👁Big Brother👁 2024

• 52 353
  • 975
  •   1
Отговори
# 480
  • SF
Именно. Но не ни показаха каква е причината за това абсурдно ядене.
Може, възможно е, в стила на ББ е, да им оставят общо 5 чинии, малко вилици и ножове, и да се оправят. Те се чудят как да вкарат хората в конфликтна среда. Един да бъде куче, да не говори, друг да  яде от обща чиния, половината да нямат дрехи.
Истината е, че ако ги оставят да си дремят и да си разказват минали, банални, безинтересни истории, да си говорят от кой сайт си купуват дрехите, какви чанти харесват, любими парфюми, епизод няма как да се сглоби, но това изкуствено насъскване на хора един срещу друг, не показва никакъв експеримент.

# 481
Не ядат по 2 ма от чиния, скандала беше, че нямало достатъчни чинии, предложението беше да сипат и в чаши , но на бродираната не и хареса идеята да се разсипе цялата храна на всички , щото тя била алергична към лук! Манго каза сготвих заради теб без лук, а тя се тросна, че не и се ядяло сега, после докато дзяеше из къщата омаа 2 филии с шунка , но ривИеше че за нея няма?!?
така го разбрах аз, изпадна в истерия и на нея и на Криси почва да им липсва Нурофена

# 482
Аз си мисля, че Анжела много добре знае какво прави. Ще завърти няколко скандала първите дни, за да може зрителите да й запомнят името и след това съм убедена, че ще се кротне, но междувременно това ще й гарантира поне няколко седмици в предаването, докато тези, които го играят много скромни и покриващи се, ще са първите изритани от зрителя/продукцията.

В тоя контекст, за да има по-малко покриващи се, са измислили и това правило да не се спи през деня. Има логика, иначе победителят ти ще е някой като Орлин Павлов, който в неговия сезон през цялото време само спеше и пърдеше и накрая спечели, защото в нито един от сюжетите през сезона не взе участие.

# 483
Права беше Анджела, няма достатъчно чинии и тя предложи да ядат на смени, вместо брррр по трима!!! в една чиния. Само че Георги изгреба всичката храна и за следваща смяна не остана. Не знам как успява чак любимец да е на някои съфорумци, на мен ми е прекалено шумен, напорист и на всяко гърне мерудия. Буквално предизвиква останалите, имам чувството, че няма търпение да размаха етническата карта.

# 484

Анжела е въздухарка и скандалжийка. И  прави скандали за да е в кадър май.
Заприлича си на ББ, още вяло но ще се стегнат. То и ние сме отвикнали и позабравили.
Анжела вчера като захапа луканката се замислих колко несъобразителен и нахален трябва да си, за да олигавиш така нещо, което явно хората в следващите няколко месеца трудно ще си позволяват с бюджета за храна.

# 485
Пореден много скучен епизод. И това със саботирането на мисията за бюджета пак не е нещо неочаквано. Толкова пък безидейно предаване не съм гледала…
Имаха толкова години да измислят (откраднат идеи) интересни мисии и накрая пак ще гледаме скандали за храна.

# 486
Четох тук някои мнения за Кристи; като човек, имал допир с подобни хора, тя си изглежда остър камък. Харесвам я, но някак си разсъдъкът ми крещи, че в себе си носи някаква гранична компонента на личността. Затова и първоначално (в предишно мнение съм писала също) предположих, че точно с Марио ще имат интересни и конфронтиращи взаимоотношения. Той е с добре прикрита (засега) нарцистична част в себе си, а за мен е пределно ясно, че подобни хора се „допълват” като запалка и бензин. Ще има да танцуват един „танц” заедно цял сезон… това ми е тежката хипотеза тук. Да видим.

# 487
Така е,Rimmona.Ще им дам ще малко време да влязат в крачка.Simple SmileТози Петър много странен,постоянно едно хилене все не е разбрал..не знам.Мен Георги-ромчето не ме дразни изобщо засега.Марио ми е дразнител.

# 488
  • Буркина Фасо
още сме в началото. може по-нататък да има интересни мисии.
мисия за храната почти във всички подобни формати я има.

