👁Big Brother👁 2024

• 50 643
  • 975
  •   1
Отговори
# 930
Беба обясняваше на Виктор, че бившият ѝ приятел плащал всичко - сметките ѝ, почивките ѝ, бензина ѝ и т.н. пък тя нейните пари не си ги харчила. И на Виктор му се позави свят малко. 😁

# 931
  • Варна
Ако аз я чух правилно Беба, тя каза, че още била ученичка, около 10 клас, когато обикаляла и живяла в различни страни с приятеля си, който бил татуист.
Как става това - ученичка?

# 932
С разрешение на родителите. Иначе няма как да напусне страната сама.

# 933
  • София
Теодора е приятелка на моя приятелка, но лично не я познавам. Знам, че не е циганка, салона си го отвори доста след раздялата с въпросния приятел с пътуванията, беше си събрала компанията да отбележат повода. И после сигурно година преди да се появи второто гадже. Момичето си работи от сутрин до вечер в салона от това, което съм чувала. Купонджийка си е, излизат често компанията като гледам сторитата на моята приятелка 😃

# 934
Теодора е приятелка на моя приятелка, но лично не я познавам. Знам, че не е циганка, салона си го отвори доста след раздялата с въпросния приятел с пътуванията, беше си събрала компанията да отбележат повода. И после сигурно година преди да се появи второто гадже. Момичето си работи от сутрин до вечер в салона от това, което съм чувала. Купонджийка си е, излизат често компанията като гледам сторитата на моята приятелка 😃
Не вярвам аз да излиза често. Тия неуспешни тунинги да не са сложени, за да се промотира по чалготеките и да си вдига цената? Не, те са за естетика вкъщи, където стои постоянно и бива част от интериора.

# 935
Тя е на 25, нали така? Имала е една връзка 4 години, една връзка 2 години и “няколко” (както се изрази) по година - година и половина. Това са минимум 8 години и кусур във връзка. Значи от 16 нагоре не е оставала без гадже за повече от няколко месеца.

# 936
Гледах сега участието на Ники Плейбоя в сутрешния блок - най-кринджавите седем минути от живота ми, хора! Исках да си прережа вените надлъжно, но после си казах - чакат те още 15 съквартиранта, рейтингът на теб се крепи Joy

Веселка - симпатична ми е, както снощи казах, в България е престъпление една жена да е дебела, но категорично смятам, че тя сбърка с облеклото си на влизане. Някой я е посъветвал грешно или си е казала - в атака! Ако наистина беше ок с тялото си, щеше да избере някоя яка рокля или каквито и да са дрехи, от които никой копче да не може да й каже.
И не, на слаба жена тия дрехи също не са ок, също е грозно да си развява задника, колкото и да е трениран.
А за финансово - любовната драма - някакси нямам съжаление към Виктор, който след три дни реши, че е влюбен. Толкова са ми типични - батка с мускули, коса първи номер и брада и срещу него тунингована със солариум, мигли, хиалурон, коса, доктор Енчев мадама, която очаква да бъде издържана - че...ми остава да им се смея и на двамата..

# 937
Аз го гледам в момента. Две думи не може да върже. Изгонен бил щото имало “скрита злоба” към него. 😁 Освен това и “миии”, “смисъъъл”, “според менЕ” не каза нищо интересно.

# 938
  • Враца
Никито, да се радва, че не го "тресна" Ивонне-Джендеронне, че тогава щеше да е весело.

# 939
Никито, да се радва, че не го "тресна" Ивонне-Джендеронне, че тогава щеше да е весело.
То "тя" почти сигурно няма с какво да го тресне, ама той можеше да направи "Пацата" и да си развали имиджа на "плейбой" 😅

# 940
Твърдеше, че не бил такъв плейбой, какъвто го изкарали. Все едно някой го е карал насила да говори такива неща. После ни в клин, ни в ръкав изцепи, че от много време имало фалшив Тикток с негови снимки, който пишел на момичета и те не му отговаряли?! 😁 Ко речи, ко?!

# 941
Е, кой пък ще се занимава на тоз никому неизвестен момък да му прави фалшив тик ток или пък такъв с негови снимки, ще кажеш, че е красавец неземен, да пише и да зарибява девойки, които се таки не му вързват. Освен да е някой, който иска да му отказват. Joy

# 942
На мен ми е интересно как е разбрал, че никоя не отговаря на фалшивия профил. 😁

# 943
  • Stockholm
Така е, но на слабите хора отива, макар да е също толкова безвкусен. Защо обаче Веселка беше разкрила тези "прелести" за мен е загадка. Още по- малко разбирам защо не трябва да се коментира отрицателно.
Най-правилният ход на Веселка беше тоалета ѝ на влизане. С това направи впечатление и всички я забелязаха. Изключително смела постъпка, независимо от негативите. Ако беше влязла нормално облечена, никой нямаше да я отрази и щеше безславно да отпадне вчера. А сега изяде момчето с 60-те бройки и продължава напред.

# 944
  • Варна
За Кристи забравих да пиша.

Няма да я пуснат под каквато и е да е форма (публиката я изгонил), защото тя е свикнала всичко, което поиска да става.
Тя каза "така съм отгледана".

Биг брадър ще си направи един хубав експеримент с нея дали може всичко, което поиска да става.

Общи условия

Активация на акаунт