Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 21 тема

• 25 489
  • 352
  •   1
Отговори
# 240
Може ли да сложиш снимка на прическата? Аз искам пак да я подстрижа май. Уж беше къса и днес като се суших установих, че е стигнала под рамото.

# 241
И аз искам снимка Simple Smile
На етажите.
Аз правих ботокс с ефект до първото измиване Sad
Поисках етажи... Ами нееее... Те водели до накъсване на косата...

# 242
Здравейте. Цяло лято планирам да си сменя прическата с нещо много по-късо, сега намерих време за себе си и фризьорката ми отказа да ми отреже толкова много от дължината. Май ще трябва да отида отново при някой друг.

# 243
Имам проблем с телефона. Много ми размазва снимките. Ще помоля мъжа ми да ме снима малко по-късно като се прибере.
Иначе прическата е ето такава
Само, че примерно два,три пръста по - дълга.
Аз исках точно толкова късо, колкото е на снимката, но тя се шокира и ме посъветва да отржем сега толкова, а след известно време ако искам може още, да не чак толкова рязка промяната.
Тя не искаше и толкова да реже. Но няма кой да пита 😃
Обаче аз исках честно казано промяна.
Искам да подходя малко с по-къса коса и да се видя най-накрая с по-къса прическа,която да ми отива. По едно време в гимназията бях подстригана точно така и много ми отиваше.
Но в годините все не намерих фризьор ( а и смелост) да отрежа толкова много от косата си. Сега намерих добра фризьорка и ще се възползвам.
Това са пълни глупости, че етажите съсипват и накъсват косата. Това с получава ако се ползва филажната ножица.
Моята коса трябва да е на етажи. Иначе не стои.
Най-после ме направиха както искам. Отпред леко изтъни, но само тези пластове около лицето. И прическата си застава добре и няма нужда да я изправям.
Сега нямам търпение да се изкъпя и да се начупя с пяна за да видя как ще стои.
Леля ми каза, че е могло даже още да отрежа.
И другият път ще го направя 😄

# 244
  • София
Аз си намерих фризьорка, която ми угажда на лудостта. Лятото се отрязах на етажи, до рамото. Вече порасна и пак седи добре.

# 245
Прическа с плитки.
Скрит текст:

# 246
С нетърпение чакам снимката, Caroline Simple Smile

Rockstar, сподели къде е твоята фризьорка.

Аз да си призная, сега ходя да се подстригвам на 3 часа път ... Но не става така... Не е удобно.
Търся си фризьорка в София.

# 247
  • Някъде там
Caroline, ще чакаме снимка.
На моменти и на мен ми се иска да си подстрижа косата и да е по-къса. Спира ме това, че ще трябва повече време да и отделям за да я оформям.
Тази прическа съм си харесала.

# 248
  • София
По принцип любимата ми фризьорка беше в Младост, салон Дианет.
Преместих се в Надежда и не се надявах да си намеря друга, но съвсем случайно влязох в един от 10те салона покрай МС Бели Дунав и попаднах на точната жена, която ме подстригва както й кажа.

# 249
По-късата коса иска повече оформяне.
Даже и вчера това коментирахме.
Само, че аз и затоваобясних подробно как инс каквито си оформям косата и да ме подърижр така, че да е нужна минимална обработка.
Реално аз ползвам сатенен ролер и пяна за оформяне. И примерно веднъж,два пъти седмично с въртяща четка.
Аз не харесам права чета и Блънт боб.
Искам да е на венец.
Така ще ми е лесно да я оформям.
Ако няма етажи ще трябва да я изправям всеки ден. А не искам.
На Бели Дунав Теди е много добр. Не знам дали още работи.

# 250
как спите с този ролер? При мен убива жестоко и една нощ го изтръгнах от косата си и директно отиде на пода. Това беше единствения и последен път с това нещо на главата ми. Тежи ми , свлича се по косата, изключително неудобно е. Когато съм ги ползвала пък през деня, не прави хубави къдрици и след това нищо не се задържа

# 251
Аз ползвам тънък ролер, нямам проблеми със спането. Издържат ми най-много къдриците с него, с преса и маша не могс да го постигна.
Само че моята коса е с фин косъм. Не става на влажна коса, трябва на напълно суха и чиста. Преди да го открия ползвах чорапогащник.

# 252
  • Някъде там
Аз използвам ролерите на getwavy, за мен са едни от най-добрите на пазара.

# 253
На мен ми е много удобно. Имам и тънък и с пълнеж. Този тукния не ми харесва как прави къдриците, с другия се получават много хубави.
Никакви проблеми нямам. Отгоре захващам с щипка.
Издържа ми до следващото миене.
Такива хубави къдрици с нито един топлинен уред не съм постигала. Постоянно се правя така.

# 254
  • София
Чак ме замисляте дали и аз да не си купя ролер. Аз имах от Тему, ама го хвърлих.
Снощи косата ми се накъдри съвсем самостоятелно, но сутринта я сресах и я вързах.
Иначе правя така - изсушавам я със сешоар, прибирам я със шнола за около час-два и после се получават хубави чупки.

Общи условия

Активация на акаунт