди. Обяснявах си го с аборти, наместване на хормони, но реалността е че от година и половина, всъщност близо 2 даже, ми се движи между 13 и 16 фТ4, с ТСХ почти винаги в норма, освен покрай бременностите, там около положителен тест все е високо. Уж с 25мкг намествахме, но явно не ми беше достатъчно. Това е грубо обрисувано, че да не изпадам в подробни цифри 😄

# 626
потребител, стискам палци ЧХГ да се е удвоило или утроило!

candy, и теб те чакам да пишеш какво става (по спомен май днес щеше да пускаш ЧХГ).

# 627
  • На изток от Ада
Кенди пусна ли?

Потребител изчакай си 2 тест чгх..

# 628
Ъпдейт за абонираните за драмите на Кендито:
ЧХГ 16.10 - 763
ЧХГ 18.10 - 652
На 99% говорим за тубарен аборт (въпреки, че не се вижда нищо никъде), но трябва ясна тенденция, че спада и то убедително.. и три клетки да имало живи, щели да правят ЧХГ и да променят резултата. Според него трябва да сложа инжекцията и да си чакам 3 месеца, иначе тая игра можело да продължава по-дълго. В понеделник съм при моя, за момента нямало риск от инцидент, ама никога не се знаело и така.

Тихичко писна̀ ми.

# 629
Ха дано в понеделник да е много надолу. Колкото и да ми е тъпо всеки път да го пожелавам това...

Общи условия

Активация на акаунт