на кръстопът

• 6 939
  • 156
  •   1
Отговори
# 90
И аз тези дълги умувания не ги разбирам. Ако стане:  супер, ако не стане: продължаваш. Да питаш бг мама също ми се вижда неправилно. Отговарят дами, които не са се разврждали за техен късмет, нито сами са отглеждали дете, нито знаят какво е самота. Да дават съвети с назидателен тон обаче много ги бива.

# 91
  • София
Да питам Бг Мама дали да изляза с мъж? Никакъв смисъл. Излизам и точка. Поне ще е забавно.

# 92
Не знам защо темата се измества никой не ме избира и сравнява с 30г. неомъжена, аз в случая искам да избера между двама мъже.

Аз питам съвсем различно нещо и благодаря на тези, които отговарят по темата.

Не съм по-добра от 30г. неомъжена, спокойно, трета или десета категория съм, никакви мъже не ме искат и за първия срещнат се хващам без да подбирам (защото съм 40г с дете), ама нямам тръпка и искам да знам дали може да се появи.

Може, разбира се. А може и да се намразите, но това се случва и с тези, взели се заради голяма тръпка. при това май по-често даже, понеже именно заради тръпката не мислят реално и не анализират плюсовете и минусите на партньора. Писах вече, че браковете по сметка много често са здрави и хармонични. Рискът е синдромът "неизживяно детство" - да те човърка отвътре, че не си имала любов и после на зряла възраст да се влюбиш и да развалиш всичко. Иначе ако човекът е ОК няма лошо, но вие още не сте правили и секс, не знаеш дребните битовизми как ще са, а вече мислиш по въпроса.
То тези неща не стават с умуване, а с проби и грешки.
- излизаш без да му мислиш, нищо не губиш.
- ако се появи желание за секс спите заедно.
- ако ви е харесало - повтаряте и потретвате
- ако всичко е ОК може да поживеете малко заедно (тук детето е пречка за този тест)
- ако не те дразни как си хвърля чорапите и как стиска пастата за зъби вече обмисляш сериозна връзка.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 17:49 от Черна станция

# 93
В първите три години на детето Ви , то е живяло без Вас.
Това обяснява много неща.

# 94
А този вторият сигурно ли е, че търси семейство, или и той иска да си поживее след скорошния развод?

То даже и да го каже, че търси нещо сериозно, ала-бала, повечето мъже това твърдят, даже и да им личи от самолет, че търсят само секс.

Имаше един много недоклатен потребител, със сума ти профили в сайтове за запознанства, уж пишеше по сайтовете в профила си (вероятно всъщност е някаква избираема опция от самия сайт), че искал семейство, деца, пък от останалата информация ясно се виждаше, че търси основно някоя, която да му пусне, дори и да е на възраст за критическата.

# 95
Какъв шанс? Човекът я кани на вечеря, а тя пише още в първия пост, че " в душичката и е празно". И пуска тема.
Авторке, самонавиваш се. Много бил перспективен обективно вторият, но ми се струва, че не ти се ходи у тях. Той не само, че не ти харесва, а имам чувството, че си ужасена, че ти предстои да останеш след вечерята у тях интимно. Признай си.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 18:28 от tays

# 96
  • Paris, France
Не знам защо темата се измества никой не ме избира и сравнява с 30г. неомъжена, аз в случая искам да избера между двама мъже.

Охоо, едната риба още в морето, другата плува в собствени води, а ти слагаш тигана.

Избира се когато има избор. Засега имаш приятно прекарване с мъж, който ти харесва и някакви илюзии за мъж, когото не харесваш, но мислиш, че ще се навие на съжителство. Не забравяй, че току що се е развел! Или не е бил стока за жена му, та да тръгне да остава сама с дете, или я е шитнал барабар с детето.

Първият поне е честен, реален и най-важното ти е тръпка.

Вторият не ми звучи добре, но не пречи да пробваш.

