👁Big Brother👁 2024

• 52 402
  • 975
  •   1
Отговори
# 495
  • Сливен
Здравейте. Случайно, преди малко го видях - коментирано ли е вече, за да знам, дали да чета темата назад. Благодаря.

# 496
Биг Брадър беше интересен преди 15г. При положение, че в последните 10г има толкова много риалитита в ефир, можеха да се постараят повече. Кастът е много евтин - действали са на най-първосигналния принцип при селекцията. Доста прости и елементарни хора са събрали, при които дори интригата ще се върти на ниво ядене, прани гащи и свалки.

Монтажът също е зле, все едно слепец го е правил набързо, че да има там някакъв пълнеж, който да оправдае продаденото рекламно време.

Игрите на Биг Брадър са на ниво 6ти клас и са претоплени от предишни формати. С багажа беше тоооооолкова изтъркано.

# 497
  • София
Да и аз го видях това с рекламодателя, евала за което. Въпросът е как изобщо се е съгласил, при положение, че се знае горе-долу какво се очаква като "шоу".
 Марио не знам колко е учил в Семинарията,  дали изобщо е изучил, може още първата година да са го изгонили,  заради запои.  Говори странен религиозен език, неприсъщ на истински духовник.  Знае някакви неща на базово ниво. Според мен намира утеха не в религията, а в алкохола, което е жалко за него...
Един истински духовник не би си позволил да влезе в такова срамно предаване с такива отрепки, камо ли първият му въпрос към Криста да бъде:-Ти спала ли си с жена???

# 498
То е ясно и това, че почти всички попове си попийват, няма лошо, ама да влезеш там и да те гледат всички как се отрязваш на мотика не е нормално.
Иначе, чисто психически той ми е най-нестабилният участник. Жалко, че се е съгласил да участва и да става жертва или палячо, в зависимост каква е идеята на ББ за неговото развитие в шоуто.

# 499
  • somewhere over the rainbow
За мен часът на излъчване е супер, вечеряли, набъбрили се, децата наредени за следващия ден и аз спокойно се отдавам на сеир и клюки. Никога не ме е кефело да дават любимите ми предавания в 8 и сега ми е тамън.
Рано ми е за кой знае какви впечатления, но Кристи и Ванеса са ми сладки, мисля, че си паснаха. Отчето, завалията, е объркан, търсещ се. Няма да му повлияе добре тази среда. Ромчето и Анджела не изглеждат лоши хора, нито пък глупави. Другите все още го играят дървета в тази къща, вдъховена от индийски сериал.

# 500
  • София
Продължавам да не харесвам Марио. Хъркането е физиологичен процес. Поведението и думите му бяха много грозни. Георги определено се почуства неудобно. Не мога да харесам хора, които се правят на интересни на чужд гръб. Грозна работа.

Другото, което ме докарва до истерия, а не мога да им направя забележка: гледАх, казАх, зачЕстихме и т.н Знам, че езикът е живо същество, мени се и няма точни правила за говорене и аз не трябва да съдя хората. Но ги съдя.

Косара, с всичките си традиционни ценности беше единствената, чиято пижама седеше вулгарно. ОК, слаба си, хаесваш се, но няма нужда пижамата с която влизаш в такова предаване, да е вулгарно къса. Някак трябва да се съобразяваме с мястото и заобикалящата ни среда.

Продължавам да харесвам Ванеса и Кристи. Някак най-нормални изглеждат. А да, и на Георги с ланците продължавам да съм фен. Хареса ми, че послуша другите и отиде да се извини на .... не й помня името. Уважавам да можеш да приемеш, че си направил грешка, когато ти я посочат.

# 501
  • London
Отказването от реклама ,също е реклама.Преди отказа на тази фирма много малко хора знаеха за съпорта на хавлиената фирма .

# 502
  • София
Точно това се върнах да допиша - много добър ход от фирмата. Аз не бях забелязала продуктовото позициониране, но сега вече знам, че тази фирма съществува и знам какво продава. И ще отида да си купя, защото уважавам рекламната им стратегия. Евала.

# 503
  • София
Тези с хавлиите си изиграха маркетинговия трик. На мен лично ми е смешно, не очаквали такова нещо от Биг Брадър. Нед като се изпика в изповедалнята, тези къде гледаха? Пацо като псуваше Пенка също?

# 504
  • Сф
Не знам колко гнусни неща е лапала Анджела ,както някой спомена, но е било по неин избор и подбор. Не знам какво общо има с яденето с непознати от една чиния. Не иска и това е. Наистина ,нужна е съобразителност , когато си с много хора накуп. Като например да си вземеш тапи за уши в багажа, а не да обвиняваш околните,че хъркат или ти е шумно и не можеш да спиш по някаква причина. Аз съм била навремето със смесена  група в чужбина на стаж и да ви кажа, който не гледа общото и се дели или не се съобразява става една ...та очаквам скоро някой да изперка или да се набие в очи като лузър . Не мисля, че ще е Анджела обаче. А попа си е луд по дифолт. Дано не изперка много, че както писах , опасен ми се вижда..+ алкохол съвсем. Което ме подсети за Луна 😂, ама я озаптяваха мъжете физически дори.

# 505
Здравейте,

Гледам предаването и правя огромна разлика спрямо минали сезони.

По спомен духовната семинария осигурява пълна издръжка на учащите в нея, което обяснява факта, че я е завършил.

Не ме очудва поведението на Марио.

Преди 25 години в града ни, в една от църквите се викаха леки жени, както и се правиха партита с хора от ъндърграунд средите.

Преди 17-18 години пък йеромонахът в един от манастирите ни пушеше постоянно трева.

# 506
Този Марио си е даже доста добре за живота, който е имал. Ако сте израснали в домове и с майка шизофреник и изглеждате като него то значи направо сте си добре. Познавам такива хора, всички имат тежки проблеми с алкохол и наркотици, някои пък са успели да се изцелят точно благодарение на религията. Но тези успелите са малко като процент и съвсем логично

# 507
  • София
Не знам колко гнусни неща е лапала Анджела ,както някой спомена, но е било по неин избор и подбор. Не знам какво общо има с яденето с непознати от една чиния. Не иска и това е. Наистина ,нужна е съобразителност , когато си с много хора накуп. Като например да си вземеш тапи за уши в багажа, а не да обвиняваш околните,че хъркат или ти е шумно и не можеш да спиш по някаква причина. Аз съм била навремето със смесена  група в чужбина на стаж и да ви кажа, който не гледа общото и се дели или не се съобразява става една ...та очаквам скоро някой да изперка или да се набие в очи като лузър . Не мисля, че ще е Анджела обаче. А попа си е луд по дифолт. Дано не изперка много, че както писах , опасен ми се вижда..+ алкохол съвсем. Което ме подсети за Луна 😂, ама я озаптяваха мъжете физически дори.

Забранено им е било да вкарват тапи за уши всъщност. Предполагам точно с идеята, да не могат да изолират подобни звуци и да се напрягат допълнително.

# 508
  • Враца
Онзи, с бебешката физономия, дето скача на милфката , дали ще избеснее , като Пацо от предните сезони, като разбере , че тя е мъж?

# 509
Не забравяйте, че Марио има майка с тежка психична диагноза, която доста често е и наследствена. Не знам защо се изненадвате от неговата нестабилност.
Като се добави и това, че е израснал в институция, защото и баща му се е отказал от него и религиозното образование - ситуацията му хич не е розова.  Дано с времето да успее да се събере и да не се пусне по нанадолнището.

Общи условия

Активация на акаунт