Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 88

• 29 935
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Аз вчера бях по спешност на преглед и всичко беше ок(28гс) .Изписа ми допълнително 500мг магнезии ,а аз вече пия 3000 и от снощи съм редовна през 2ч. в тоалетната.Дали се дължи на магнезия? Всъщност хапнах и една съмнителна принцеса с кашкавал и сирене но егати съвпадението ще е ако е от нея тъкмо,когато увеличихме магнезия . Вие как се справяте със стомашните проблеми?

Да със сигурност магнезия играе роля
Справях се с диета ден или два докато отшуми диарията и така докато свикне организма с магнезия

# 691
Здравейте, момичета. Ще се побъркам. Последна менструация 30.10 , а овулацията е късна на 21.11. Преди два дена направих първи положителен тест (син), втория ден (розов) като бяха със сутрешна урина и сега след обяд прост тест трети ден лентичка. На всичките тестове е бледа чертата. Имам болки в корема, кръста, ужасна умора, болки в гърдите, смяна на настроениета и не ми се яде. Изморявам се бързо и искам само да лежа. Току що бях при гинеколожката и тя ми каза, че имам обилна цврвикална слуз в матката, но нищо не се виждало. Прави ми уринен тест и свстрата каза, че бил негативен (не съм го виждала). След ксто се прибрах всъщност направих и тест лентичката. Днес е 13-ти ден след овулация. Никога не са ми излизали положителни тестове дори и при закъснение. Според вас положителни ли са или аз нещо ми се привиждат?

# 692
Положителни са тестовете, макар и с бледа чертичка. Това беше моят тест, резултатът от който вече е на месец и половина, не ти се привижда😃 Да не би да е твърде рано да се види бременност на ехограф?

Скрит текст:

# 693
Твърде рано е да се види нещо на ехограф. Аз бих проследила с кръвен тест за бременност. И трите теста имат втора черта.

Аз след като видях положителен тест от тези пуснах кръвен в лаборатория. След 48 часа  го повторих кръвният тест в същата лаборатория. Спрямо стойността на хормона лекарката ми каза кога да си запиша час. Казват, че при стойност над 1000 на хормона има шанс да се види на ехограф. Аз отидох някъде около 10 дни след очакваната дата на цикъла. Препоръчвам да се пусне и прогестерон.

# 694
Най- разстройващото беше, че гинеколожката каза не си бременнна, а после започна да ми обяснява, че може и да е рано да се види. И ако след седмица не ми е дошло пак да отида... много плаках като ми отсече категорично. За първи път я посещавам по препоръка на моя колежка, в чужбина е трудно да случиш на правилен доктор..

# 695
Kitty, не се притеснавай, твърде рано е да се види нещо на ехограф. Пусни си ЧХГ, както е посъветвала Пълнолуние.

# 696
Здравейте, момичета
Днес ми беше първия преглед в който потвърди лекаря че е маточна бременност!
Обаче от притеснение забравих много неща да го попитам.
Може ли мнение според вас секс може ли да се прави? Защото на братовчедка ми доколкото си спомням и бяха забранили първите 3м..

# 697
Здравейте, момичета. Ще се побъркам. Последна менструация 30.10 , а овулацията е късна на 21.11. Преди два дена направих първи положителен тест (син), втория ден (розов) като бяха със сутрешна урина и сега след обяд прост тест трети ден лентичка. На всичките тестове е бледа чертата. Имам болки в корема, кръста, ужасна умора, болки в гърдите, смяна на настроениета и не ми се яде. Изморявам се бързо и искам само да лежа. Току що бях при гинеколожката и тя ми каза, че имам обилна цврвикална слуз в матката, но нищо не се виждало. Прави ми уринен тест и свстрата каза, че бил негативен (не съм го виждала). След ксто се прибрах всъщност направих и тест лентичката. Днес е 13-ти ден след овулация. Никога не са ми излизали положителни тестове дори и при закъснение. Според вас положителни ли са или аз нещо ми се привиждат?

Според мен има бременност. Най-точният резултат е кръвен тест за бременност. И моят ТБ беше с бледа чертичка, но кръвният друго показа. Успех!

# 698
Здравейте мами искам един съвет от вас снощи бях по спешност имах болки доло ниско и в кръста в 35г.с +1 ден тук в англия не обръщат внимание казаха ми инфекция на пикочния канал без да ми прегледа резълтатите бях и на тонове .
И ако може някой да ми каже какво значи

# 699
Най- разстройващото беше, че гинеколожката каза не си бременнна, а после започна да ми обяснява, че може и да е рано да се види. И ако след седмица не ми е дошло пак да отида... много плаках като ми отсече категорично. За първи път я посещавам по препоръка на моя колежка, в чужбина е трудно да случиш на правилен доктор..

Сменете лекаря

# 700
Не знам тук ли е мястото, но каква е разликата между двете механични помпи за кърма:
https://www.bebolino.bg/karmene/pompi-za-karma

# 701
  • София
Не знам тук ли е мястото, но каква е разликата между двете механични помпи за кърма:
https://www.bebolino.bg/karmene/pompi-za-karma
За "SOFT & EASY" и "JOLIE" ли става дума?
SOFT & EASY е тип спринцовка, два цилиндъра един в друг. Вакуум се създава когато дърпаш единият цилиндър. Имах такава. Уморително ми беше.
При другата натискаш ръчка. Според мен е по-удобна от SOFT & EASY.

# 702
  • Телиш/Плевен
Здравейте, момичета
Днес ми беше първия преглед в който потвърди лекаря че е маточна бременност!
Обаче от притеснение забравих много неща да го попитам.
Може ли мнение според вас секс може ли да се прави? Защото на братовчедка ми доколкото си спомням и бяха забранили първите 3м..
Честито! Heart
Да, може да се прави секс, стига да се чувстваш добре и да имаш желание. Забраните са при рискова бременност или някакъв конкретен проблем, който лекарят е констатирал.

# 703
Положителни са тестовете, макар и с бледа чертичка. Това беше моят тест, резултатът от който вече е на месец и половина, не ти се привижда😃 Да не би да е твърде рано да се види бременност на ехограф?

Скрит текст:

А на кой след този блед тест отиде на доктор? Смятам, че твърде рано съм отишла, за да се види нещо.
За жалост съм в чужбина и няма как да си направя кръвен тест.

# 704
Скрит текст:

Скрит текст:

А на кой след този блед тест отиде на доктор? Смятам, че твърде рано съм отишла, за да се види нещо.
За жалост съм в чужбина и няма как да си направя кръвен тест.
[/quote]

Отидох на лекар около две седмици след закъснението. Тогава вече ми потвърдиха бременността. Зареди се с търпение и спокойствие и отиди пак след десетина дни.

Общи условия

Активация на акаунт