👁Big Brother👁 2024

• 52 431
  • 975
  •   1
Отговори
# 330
Видях, че в събота ще е от 21:00 ч., наистина се надявам да не е запис, а live (ако не се лъжа тогава ще са номинациите, елиминациите)
Снощи, както споменах, едното момче, говореше с Ивоннчо и му каза, че скоро е имал рожд.ден. Ивоннчо го пита на коя дата и отговорът му беше 8.08. Не ми се връща епизода да чуя на коя минута беше разговорът, но според мен е снимано преди около 2 месеца. Дори и снощи не пишеше live, както винаги, а само Премиера.
Финалът може да е лайв, но едва ли...

Мисля, че в момента се снима защото в профилите на участниците се споменава, че дадения човек в момента е в къщата и друг управлява профила му… до колко може да им се вярва е друг въпрос. А и нали има онлайн гласуване

# 331
  • София
Да, това е странно, евентуално само първите епизоди да са на запис. А и снощи не пишеше, че е на живо..

# 332
Вчера 100% беше на запис. Знам, че е снимано на предния ден.

# 333
Би било по-интересно, ако се наблегне върху социален експеримент, вместо отново да се разчита на инфантилни игри с цел да става цирк (според мен за това последните няколко Брадъра загубиха гледаемост).

Вкарайте психолог с мисия да направи психоанализа на участниците, или вземете актьор, който да изпълнява мисията на Петър по автентичен начин. Организирайте интересни игри, в които съквартирантите трябва да вземат трудни решения. Нашите продуценти така и не се научиха как да правят качествена телевизия.

# 334
Само на мен ли Атиджа/ Атидже (?, така и не разбрах как точно е името) много ми прилича на Галя от Каризма в ранните й години? Grinning
Да  и на мен много ми заприлича  на Галя от каризма

# 335
И аз да се изкажа.Излючително разочарование .Толкова дълго чакан Биг Брадър и накрая това.Толкова ли беден е бил каста.Защо три жени с чалга излъчване.Айде  едната с турското име и  задник ,като на Ким се търпи,айде другата с голямата уста,макар и поизтъркан образ от къщата на инфлуенсърите ще я изтърпим .Защо по дяволите и трета.Тая  черната с кичето на главата.ЗАЩО няма ни един хубав мъж,че и ние жените да оплакнем око?  Какви да тия гномове и бейби фейсове.,да не споменавам тоя дъртия с редките зъби ,набутан с връзки?Биг Брадъре ,както каза една участничка.Излагаш са.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 01:58 от HHelena

# 336
На Ани Владимирова и компания, тези ли им се сториха интересни? 🙄🙄🙄 Трагедия. И всичко изкуствено нагласено, та дрънка. Супер безинтересно, чак отегчително. Масово се чуват някакви супер дразнещи диалекти, скучни хора, никакви свежи идеи и визия за предаването като цяло.

# 337
Ванеска е голяма сладурана.

Връщам си думите за Теодора, че ми харесва, колкото повече я гледам, толкова повее осъзнавам каква гротескна външност си е докарала...предричам нов дубъл екстеншъна vs. Мегз, така де, Теодора.

# 338
Видях, че в събота ще е от 21:00 ч., наистина се надявам да не е запис, а live (ако не се лъжа тогава ще са номинациите, елиминациите)
Снощи, както споменах, едното момче, говореше с Ивоннчо и му каза, че скоро е имал рожд.ден. Ивоннчо го пита на коя дата и отговорът му беше 8.08. Не ми се връща епизода да чуя на коя минута беше разговорът, но според мен е снимано преди около 2 месеца. Дори и снощи не пишеше live, както винаги, а само Премиера.
Финалът може да е лайв, но едва ли...
На мен ми се стори, че каза на "еее вчера, онзи ден) тоест 8ми октомври 🤔. Може и да бъркам.

# 339
30 коментара. Ясно, че е било боза и то от резливите.

# 340
Ами скучен епизод си беше...

# 341
  • SF
Това не е извадка на обществото, защото липсва образа на баба Гица,  която живее в изоставено село в Родопите, без лекар и без селски магазин, липсва леля Ветка от малкия град, която изкарва дните си, клекнала над чушкопека и се ядосва, че не й стигат бурканите. Липсва мъжът й, който сега се гласи да е в избирателната комисия и трябва да си купи нов потник, че нема го вземат со старио потник.
Но е извадка от това, което се е явило на кастинга.
Винаги има целева група, от която се избира извадката. Само в националното проучване участват всички.

Иначе предаването е скучно, та скучно. Половината време показваха пияния Марио, който си ляга. А първата вечер, според проучване, направено в темата на ББ, Марио се очерта като един от фаворитите. Simple Smile
Краси Ванков няма много време да се учи как се прави този формат. Малко геройски се е захванал с нещо, към което има големи очаквания и е добре познато.
Не вярвам само в тази тема да сме разочаровани. Предполагам, че е повсеместно.

# 342
30 коментара. Ясно, че е било боза и то от резливите.
Ъм, то изпозаспахме, едни докато чакат да почне, други след като започна. Късно го излъчват, а и не си заслужава човек да краде от времето си за сън, за да гледа това подобие на Биг Брадър.
Аз по скоро му фърлям по едно око, за да съм в час, защото основно следя темата и се забавлявам с остроумните коментари.

# 343
Много късно го дават, аз го връщам на следващия ден.

Винаги съм се чудила на хора като Косара, като са толкова загрижени за популацията, защо до 30 не са направили няколко деца, а трябва хората с различна ориентация да изземат тези нейни важни функции?

# 344
  • SF
Ние се смяхме с близки, че преди години, са били по-млади и се оплакваха, че в 20:00 часа рано го излъчват. Още не са се прибрали, приготвят деца, вечеря. А сега късно им го излъчват. Simple Smile
То ако беше интересно и ни кефеше, няма рано-късно. Щяхме да си крадем от времето и да го гледаме. Помислете, че за хубав филм или театър, до другия край на града ще се вдигнем, за да го гледаме, след работа, изморени, не ни пука.
Но може би ще се развие нещо интересно. Може би много бързаме. Но определено началото не беше бомбастично.

Общи условия

Активация на акаунт