👁Big Brother👁 2024

• 52 346
  • 975
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Има гласуване в реално време, така ли? Кога сте гласували?

# 556
  • София

Вторник се гласуваше дали да развали мисията и малко то Сряда през деня. От тогава се гласува кого да номинира Петър-Енигмата. Но те почти не известяват, че сменят темата на гласуване.

# 557
Тази Кристи не ви ли прилича на Весела Нейнски? И визуално, и като тембър.

# 558
  • София
Този Марио реве всеки ден, малко на Александра Гърдева ми прилича вече.

# 559
Пълен циркаджия е този Марио! Определено се бори за ефирно време със всякакви номера. Много неприятен.

# 560

# 561
  • София

БЛАГОДАРЯ, точно това беше 😃

# 562
  • София

Вторник се гласуваше дали да развали мисията и малко то Сряда през деня. От тогава се гласува кого да номинира Петър-Енигмата. Но те почти не известяват, че сменят темата на гласуване.
Ясно, но подозирам,, че това гласуване е формално и нагласено, така както те са си решили и снимали епизода. Пускат възможност уж зрителите да решават развоя на събитията, но резултатите са такива каквито са снимани...и то отдавна.

# 563
  • София

Ясно, но подозирам,, че това гласуване е формално и нагласено, така както те са си решили и снимали епизода. Пускат възможност уж зрителите да решават развоя на събитията, но резултатите са такива каквито са снимани...и то отдавна.

В понеделник са влизали, днес сме на 9-10 октомври или дори реално от днес. А гласуването вероятно си е нагласено, да.

# 564
  • Planet Earth 🌏
За мен малко прекаляват с различните мисии. Струва ми се, че на ден имат поне по 3 и от там нямат време да седнат участниците да си поговорят едни с други и да се изпокарат 😅

# 565
  • София
Обаче Георги с BIG BRADAR ме уби, сладур  😃

# 566
  • София
Ще видим дали е снимано тия дни, аз не го вярвам... Ако има лайфове, иначе първият епизод си беше на запис.

# 567
  • София
Еликс, точно на 7ми вечерта влязоха и сега дърпаме към лайф епизоди, надявам се.

# 568
Косара е яко изтрещяла. Може и да има правилна гледна точка, но може да го каже нормално, вместо да вряка от сутрин до вечер.

# 569
Косара е яко изтрещяла. Може и да има правилна гледна точка, но може да го каже нормално, вместо да вряка от сутрин до вечер.
Не е правила секс от повече от година 😁 как да ѝ добре и да е спокойна, ми няма как 😁

Общи условия

Активация на акаунт