👁Big Brother👁 2024

• 52 439
  • 975
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Отчето и Косара да се взимат. Праволинейни и морални...уж
Аз не разбрах, Петър знае ли, че другите го гледат, докато го викат в изповедалнята за "мисиите".
Да, той е агент под прикритие. Трябва да ги провокира и манипулира

Това ясно, ама не видях дали му казаха, че ще го показват и да си мери приказките или историите.
Мисля, че той е готов на абсолютно всичко, знае че може би го гледат, измисля си, лъже и т.н. в името на целта. Възможно е дори да няма дете, а да лъже, за да има оправдание, че трябва да им унищожат багажа. На никой и на нищо не вярвам.

# 316
Марио нямаше да ми е първи избор за най-ранно изперкал.

ПС. Това с костюма редовно го има в американският ББ, само че там са доста по-злепоставящи. Това куче е нищо работа.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 23:26 от AlPacino

# 317
  • София
Марио нямаше да ми е първи избор за най-ранно изперкал.

ПС. Това с костюма редовно го има в американският ББ, само че там са доста по-злепоставящи. Това куче е нищо работа.

На мен ми беше ясно още от визитката. Свещеник, ама пуши, пие, купонясва. Само не каза "дрогирам се" Grinning

# 318
Ванеса и Георги сиганина са ми най-приятни на този етап. Личи си , че той е много човечен.
Георги Милионерчето тоя епизод ми беше като част от интериора. Чак съжалявам, че онзи Бо не влезе...

# 319
  • София
Нямаше и 1 час сеира...Тези, които не успяха да гледат, нищо интересно не са изпуснали, един пиян поп и изгорели куфари. Тъп епизод.

# 320
Доста скучно за втори епизод? Буквално нищо не се случи извън това че някой се напи и това беше хайлайта на епизода заедно с горенето на куфарите, но дори това беше някак за 1 минута от целия епизод. Не знам дали ще се гледа, не стига че в 22:30 започва, ами и нищо не се случва. Много ниска летва.

# 321
И какво, докато разберем, че почна и свърши ... Тия реклами изяждат половината екранно време.

# 322
Ами не беше кой знае какъв епизод…
Видяхме пиянските истории на Марио и това беше. Доста слабо

# 323
  • Planet Earth 🌏
Постен епизод. Само попа и нищо друго интересно Joy

Костюма на кученцето даже ми хареса.

# 324
Май Биг Брадъра ще се крепи на Марио....

# 325
Видях, че в събота ще е от 21:00 ч., наистина се надявам да не е запис, а live (ако не се лъжа тогава ще са номинациите, елиминациите)

# 326
Ама това ли беше епизода? Аз си помислих, че почнаха реклами и си чакам, понеже го мютвам и го пускам когато почне (гледам през браузър). ППЦ в края на всяко реалити/сериал има надписи, а сега не видях.

# 327
  • София
Видях, че в събота ще е от 21:00 ч., наистина се надявам да не е запис, а live (ако не се лъжа тогава ще са номинациите, елиминациите)
Снощи, както споменах, едното момче, говореше с Ивоннчо и му каза, че скоро е имал рожд.ден. Ивоннчо го пита на коя дата и отговорът му беше 8.08. Не ми се връща епизода да чуя на коя минута беше разговорът, но според мен е снимано преди около 2 месеца. Дори и снощи не пишеше live, както винаги, а само Премиера.
Финалът може да е лайв, но едва ли...

# 328
  • София
Това определено ще бъде най-скучният сезон на Биг Брадър.....Много ниска летва,безинтересни участници,пълна боза..
А ми беше любимото шоу и го чаках с нетърпение..
ВИП Брадър да беше поне,жаалко.

# 329
Спекулира се навсякъде, че Ивонне май си е чист Иван.
Транс куин.

Общи условия

Активация на акаунт