# 489
Не ме дразни Марио, натъжава ме. Трудно детство, липса на любов и устойчивост - домове, представям си какъв ужас е там и колко е трудно да изградиш себе си и да се опазиш физически и психически. Изплувал е някакси, намерил е дори опора в религията, но бесовете са останали да разпъват душата му - видя се, че пиян или трезвен, все не може да спи нощем. Хищниците, включително ББ, го усетиха като плячка и сега ще го преследват, за да са в кадър.

# 490
Марио е човек с много тежки проблеми и лабилна психика. Религията и църквата ми се струват единствената му спасителна жилетка , да се държи що годе на повърхността, за да не потъне съвсем . Вероятно има и някакъв ментор навън, който му помага. Откъсването от тази жилетка , попадайки в толкова враждебна среда , хейта който ще отнесе вероятно , ще го прекършат. Ужасно е да се взимат такива хора за сеир и мисля, че срочно трябва да бъде изваден.
Кристи е интересен персонаж, но също е с проблемна психика. Дете в тялото на жена, имах чувството , че виждам 14 годишна тинейджерка . Радваше се като дете , когато си играеха с нея . Също ще и бъде трудно в къщата и не мисля , че и е мястото там.
Много беше сладка Ванеса (кученцето) .Страшно би и отивало да е детски аниматор или някоя друга хуманна работа с хора.
Аз не обичам да спя в стая с чужди хора, нито да ползваме обща тоалетна , за това си седя у дома на дивана. Анджелата , като не може да ползва обща чиния, да не се вре в такъв тип предавания. Точно пък тя да не се прави на гнуслива , че обща чиния ще е най-малко гнусното нещо до което е доближавала устни Joy

# 491
Няма да коментирам Марио, надявам се да не потъне в зависимостите си.
Интересно как Веси подреди съквартирантите по интелигентност. 1 място Ивоне, последна Кристи, а Анджела беше предпоследна. Кристи прояви чувство за хумор и каза, че поне са хубави, а Анджела си призна че никога не се мислила за умна. С което и двете ми станаха симпатични, че не се обидиха. Досега повечето се опитват да не отговарят на провокациите, да изпълнят мисиите си  и да запазят атмосферата в къщата приятелска. Затова и Биг Брадър търси и им дава поводи за скандали и сеир.

# 492
И на мен ми направи добро впечатление, че Кристи го прие с шега, а не със злоба. Конкретно за нея и аз не мисля, че е в абстиненция, или нещо такова, а някой много правилно предположи какъв типаж НАТФИЗ мацка е 😁 и аз имам добри приятелки, които завършиха НАТФИЗ и определено много момичета оттам излизат леко като клонинги - енергични, ентусиазирани, малко алтернативни в обличането си и ако щеш, дори в сексуалните си предпочитания. За някои хора това определено е дразнител, но аз съм им свикнала и в реалния живот, и по предавания. Даже без да кажат, че са завършили НАТФИЗ, мога да позная кой е завършил НАТФИЗ 😁

Такива като нея са свикнали да са в среди на силно превзето артисти, на екстра ентусиазъм, та да попадне в среда, където се водят скандали за манджи, спорове за джендъри и някакъв хахо ходи да благославя напред-назад вероятно е леко потискащо. Видя се, че живна като с Ванеса леко се сдружиха покрай мисията да я разведри, гледах че и на дивана Ванеса я закачаше и се усмихваха, та мисля, че ако се надуши с нея, или някой друг може и да покаже повече от себе си. Не, че я оправдавам за леко детинското цупене.

# 493
Очевидно концепцията на този Биг Брадър е да бъде бутиково предаване късно вечер, но не и убиец по рейтинг в прайм тайма както винаги е бил. Ако пък е била друга целта, то всъщност се получава точно това, което написах

# 494
Очевидно концепцията на този Биг Брадър е да бъде бутиково предаване късно вечер, но не и убиец по рейтинг в прайм тайма както винаги е бил. Ако пък е била друга целта, то всъщност се получава точно това, което написах
В тази връзка на мен винаги ми е било чудно как вече май осми сезон Игри на волята тече с часове в прайм тайма и явно има гледемост. За мен това е едно състезание на силни хора - духом и физически и ми е безинтересно, защото се напрягам като гледам как някой се мъчи или гладува. Явно на публиката това е интересно, въпреки че познавам някои от участниците и последното нещо, което може да се каже за тях, че са атлетични, тоест и там има скалъпено представяне. Извинявам се за спама, спирам.

Общи условия

Активация на акаунт