👁Big Brother👁 2024

• 52 413
  • 975
  •   1
Отговори
# 510
Няма тапи за уши, няма чинии за всички. Сутрин ги събуждат и не могат да спят през деня. Не са на курорт там. Опитни мишки са, с които ББ се гаври

# 511
Това за забраната на спане през деня ми харесва. В предишни сезони имаше някои, които проспаха цялото предаване.

# 512
Марио има салон за подстригване в Хладилника и е много добър и позитивен човек, отзивчив и разговорчив с всички.

# 513
Марио има салон за подстригване в Хладилника и е много добър и позитивен човек, отзивчив и разговорчив с всички.

Радвам се! Събуди той защитните ми механизми, ще стискам палци да се успокои и уравновеси поведението.

# 514
А по чий избор е попаднала в предаването , нито пък някой и е натикал храната насила. Идва срещу теб човек, поднася ти храна, може ли да му крещиш и истирясваш в лицето .Аз 5 минути не мога да вдяна , за какво иде реч, също и Георги. Виемаш чинията , сипваш я в чашки разделяш я има си начини. Хареса ми извинението му, точно в стил "по -умният отстъпва"

# 515
  • София
А по чий избор е попаднала в предаването , нито пък някой и е натикал храната насила. Идва срещу теб човек, поднася ти храна, може ли да му крещиш и истирясваш в лицето .Аз 5 минути не мога да вдяна , за какво иде реч, също и Георги. Виемаш чинията , сипваш я в чашки разделяш я има си начини. Хареса ми извинението му, точно в стил "по -умният отстъпва"

Той Георги каза, че е предложил да сипят в чаши, тя не е искала. Като няма достатъчно чинии, не иска и в чаши - остават да ядат по двама от една чиния.

# 516
Ама те нека си ядат по двама от чиния. Ама скандала стана защото някой предложи да ядат двама или трима ЗАЕДНО от чиния .... гнус.

# 517
  • София
Ама те нека си ядат по двама от чиния. Ама скандала стана защото някой предложи да ядат двама или трима ЗАЕДНО от чиния .... гнус.

Е, това питам. Ако няма чинии за всички, тя казала че не иска в чаши да се сипва. Явно идеята е била да хапнат всички заедно, друг вариант не остава освен повече от един човек да ядат от една чиния едновременно 😃

# 518
  • София
В предишни сезони се е случвало да се хранят на смени. Какво пречи и сега, ако няма  чинии? Ще си ги мият.

# 519
  • Варна
Анджела не знае какво иска, аз не бих й се извинила, да не говорим, че заради нея 25% са минус от към бюджет.

# 520
  • София
Първоначално Анджела каза, че има алергия към лук и май затова не искаше да яде. После това с чиниите. Пък накрая не ѝ оставили ядене, Георги всичко изял. Не е добре с нервите или просто си търсеше причина да кресне.

# 521
Алергия към лук и отива да живее в къща с още 15 непознати хора? Тя омари ли си представя, че ще готвят там? В почти всяко ястие присъства лук, в по-обикновените може би при всяко. Отделен готвач със специално меню ли ще трябва да и се осигури?

# 522
Тази седмица се карат за чинии,а другата ще се бият за храна. Пълен леш!

# 523
  • София
Той затова се ядоса и Георги първоначално. Понеже го беше направил без лук, за да може да яде и тя.

# 524
Не съм чула досега алергия от лук. Виж за каприза да не го яде, имам такъв и на моята маса.

Общи условия

Активация на акаунт