Yalla Habibti-Най-слънчевите арабски мами 18

• 24 867
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Privet mamcheta, mnogo praznitsi pri men mnooogo veseli dni , a i nastroenieto mi prekrasno....no kakto Noia kaza ...mnogo hybavo ta da vidim na kude shte izlezne kraia....
Kremi   s glad edva li shte uspeesh , az osven problemi na stomaha drygo ne si dokarah s tezi gladuvania, minalata sedmitsa razbrah ,che za da otslabna triabva da iam 6 puti na den.... #Crazy  Joy
Priaten den momicheta i ot hybavi novini da ne se otturvete dnes  Heart Eyes

# 196
Добър ден на мамите по света и у нас   bouquet

Кате, мерси за кафенцето и още едно няма да откажа, нещо ми е много сънливо и изморено... а едвам почва седмицата в бг.

Креми, миличка внимавай с този глад да не си разбиеш стомаха, или да се получи йо-йо ефект. Пробва ли с известно ограничаване на тестено и сладко, например никакви сладки работи на вечеря. Това при мен засега даде най-добър ефект, защото аз диети не мога да пазя, а от гладуване ми става лошо.

Лек ден и повече усмивки, тук едно слънце е грейнало нищо че си е студ, поне създава настроение.

# 197
Приет е, връчиха ми формулярите за регистрация и медицинско. bowuu Обаче, баща му ми попари ентусиазма, има време, да  го обмислим от всички страни, да не прибързваме с  решения. newsm78  На края може и анкета в форума да пуснем. Simple Smile Та сега ще падне голямо мислене до края на март, тогава е крайния срок за записване.

Ани, освен с кулинария, с какво се занимаваш? Извинявай, но съм пропуснала началото. Hug

# 198
Ани, освен с кулинария, с какво се занимаваш? Извинявай, но съм пропуснала началото. Hug

Нойче, тя кулинарията не ми е професия, да не останете с грешно впечатление, по-скоро задължение, което рядко се наканвам да върша  Twisted Evil

Предполагам заниманията са ми като повечето от вас, без гледането на деца все още.... Иначе по професия съм иконoмист/финансист  Wink и с това се занимавам професионално.

В темичката на 'арабските мами' попаднах поради интерес към страните и културата и симпатии към списващите тук  Grinning и не на последно място лични познати от Middle East  Simple Smile

# 199
Здравейте Слънчеви мами,
 Искам да ви се представя казвам се Креми и съм мама на голямото вече Ники(1 год и 3 месеца)
Живея в Обединените Арабски Емирства със съпруга ми- (Българин), Сина ни ,а сега и моето майче е тук на помощ.  Grinning
Аз по-често пиша и чета в Дир Бг.Но реших,че е време да се представя и на вас. Познава ме се с Миленка , не от форумите, а на живо от парковете в Дубай   Wink Изненадах ли те Миленка?? Sunglasses Laughing
Надявам се ще приемете още едно мамче на лафче при вас  
 Весел ден  за всички сладуранки от мен    Simple Smile

Може да ни видите ето тук :photos.yahoo.com/krem_23

# 200
Здравейте и от мен.
Добре дошла на новото Креми  Hug. Предполагам ще ти хареса при нас. Мъничкия Ники ти е голям сладур, да ви е жив и здрав.
Кате мерси за кафенцето. Аз няма да си поръчвам второ, че нали сутрин ми носят в леглото, та ще ми стане множко  Twisted Evil/ех, мечти, мечти.../. Миленка, и аз искам торта по DHL /и от двете  Twisted Evil/, а пък нека да ми е зле после. Като ви гледам по снимките какви сте слабички реших да не отслабвам  Crossing Arms.
Ноичка, браво на зетя   bouquet!!!! Не се и съмнявах, че ще се справи детето. Съдейки по мама и тати успеха си му е в гените  Mr. Green /да не забравиш да ме почерпиш за рекламата/. Ния почина ли си? Как е изкарала ваканцията /що за въпрос, но хайде  hahaha/?

Иначе по професия съм иконoмист/финансист  Wink и с това се занимавам професионално.
Ех, намерих си и аз колежка  Hug /но без кулинарията, че там хич ме няма  newsm78/.

Сега ме викат, но после пак ще се включа.

