👁Big Brother👁 2024

• 51 191
  • 975
  •   2
Отговори
# 915
До колкото разбрах там е съдба. Котки с еднакви имена, братя и сестри адаши, и двамата имали салони за красота.

# 916
Каква беше издръжката на Беба фалшив мангал?

# 917
  • София
Жал ми е за Виктор. Беба, дето зорлем се е направила на ромка само си чеше егото с него.

Адамовите ябълки се махат оперативно.
И на него му стана жал за самия него си, като чу каква издръжка му обяви амортизираната държанка 😂.

Това съм го пропуснала. Колко е?

# 918
Жал ми е за Виктор. Беба, дето зорлем се е направила на ромка само си чеше егото с него.

И на него му стана жал за самия него си, като чу каква издръжка му обяви амортизираната държанка 😂.

Това съм го пропуснала. Колко е?
Не беше в точна сума, но казаното бе от рода на "Е, да, имала съм приятел, който ме е издържал. Нали знаеш, дрешки, гримчета, процедури, почивчици, такива неща, а каквото аз си изкарам, си е за мен". Не бяха това точните думи, но смисълът е същият. Батката хептен не му остана коса, като го чу това и зарови нос в земята. Имаше "Еми да, да, то това са си нормални неща" измрънка, гледайки в земята 😂😂.

# 919
Пропусна колата и бензина за нея.
Иначе и двамата почтено си казаха директно кой какво ще направи и очаква от една връзка.
Виктор от раз зарязва всичко и се мести при нея, тя заяви условията, при които е съгласна.

# 920
Виктор като нищо да се съгласи да я спонсорира, изглежда ми наивен. Просто виждам как затъва в дългове заради Беба, която естествено ще си бие шута като спре кранчето.

# 921
Бързите кредити за следващите тунинги го зоват батката. Това селска батка с куха кифла е по-често срещана комбинация от баничка с боза, имам чувството.

# 922
А защо да е фалшива ромка? На мен точно на такава си ми прилича. 😀

# 923
Тенът е изкуствен, личи си.

# 924
Тази е тарикатка, от ученичка още рафинирана използвачка. Тя е влязла за по-едри риби от амбициозното шаранче Виктор. Той си мисли, че щом пръв от мъжете е обявил мерака си и печели. Печели последният с козовете, ако има такъв изобщо   
Тя е наясно с правилата на тази игра и сурово го взе на подбив  - Мъжете първи се влюбвате.

# 925
  • USA
Щях да кажа да гледаме венците, като се усмихне, 'ма то ни са види Laughing
Скрит текст:

# 926
Тази е тарикатка, от ученичка още рафинирана използвачка. Тя е влязла за по-едри риби от амбициозното шаранче Виктор. Той си мисли, че щом пръв от мъжете е обявил мерака си и печели. Печели последният с козовете, ако има такъв изобщо   
Тя е наясно с правилата на тази игра и сурово го взе на подбив  - Мъжете първи се влюбвате.
Е, то е ясно, че е влязла да стреля "на дебело" в тая помия. Батката е просто сюжетна линия, чрез която тя да заяви колко дупки предлага и какво очаква в замяна от бъдещия си спонсор. Тва братленце не е фактор, а само помощно колело, докато я забележи чичо ти по телевизията. Бонус точки за нея ще има, ако я опъне пред камерите, че даже още на играта с бутилката го питаха, дали ще се престраши, ама фейк моралът заговори 😂.

# 927
Абсолютно.
Тия жертвено надути джуки крещят Забележи ме!
Батката е бита карта вече с ролята на послушно кученце без костюма му.
Нека се помъчи и той в амбициозните ѝ планове.

# 928
Теодора си ми прилича баш на роднина на Гош Мангал. Впрочем ромите поне по нашия край (Ямбол) имат по две имена. Едно , с което са вписани в акта си за раждане и едно, с което ги наричат. Нещо , като прякор. То даже не прякор ми галено име, но не е свързано с името му. Например знам една Мария , на която ѝ казва Дуда, Митко , който е Ису. Мисля, че им е останало още от времето на Възродителния процес. Когато всички трябва да са с български имена, но в общността си си ползват ромските.

# 929

Моля за разяснения - каква издръжка иска Беба ?
Тя си търси чичко Паричко ли?
За мен Виктор не е грозен, но е слаба ракия и има глуповат вид.
Изпуснах няколко епизода.

Общи условия

Активация на акаунт