Yalla Habibti-Най-слънчевите арабски мами 18

• 24 860
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
  • In a surreal moment!
Здравейте момичета , гледам Мюзик айдъл БГ в момента - има едно момче на 16г от Афганистан с майка българка и баща афганистанец , което се представя чудесно вече 4-ти кръг. Много интересен глас и визия - поне мен много ме кефи . Само от 3 г. си е в Б-я и говори перфектно . Голям имитатор на М . Джексън , но се справи и с др. песни и стилове . Дали ще продължи , зависи вече от нас - ако гласуват повече хора с SMS -и . В тази връзка да ви попитам вие можете ли да гласувате , нямам си идея как са при вас GSM -ите и можете ли да пращате съобщения в Б-я ? Ако намеря качено видео на момчето ще ви пусна линк - отивам да търся - чао за сега .

# 211
 newsm59   bigdance2 Tada  ura newsm59  ura dance dazzler1  bigdance2 newsm59

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОЛЯМАТА КРАСАВИЦА НА МИЛЕНА !  bouquet

Диме, да си жива и здрава, щастлива и винаги засмяна за радост на татко, Халед, бебето и мама! newsm51 newsm51 newsm51

Весело изкарване на празника, Миленче, и да отразиш купона. Heart Eyes Hug Hug

# 212

По4ерпете се моми4ета за здравето на Дима. Hug Сега по4ерпката е виртуално,но искрено се надявам някои ден да е Реална Hug
Нои4ке мила мерси за пожеланията Heart Eyes

# 213
Честит Рожден Ден Дима!!!
Желаем ти много здраве, радост и безоблачно детство. Нека мама и тати те слушат много и изпълняват желанията ти без въпроси  Twisted Evil.

Весело изкарване на празника и чакаме мноооого снимки.
/много хубави балеринки  Laughing/

# 214
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Честит рожден ден на порасналата ДИМА!

Бъди много здрава за радост на мама и тати, все толкова красива и обаятелна, послушна, жизнена и много щастлива. Добра и грижовна кака!!!

# 215
Честит рожден ден на чаровницата Дима!

Да расте здраво и жизнено дете за радост на мама и татко и весело изкарване на празника!

# 216
Честит рожден ден на Диима!
Да расте все така красива кукла за радост намам и татко и да е все така грижовна кака за Кхалид и бебето!
Пожелавам ти най-щастливото детство и по малко бели!

# 217
  • по пътеката
4естита рождени4ка на миленка! дима да ви радва много и да расте здраво и умно барби! и да се радва на прекрасно детсво и пълна къща с брат4ета и сестри4ета! това в градината на мама и тати! хехехехе newsm59  bigdance2 Tada newsm51 newsm51  ura

# 218
Честит рожден ден на малката принцеса!!!
Да расте весело детенце и да радва сърцата на мама и тати!!!

# 219
Честит Рожден ден на Диима !

Да е здраво, жизнено, красиво и умно дете !
  bouquet  bouquet  bouquet

# 220
Да не сте си взели "болнични" от форума? Wink

Помогнете на болното си другарче с рецепта за червено гърло, което боли ужасно. Embarassed Не мога да преглъщам, снощи не съм спала от болки, вече съм и с температура, болят ме лимфите и ме втриса. Май без АБ няма да мине.Смуча орофар, които винаги са ми помагали, но няма ефект. Ако имате някакви идеи, но да са приложими и тук. Confused

# 221
Днес или бомба е паднала следобед в темата, или всичките са на партито на Дима  Grinning , кой реално, кой виртуално.

Нойче, много неприятно с гърлото, тук има едни хапчета трахизан и хексоралетен се казват за смучене, подобни са на орофара, и един спрей Bioparox, локален антибиотик за впръскване. Но дали ги има в Бахрейн  newsm78. От бабешките лекове на мен ми помагат ударни дози сок от лимон с мед, при ангина мед със сода за хляб също помагат. Да се оправяш бързо! Сребърната вода не я препоръчвам, че май не е много известна при вас....в гълфа.

Виж и тази тема, за болки в гърлото е също:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=171827.0

Ето Ви един линк с датите за Великден, тази година католическия и православния съвпадат:
http://users.chariot.net.au/~gmarts/eastcalc.htm

Спокойна вечер ви желая  Hug

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 22:30 от AniSim

# 222
  • In a surreal moment!
Здравейте , явно няма значение къде по света сме - повечето са болни - ние смучем таблетки Neoangin  -   червени са на цвят , пием горещ  Fervex - прахчета за разтваряне , завиваме се през глава да се изпотим и да излезе настинката . Ох , ако не помогне обаче без антибиотик няма да мине .

# 223
А Ноичка дръж фронта Hug
При мен много помага като ми се обтрие гърлото с гранофорин също и с мед и сода става както е казала Ани.Повечко консумиране на чай /ако обичаш/  с мед . Друго май не ми идва на ум newsm78
Вчера като се заговорихте за козунаци та днес на работа помолих една колежка да донесе  нейната рецепта.Голяма майсторка е , вкусно готви и много си угажда на душицата. Та само да я донесе и ще я напиша за да могат майсторките в кухнята да я пробват.

# 224
Добро утро моми4ета

Много ви благодаря за милите пожелания и пъстри картинки Барби.На малката 10 мин и светкаха о4и4ките като и ги показах Laughing
Дима си избра една малка торта за в къщи,която в последствие се оказа шоколад+ минт Sick Много странна комбинация,но важно е,4е детето духа свещи4ки Simple Smile
Надявам се днес да не се разо4ароваме с голямата торта,4е изборът е отново изццяло неин Wink

Нои4ке има един сироп Активед,пробваи дано да ти помогне.Но ако положението е по-сериозно като при Дима,нали знаеш,4е без антибиотик няма да се разминеш Cry

Общи условия

Активация на акаунт