# 201
Здравей Креми и добре дошла.  bouquet Разкажи ни повече за себе си и как се изявява Милена, когато не е под око в форума. Heart Eyes

Елип, ти ако не направиш реклама на сватята, кой друг? Hug Радвам се, че не сме ви разочаровали. Blush Ния е изкарала чудесно, направила е мускули от носене на ски (добре,че има тренинг с носенето на малките дундьовци ), стегнала е корема и е разговаряла на френски със ски инструктора.Най-важното е, че се върна жива и здрава и натрупа малко опит като самостоятелна.

Ани, не бъди скромна, а бързо подготви няколко изпитани и лесни рецепти за козунак please.  Praynig Тази година една  приятелка ми е обещала истински бои за яйца, а не тези за боядисване на храна, с които се мъча вече няколко години. Не стават лоши, но после боята ти остава по пръстите.

Джон е в командировка и аз се размечтах пак за кулинарни изкушения. Blush

# 202
Добре Дошла на Креми от ОАЕ   bouquet Ей хубаво, че групичката се увеличава!

Нойче, хвърляш ме във висшия пилотаж с тези козунаци, имах преди много години един неуспешен опит с месене и това беше  Embarassed. Аз съм по-бързите и лесни неща, които не изискват много стоене в кухнята. Ако не бяха такива като мене, разните му компании за полу-фабрикати, фиксове-миксове и тем подобни щяха да фалират  Joy Не ни търси за кулинарни съвети с "колежката"  Mr. Green, сигурна съм че има къде къде по-големи кулинарки тука - марси, манел...сигурно пропускам някой.

Между другото, как посрещате Великден по арабския свят, козунак нашенски сигурно няма, но поне италианското "Пенетоне" внасят ли го? Бои за яйца продават ли по супер маркетите?

# 203
Хеи Креми страхотно ме изненада Hug И много ти благодаря за милите пожелания,дано да успеете да доидете в сряда,ако не докараи маика ти с малкия и после ще ги заберете Grinning Добре си дошла в нашия отбор Hug
Нои4ке какво разпитваш?Да не искаш да ме взимаш Laughing.За едни съм мрънкаща,а за други много интересна.Ти нали ме познаваш ли4но,ако ще ме взимаш даваи докато още ставам,хи4 не му мисли Mr. Green
Ели готово.Торта ще ви пратя,ако не като се видим ще се 4ерпим,не само с торти надявам се Hug
Миламама много весело зву4иш Grinning Така е.Като ядеш по-малко и по-4есто,се засилва метаболизма и слабееш.При мен оба4е и гладът помогна,но аз имах много излишни килограми Simple Smile
Креми Дима разбира,4е ще имаме ново бебе,но малко и е странно как спи в корема newsm78 Представата и за бебе е детенце на възраста на Халед Laughing
За козунаци се разговорихте,а някои ще ми каже ли кога е велик ден newsm78

Днес децата си играха в детския център 3 4аса. Shocked Рисуваха,играха в пясъка,мокриха се с водата...веселба и голям  Рахат за мен.Пих кафе,после пазарих,организирах вси4ко около рожденият ден и се прибрахме.Кошмарът беше,4е 4акахме за такси близо 4ас.Ве4е все по-трудно е да си хванеш такси в Дубаи,особено в пиковете 4асове.Не ми се мисли как ще е лятото Sick

# 204
Пенетонето го внасят и то в най-различни разновидности.Тук на почит е католическият празник, в момента магазините преливат от шоколадови яйца, от най-миниатюрни до гиганти. Боя за яйца няма, има за оцветяване на храна, която обаче ти остава по ръцете след това. Аз също съм  отбора на неможещите и нежелаещите, но вече четвърта година  меся. Joy  Блъскам тестото по 120 пъти и до сега нямам грешка. Mr. Green За мой потрес, резултатът се радва на голяма почит и бива изяден моменталически. Миналата година музата ми дойде в 23 часа на предния ден и творих до 5 сутринта. Mr. Green Та не знам какво ми става по това време на годината, че чак и мързела си превъзмогвам. Blush

# 205

Нои4ке какво разпитваш?Да не искаш да ме взимаш Laughing.За едни съм мрънкаща,а за други много интересна.Ти нали ме познаваш ли4но,ако ще ме взимаш даваи докато още ставам,хи4 не му мисли Mr. Green

