Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 409
  • 921
  •   1
Отговори
# 660
Хахахаххаха, ама само да кажа, че за вас няма да има от онова оправяне, то е само за мен, да не се залети някоя Animal ChickenAnimal ChickenAnimal DogAnimal Heart Eyes CatSparkling Heart

# 661
Preggo Дано всичко е наред. Стискам палци.

Кенди Дано скоро всичко приключи успешно и до колкото възможно безболезнено.

Salsera Късно го спомена последното 😀 Радвам се, че те е отремонтирал.

Потребител Честито и лека и безпроблемна бременност.

# 662
Хахахах, Боуен с щастлив край само липсва на бг пазара Joy

# 663
Хахахах, Боуен с щастлив край само липсва на бг пазара Joy

Наплюх се.

# 664
Salsera, аз ходя при жена на боуен, явно е трябвало при мъж 😂 (не съм от София, иначе бих се възползвала от офертата ти). Но и според мен има ефект това нещо, да му се не види..

Прего, стиснати палци🍀

# 665
Редактирам се: Къде ходите на боуен в София? (Салсера, няма да ми е удобно при твоя мъж)

Прего, 🍀!

Кенди, и аз съм за изчакване. Дано се размине. Някой каза, че и такъв вариант има.

Салаера, радвам се, че вече си добре! Ще пращам и моя ММ да изкараха курс за боуен значи.

Бъстед, отлагай, пък дано и да не ти потрябват скоро тези обливки!

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 16:52 от ВаНиЛа

# 666
Ох, посмях се с вас Joy Салсера, на това му се вика win-win ситуация Grinning

Наси, първата обливка е 200лв, а втората 160лв по спомен. Като мина ще споделя актуални цени.

Прего, стиснати палци, да ни споделиш хубави неща Flowers Four Leaf Clover

V_sS, а ти къде ходиш на Боуен във Варна?

# 667
  • София
Ванила, аз съм писала преди - ходех при една мацка Антония Петрова/за фамилията не мога да съм категорична в момента/ има я в супер док.
Ама аз да кажа не видях особен ефект - още не съм забременяла Grinning

# 668
Ще прочета и аз за Боуен и може да се възползвам. С щастлив или с нещастлив край, каквото дойде Smile
Какво мислите за барокамерите? Сега отворих сайта на Калчев и видях, че предлагат. Някой бил ли е на такова нещо?

# 669
  • На изток от Ада
Ускорен пулс може ли заради О в покой 125 .

# 670
  • Замък сред облаците
Не, много е високо това. С гривна ли мериш?

# 671
  • На изток от Ада
Да гривна.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 18:15 от nasito8988

# 672
Наси, положителен е. Но до колкото разбирам мъжа ти отказва да прави опити ,защо си хабиш тестовете ?  Едва ли е от О,по-скоро паник атака ,притеснена си за нещо. Животът стана толкова натоварващ ,имаме всичко което си поискаме на една ръка разстояние , но живеем в постоянен стрес и плюс лошата храна като сложим и то реално това всичко се отразява на всичките ни системи.  Забелязала съм тенденция , че има бум на тревожни ,панически ,разтройства,депресии .
Не ми се задълбава в тази тема ,но случая с това момиче от онзи ден в  София е съвсем пресен и показателен колко е важно да живеем в мир със себе си,но понякога просто всичко ти идва в повече ,всеки си има предел на търпението и....става като една бомба. За мен спокойстието е предпоставка за добро здраве,от него също много зависи и хормоналния баланс в организма и репродуктивните способности. Стана твърде дълго и мога да изпищя цял роман .
Можеш да сложиш един Валидол под езика .

# 673
  • На изток от Ада
Е щот Ей така не съм изхабила мн от 14 до днес . Имам 50 лх теста.
И да аз не съм Теди азз съм Наси!

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 18:50 от nasito8988

# 674
Ускорен пулс може ли заради О в покой 125 .

Аз съм почти постоянно с ускорен пулс (при мен е генетично заложено) и в зимния сезон дори приемам по половинка хапче за нормализиране на пулса предписано от кардиолог. Стигала съм до 140 пулс .... не е особено приятно...

Общи условия

Активация на акаунт