Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 21 тема

• 20 491
  • 238
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря за линка!🙂 Може би проблемът е в щипката, която е включена в моя комплект, не успявам да хвана достатъчно стабилно косата отгоре. Ще пробвам с по-голяма.
Иначе се получават приятни небрежни къдрици и ми харесват (тя и косата ми в момента е със средна дължина, не много дълга).

# 151
При мен най-хубави къдрици се получават с чорапи. Преди държаха повече и ставаха по-хубави. В момента косата ми е доста дълга и е тежка попринцип та падат и с чорап сега.
Точно по тази причина мисля, че и с този комлект не ми се получава. Явно е малък и нестабилен за косата ми която и доста се пързаля.

Иначе в тик ток и ютуб виждам страхотни резултати и прически като след фризьор.

# 152
Дъщеря ми е с коса 85-90 см, прави се а чорапогащи или а колани от халати за баня.😅  Доста добре се получава. Като трайност не траят много, един ден къдрици и на следващия ден вълни. Но тя си реше косата много често, а и не слага продукти, само навлажнява с вода косата преди "процедурата". Косата и' си е и тежка при тази дължина и мисля, че е нормално.
Вие слагате ли някакъв продукт на косата преди такова къдрене?

# 153
  • В полите на Пирин планина
За да държат си трябва продукт, особено за по-тежки и гладки коси, а и всяко решене разваля къдриците.
Моята коса е естествено чуплива и за да са оформени къдриците е нужно да ползвам крем за оформянето им. Иначе след спане съм като гръмнала, с коса във всички посоки или смачкана там, където съм спала върху нея.

# 154
Момичета, кажете моля как се води тази прическа на Славена Вътова. Приятелка иска да я подстрижат така, но не знае как точно да го обясни на фризьора (който не работил “по снимки”). 🙄

# 155
Пишете ѝ в инстаграм, тя е много мила и отговаря бързо 🥰

# 156
  • София
Да намери такъв, който работи.
За мен това е равно каре (т.е. без издължена предна част), но на пластове.

# 157
  • Някъде там
Да намери такъв, който работи.
За мен това е равно каре (т.е. без издължена предна част), но на пластове.
И на мен ми прилича на каре с пластове, но ми е странно, че не работи със снимки. Нормално е да покажеш какви очаквания имаш, а фризьорът да сподели дали това може да се постигне с твоя тип коса и дали ще ти стои добре.
И аз тази седмица съм на фризьор и те чудя на тази прическа
https://pin.it/3NafkGT6Q

# 158
Мисля, че това е Лонг боб. Карето е друго, то ме е така изравнено, а има малко по-друга линия, по-отсечено е. Етажиран боб, но много леко етажитан, на това ми прилича.
Не покажа ли какво искам как ще ме разбере не ми е ясно, не бих седнала при такива фризьор. Да, снимките заблуждават, обаче как ще се разберем какво искам и ако не се получи това, което искам?
Малко рискована е работата тука.

# 159
Не зная защо ме изтриха, но пак да ви благодаря. Ще предам коментарите ви. Тя си го харесва въпросния фризьор- по една или друга причина.

# 160
  • Някъде там
Мисля, че това е Лонг боб. Карето е друго, то ме е така изравнено, а има малко по-друга линия, по-отсечено е. Етажиран боб, но много леко етажитан, на това ми прилича.
Не покажа ли какво искам как ще ме разбере не ми е ясно, не бих седнала при такива фризьор. Да, снимките заблуждават, обаче как ще се разберем какво искам и ако не се получи това, което искам?
Малко рискована е работата тука.
Мисля, че Каролин е най-близко до предположенията и по-скоро наистина е по дълъг боб с вкарани пластове за разчупване на визията.

Да попитам, някой с подобна прическа, лесно ли се поддържа?
утре имам час и наистина се колебая дали да подстрижа само връхчета или да съм малко по смела и да рискувам с нещо подобно.

# 161
Искрица , това е обикновена леко етажирана коса.Сувсем класическа прическа. Всяка втора жена е с такива прическа.
Не виждам нищо различно и трудно за поддържане.

# 162
  • София
Не е просто етаж, има curtain bangs. Не бих казала, че поддържането на такъв бретон е много лесно. Винаги ще трябва да се сушиш със сешоар. Зависи и от косата, де. Може да си късметлийка и да застава лесно, както трябва.

# 163
Искрица, аз съм от смелите и бих се решила на тази стъпка.
Но съм съгласна, че без ежедневно оформяне със сешоар трудно ще стои като на показаната снимка.

# 164
Не го споменах бретона, защото си спомням много добре, че преди време Искрица прави точно такъв, така че не мисля, че ще й трудно за поддържане, защото вече знае какво изисква такъв бретон тип "завеса".
Аз иначе точно заради бретона ме бих си направила. Защото знам, че много ще ме изнервя. А и ми стои някак странно и неестествено. Не ми харесва, въпреки, че ми отива.
На снимка е едно, на живо друго.
Ако не ви се занимава с това всеки ден, ако имате чупливи и непокорни коси хич не се захващайте.
Иначе и аз съм експериментатор, но ентусиазма ми град две седмици. След като ежедневно трябва да го изправям, и се омазнява много по-бързо от косата(тя ми е нормална, Ан три дни я мия) и се изнервям. Няма как да се занимавам толкова с един бретон.
Прическата е абсолютно класическа и нищо особено,че да го мисли толкова.
Нито е драстично етажирана, нито е много къса и голяма промяна.

Общи условия

Активация на акаунт