Да плеснем с ръце и да се прегърнем за начало. Hug Стой си при Мубарак за сега, че не ми се мре млада и разорена. Joy
Издай нещо от подготовката на празника, ние и покана не получихме, а за Ели торта. Crossing Arms

Мила мама, кога излизаш от нелегалност? Mr. Green

# 206

Първо добре дошла на адашката!Ей голям сладур си имаш!
стана ми интерсно децата не ядат ли пясъка!водата я обичат знам !ами пясъка? #Crazy Sick
Миленче от сега се подготвяме да гледаме снимки!
Ей сигурно е много сладка дима с нейните въпроси за бебето!
Ноя браво на Ния тя е нашата кака гордосста ни е!колко е оправна!Великден е на 7,8,9 април!
Ако искате кажете ще ви пратя боички, има време!дайте си адресите и ви пускам!

ох пиша един постинг за 20 минути защото на сами сега му се спи ако сега го сложа значи после да играем до 11ч
хаиде лек   bouquet

# 207
Нои4ке ти голям кулинарен талант си била и аз да не знам Thinking Следващият път като доидем,държа да измаисториш нещо,4е с тези 5 звездни ресторанти и баба ми може Mr. Green
Покана не ти трябва,ти ела за шакирата пък изненадка съм ти спретнала Wink

Креми обещавам да направя много снимки,да се радват лелите Hug

Ноиа миналата година тук имаше страхотни бои за яица.Имаше от тези които се рисуват и с восък,тези които стават лъскави и много други.Отделно продаваха всякакви аксесоари Simple Smile Кога е католи4еският великден?Утре ще проверя за боя и ще ти пратя. Grinning

# 208
О, подхванали сте болната ми тема - козунаците. Толкова много ги обичам, но не ми се отдава да спретна и аз един и това си е. Миналата година бях бременна по това време и така ми се беше приял... щях да пометна чак  Sad. Да съм знаела Ноичка да скочим до Бахрейн, но ти се спотайваш нещо и не казваш  Thinking. И тук имаме само боя за оцветяване на храни, но и те стават /Рая много се радва  Laughing/.
Миленка, мерси за тортичката  Hug. Чакаме снимките. А като дойдем се оставям в твоите ръце да ме водиш където решиш, но при условие, че ще започнем с Italian Connection. Аз съм голяма почитателка на италианската кухня и на времето там правиха страхотни спагети с морски дарове   chef. Да си оближеш пръстите.
Ох, хайде стига сме си говорили за ядене, че ще счупя канатара в скоро време  Crossing Arms. При мен не важи това с честото ядене. И да ям и да не ям пак качвам. Ей това ако успеете да ми обясните ще черпя.

# 209
Здравейте,пак сте се подхванали сладки приказки виждам Grinning

Козуначени приказки LaughingАз обичам сиропиран козунак с малки парченца сиренце мъъъъ...Ноя-такъв можеш ли да произвеждаш?
Ели-може да ядеш малко,но калорична храна и за това качваш.Иначе отслабването е математика:изчисляваш колко изразходваш,намаляваш ккал. и така. 1кг=7000ккал Сметни.И повече движение.Аз нямам търпение вече да спра с кърменето и да си почна строгите диети,ама ще има да почакам.Иначе и аз съм склонна към напълняване и за да се поддържам слаба ям много малко,кача ли-пак диета и така до края на света Joy
Креми-можеш само да се радваш с напредъка в приспиването PeaceАз Кари до 2 годишна не успях да я науча да спи нощем:кърмене,кърмене..Така ми се беше изпило лицето от безсъние,че родата в БГ едвам ме познаха Confused Питай за ФХ каквото те интересува,до къде стигна при вас?
Да се изкажа полужително за педиатрите в Емирствата:съветват захранването да става на 6-тия месец,много съм доволна.Дадоха ми книжки и ме окуржиха бебка да е само на кърма.тя е на 4мес 2сед. и 7.400кг Heart Eyes
Емирските-знаете ли къде ще е новия мол с евтини колекции-много съм заинтересована,в предвид новия ми размер?Гледам разни бордове из Дубай,но Ситито в Дубай ланд ли рекламират или отделен мол??
                 Сладки сънища на мами и дечица!

Общи условия

Активация на акаунт