на кръстопът

• 6 897
  • 156
  •   1
Отговори
# 135
  • Paris, France
Аз не искам да живея с него.

Темата заприличва на пързалка вече. Писа, че имаш тръпка, но той не иска да се събирате. Сега пък ти не искаш да живееш с този, когото харесваш, но се насилваш да ходиш по срещи с такъв, който не ти харесва, защото искал партньорство. WTF

Последно кое?

Ааа, може и да е стиснат и да не му се дават пари за ресторант.

Хм, приготвяне на хубава вечеря у дома също не е евтино и после има чистене. Като сложиш цената на времето да напазарува, да мие, чисти и реже продукти, да готви и сервира, ресторантът си е по-евтината опция.

Аз се впечатлявам от способни да предложат собственоръчно приготвена вечеря мъже. На ресторант всеки може да заведе.

# 136
Това че имам тръпка не значи, че съм сляпа що за човек е той и дали е подходящ за постоянен партньор. Той е перфектния любовник, но не и да е мъж в къщата ти.

Вечерята беше много добре приготвена, слушал е какво харесвам и се беше постарал.

# 137
  • София
Щом един мъж е приготвил вечеря и купил вино, аз лично нямам против да продължим вечерта...

# 138
Това че имам тръпка не значи, че съм сляпа що за човек е той и дали е подходящ за постоянен партньор. Той е перфектния любовник, но не и да е мъж в къщата ти.

Вечерята беше много добре приготвена, слушал е какво харесвам и се беше постарал.
Подкрепям те.
За съжаление и в моя къс и безмислен живот е така.
Едно е да си пасваш сексуално с някой и съвсем друго е да прецениш дали става за родител.
Нужни са други качества.

Rockstar,
Аз пък съм НЕ.
Вино, вечери ..... ако не става не става.

# 139
  • Paris, France

Браво! Радвам се за вас.

Според мене дълбоко в себе си, на подсъзнателно ниво не искаш партньор и затова излизаш с мъже, които не стават за партньори.

За мене е много трудно да намеря мъж, който да ме привлича и задоволява полово и затова държа повече мъжът да е добър любовник. При тебе може да не е така, но забелязах, че повечето жени рано или късно се връщат към добрия любовник ако следващият не е на ниво в тази област или няма тръпка.

А защо ти е мъж в къщи? Не може ли да се виждаш с любовника за секс, да си излизаш с приятели и да си живееш с детето? Сега гледаш да бягаш след среща, защото се чувстваш празна 2 часа. Искаш ли да се чувстваш празна в собствения ти дом, по цял ден, всеки ден?

# 140

Браво! Радвам се за вас.

Според мене дълбоко в себе си, на подсъзнателно ниво не искаш партньор и затова излизаш с мъже, които не стават за партньори.

За мене е много трудно да намеря мъж, който да ме привлича и задоволява полово и затова държа повече мъжът да е добър любовник. При тебе може да не е така, но забелязах, че повечето жени рано или късно се връщат към добрия любовник ако следващият не е на ниво в тази област или няма тръпка.

А защо ти е мъж в къщи? Не може ли да се виждаш с любовника за секс, да си излизаш с приятели и да си живееш с детето? Сега гледаш да бягаш след среща, защото се чувстваш празна 2 часа. Искаш ли да се чувстваш празна в собствения ти дом, по цял ден, всеки ден?

За мене секса не е най-важното.
Живота ми е като влак на ужасите.
И ако не мога да разчитам на човека до мен, съм загубен.
Другото много важно нещо за мен е възпитанието и ценностната система.

Какво ще гледа детето докато поотрасне.

Говорим за постоянне парньор нали ?

Иначе ако е само за секс не коментирам.
Намирам си млада татуирана мацка с опит в секса и вършеем.
Даже няма да я карам да играем на шах.
Sweat Smile

# 141
Нещо тематично и обобщаващо Wink

# 142
  • По света и у нас
Ронин ронин…. Така като каже мъж, ‘за мен секса не е най-важното’ и тръпки ме побиват по гърба така нагоре към мозъка.

# 143
  • Paris, France
Така като каже мъж, ‘за мен секса не е най-важното’ и тръпки ме побиват по гърба така нагоре към мозъка.

И мене. И като добави, че не обича материалистични и суетни хора, съвсем.

# 144
Ронин ронин…. Така като каже мъж, ‘за мен секса не е най-важното’ и тръпки ме побиват по гърба така нагоре към мозъка.
Знам. Но е истина.
С много жени съм имал страхотен секс, но не се ожених за тях.
Като се разболея и не мога да правя секс 3 дена. Какво ще правим ?
Мацката отива да прави страхотен секс с друг.
За съжеление моя живот не е само рози.
Имало е и безпаричие и болести и трудни моменти, караници .........
И ако връзката е базирана само на секс няма да издържи.

Не ме разбирай погрешно. Обожавам да правя секс. Но не е най-важното за мен в дългосрочна връзка.

В краткосрочна връзка,  секса е най-важното!!!!

Невена,
Суетни ? Това от кой джоб го извади?

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 17:42 от RoninBG

# 145
  • По света и у нас
Като бях малка козичка такива изказвания звучаха романтично, а сега като съм стара коза …. Виждам червени фойерверки и флагчета!

Между другото никой не е тръгнал да те води пред олтара тук, чакай малко.

# 146
  • Paris, France
Доста мъже са се оплаквали от моята суетност като млада. Бягах.

На мене и като млада ми звучеше глупаво.

# 147
  • По света и у нас
Невена, каква ти е суетността точно - дай пример.

# 148
Като бях малка козичка такива изказвания звучаха романтично, а сега като съм стара коза …. Виждам червени фойерверки и флагчета!

Между другото никой не е тръгнал да те води пред олтара тук, чакай малко.
Да и аз това си мислих.
Няма да се женим.
Лаф и разменяне на мнения.
Разни хора. Разни житейски точки.
По-скоро звучи прагматично не романтично.
Няма да споря.

# 149
  • Paris, France
Примерно след работа не исках да ходим на ресторант за да не си вмирисвам дрехите. В събота и неделя не исках да ходим по музеи за да седя с къносана коса и крака. Държах да ме предупреждават ако ще се излиза за да се облека и наклепам подобаващо. Не исках да ходя под дъжда (без нужда) за да не си деформирам обувките. Сутрин се къпех по час и гримирах и обличах още час. Не исках да готвя през седмицата за да не се вмирисвам. Отказвах пътуване ако не можех да помъкна половината гардероб и чанта с кремове и парфюми. Постоянно се оглеждах в огледала и си оправях де вежди, де гланц. В театъра си оглеждах и пилех собствените нокти и не забелязвах сцената и случващото се на нея.

Предпочитах да си прекарвам времето в грижа за собствения ми външен вид пред общуване с партньор или гледане на други хора.

Затова се разбирам много добре с латиноси. И те само себе си гледат.

Общи условия

Активация на акаунт