Можеш да кажеш на първия, че искаш да поемеш (въздух, примерно) и да останеш известно време сама. През това време отръшкваш втория и ще ти се изяснят нещата с химия и физика. Ако го харесаш в леглото, може да се получи нещо. Късаш с тръпката и тръгваш с този. Аз не бих могла.

Пак не разбирам защо се насилваш като нищо не ти трепва с прясно разведения.

# 97
Не забравяй, че току що се е развел! Или не е бил стока за жена му, та да тръгне да остава сама с дете, или я е шитнал барабар с детето.
Да не забравяме, че това важи само за мъже.
За жени не важи.
Разведена жена не значи, че не е била стока или че е зарязала мъжа си. За това той сам си е бил виновен, по презумпция.

# 98
  • Paris, France
За всички важи. Казвам ти дъще, сещай се снахо!

# 99
Нека не се правим, че не сме чували за двойки, където страстта се е появила впоследствие, открили са след години платонично приятелство, постепенно са изгрели чувства и тн. Дори в темата писа жена, която една година се е "дърпала" на сегашния си партньор.

Та сигурно е възможно да се появи тръпка впоследствие към втория мъж, защо не? Само че трябва да се опита.
Като опита 2 3 пъти ще удари 60.
Мацката е на 40.

Няма гаранция за номер 1 или номер 2 ще е с нея до преклонна старост. Дете си има жената. Няма смисъл да се мъчи с връзка без пеперуди.
Насила хубост не става.

# 100
Е, хайде сега. От още няколко срещи няма да стане на 60. Те се познават едва от месец. Нищо време не е.

# 101
  • По света и у нас
Направи един секс със стабилния, може пък да развиеш чувства. Не е ли привлекателен?
Ако е грозен/смитан - недей, но ако е ОК физически може пък да има скрит чар,  да е сексуален.
Този който ти в тръпка но задънена улица е ясен, и при него винаги можеш да се върнеш. В крайна сметка не ти дава това което искаш и те ползва за лична изгода…. Мисля че не си на кръстопът. Аз бих си търсила и други.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 19:37 от PriMadonna

# 102
Направи един секс със стабилния, може пък да развиеш чувства. Не е ли привлекателен?
Ако е грозен/смитан - недей, но ако е ОК физически може пък да има скрит чар,  да е сексуален.
Този който ти в тръпка но задънена улица е ясен, и при него винаги можеш да се върнеш. В крайна сметка не ти дава това което искаш и те ползва за лична изгода…. Мисля че не си на кръстопът. Аз бих си търсила и други.

Е то ако е само в негова изгода тя нема да ходи често често при него Simple Smile
Явно и на нея и харесва Simple Smile

Докато търси другия да си седи със сексуалния.
После ще го скъса.

Другия и хубаво тяло да има, ако не е нейния ... по - скоро не
Ще има секс, даже и да е хубав, няма ли химия ще е тегаво. Ако човека е харесва ? после ще страда за нея.
И тя винаги едно чувство, че се е преебала да живее с мъж който не обича.
Незнам за пеперуди ама поне нещо малко там да има да се закачи.
Ама като я слушам разни безмислици. Бил работлив. То в София сигурно има 1000 000 работливи.

# 103
  • По света и у нас
Ами дай му шанс на човека, още не си го пробвала дори! Въпреки че чета, бол разведен прясно - разведен или разделен, защото ако е скоро разделен още ще е кисел от раздялата, ако е просто разведен,  а разделен от дълго време това е друго - може да руминира около бившата. Хайде успех - слушай интуицията си.

# 104
И аз не разбирам какъв е проблемът.
Имаш си един на повикване за секс. Супер.
Имаш и някакъв друг да излезеш на среща. Ми излез. Пробвай го, ако те кефи.
Отпусни се. Живей си свободата. Няма нужда от рамки, планове, бла бла... Просто се забавлявай.
Не схващам проблемът ти. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт