👁Big Brother👁 2024

• 51 507
  • 975
  •   1
Отговори
# 525
Георги си реши, че ще сърбат по трима от една чиния едновременно и изсипа всичката манджа в наличните пет. Той другия път може да реши и с една лъжица да гребат, лиготия ли ще е, ако откажат? 🤮
Пълна простотия и творческа немощ на организаторите са тези ограничения на бюджет, храна, та и чинии чак. А още нищо не сме чули за цигарите 😁

# 526
Значи той говори за някакъв начин на хранене тя му крещи в лицето, че имала алергия. Като каза, че е сготвил без лук тя му кресна, че тя била сготвила всичко. В крайна сметка май просто ѝ се ядеше луканка на госпожицата и гледа да е в кадър с надигане на вопъл някакъв. Без значение да врещи за нещо, щото то изобщо не се разбра какъв ѝ е проблема. А той се извини щото стана кофти още първи ден да е в устите на хората със скандал. И имаше доза сарказъм в извинението и с право, но девойката е толкова заета със собствените си емоции и персона, че изобщо не забеляза. Аз смятам, че се имаше предвид да хапва един да мият след това друг и така, а не буквално 4 души наведени над една чиния. Но може да бъркам.

# 527
  • Враца
Отдавна казвам, че трябва да влезе и психиатър в къщата..

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 16:20 от vmarinska

# 528
Трябваше да ги облекат като домашни любимци всички и да им сипят в няколко чинии на пода .
И тогава щяха да ядат от една чиния няколко души без да мрънкат.

# 529
  • София
Той затова се ядоса и Георги първоначално. Понеже го беше направил без лук, за да може да яде и тя.

Има и такива алергии обаче обикновено не могат да ядат и чесън и подобни. Но пък непоносимост към лук е доста срещано.

# 530
  • София
Отдавна казвам, че трябва да влезе и психиатър в къщата..
И той ще лудне...гаранция.

Както някой отбеляза, монтажът е на много ниско ниво, заради кратките едночасови епизоди, които са набухани с  всякакви сценки и сюжети, зрителят трудно се ориентира кое, как и защо е... Ние си правим всякакви интерпретации, опитваме се да следим сюжетната линия и плосък сценарий, но някои неща са останали висящи и неясни в пространството...

# 531
  • Враца
Също се питам, откъде имаха дрехи, преди Биг Брадър да им ги върне?

# 532
Също се питам, откъде имаха дрехи, преди Биг Брадър да им ги върне?
Имаха, да, но после, точно преди връщането на куфарите, пак се бяха облекли с одеждите от първата вечер. Егати монтажа, егати недомислието. LaughingLaughingLaughing
ПП: Гледах сутринта с едно още спящо око, та може и да бъркам, но и на мен ми направи впечатление.

# 533
Гледала съм всички сезони на Биг брадър, но не помня до сега (поправете ме ако греша) да са ОТМЕНЯЛИ НОМИНАЦИЯ на някого, поради каквато и да е причина? Отменената номинация на Георги защо беше? Наказание, неизпълнение на мисия или каквото и да е го разбирам, но чак за номинация се учудих🤷🏼♀

# 534
  • Planet Earth 🌏
Как няма да отменят като те самите номинации са бутафорни. Не е като да са го номинирали самите участници.

# 535
  • София
От промото сега излиза, че Петър ще номинира двама. Някой успява ли да чуе с кои букви започват имената? На мен ми се му “Г” за първия.

# 536
  • Враца
Внезапната казва, целувка.. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

https://www.facebook.com/reel/550316954037457

# 537
Чакам все още да се случи нещо, ама май.... Двата траверса и Илиан от Али Експрес зорлен се напъват за кънтент, ама засега доста слабо...

# 538
Вижте възпитаникът на Семинарията Марио от „Биг Брадър“ в страстна целувка с момче в рокля.
https://lifeonline.bg/bg/vizhte_vyzpitanika_na_seminariqta_mario … stolichen_gei_bar

# 539
  • Варна
Оф, твърде скалъпено.

Общи условия

Активация на акаунт