👁Big Brother👁 2024

• 52 190
  • 975
  •   1
Отговори
# 120
А в публиката ГоШ/о ли ми се видя?
Да, снощи го обсъдихме в темата. Гошко и Александра Гърдева... и двамата от Къщата на инфлуенсърите сред публиката, а сред съквартирантите Анджела и Веселка от Къщата на инфлуенсърите.  Въобщеее....

# 121
  • София
Аз въобще не харесах пък всеобщите любимци Радостин и Косара, не сме на една политическа вълна с тях.

Аз не мисля, че някой е карал Веселка да е по прашки, целяла е провокация. Получи я, всички говорят за нея. Очаквам, че ще се държи нормално през останалото време. Не е нахална и простачка, но сигурно ще има пак някоя провокация с дрехи.

# 122
Анджела и Веселка не бяха ли в един сезон? Те дори май някаква конфронтация имаха двете.

# 123
Иначе Атиджѐ/Хатиджѐ е турският вариант на арабското име Атѝжа/Атѝджа.  Нищо чудно жената да е с някакви смесени корени... Wink Може бащата да е арабин.

# 124
  • софия
Аз пък се кефя, че ги оставиха без багаж. И не става въпрос само за дрехите. Ще е голямо шоу, като станат и нямат кремчета, гримчета, четки за коса и по цял ден трябва да ситнят крачки с роклите, с които влязоха 😃
Всеки път се случва това и се чудя някои жени с какъв акъл се бяха спретнали в мрежи против комари или в пера.
Ако са им дали халати за баня, с тях ще ходят. Интересно би било да не са им дали и това, а кърпи.

# 125
Анджела и Веселка не бяха ли в един сезон? Те дори май някаква конфронтация имаха двете.

Бяха заедно в Къщата на инфлуенсърите, сезон 2. Имаха някаква кавга тогава,да. Веселка обаче бързо си тръгна.

# 126
Очаквам това предаване да бие по рейтинг всички останали от подобен тип, които вървят в момента, да видим Grinning

# 127
Те почти всички "къртят". Sweat Smile

Чудех се дали да пиша изобщо в темата, защото това е абсолютно фрийк шоу... Добре поне, че е от 21:30ч. и това би отказало доста хора да гледат това недоразумение. Но защо се учудвам изобщо като младите хора, които са аудитория на всякакви тик-тоци, онли-фенсове, инстаграми на "новите известни", супер много ще се кефят на тази ... поми... продукция. А и почитателите на евтиния и пошъл сеир, пълен с голи задници, също. Още като видях тази гнусна и долнопробна Анджела ми стана ясно, а да, и таткото на Гърдева кърти.

# 128
Аз пък се кефя с тези рокли и като свалят токчетата как ще изглеждат Smiley

Аз пък се кефя, че ги оставиха без багаж. И не става въпрос само за дрехите. Ще е голямо шоу, като станат и нямат кремчета, гримчета, четки за коса и по цял ден трябва да ситнят крачки с роклите, с които влязоха 😃

# 129
  • somewhere over the rainbow
Сигурно сте обсъдили г.за на Атиджето, но ... кому, за бога, е нужно да си направиш 2 декара задник?! Колко калинки трябва да те хапят, за да ти хареса това извращение?!

Имам подозрения, че Веселка скоро ще стане тъжничка. Турбо дивите не ми изглежда като да са боди-позитив. Тя без багаж ми е най-интересна - какво още ще видим, когато реши да си изпере гащите.

# 130
Косара съм я засичала в тикток, още не съм гледала нейната визитка, но до вчера пушеше масури на клипове и пускаше тежки гангстерски стойки. :д

# 131
  • София
Имам подозрения, че Веселка скоро ще стане тъжничка. Турбо дивите не ми изглежда като да са боди-позитив. Тя без багаж ми е най-интересна - какво още ще видим, когато реши да си изпере гащите.
Нищо няма да видим, защото то не може да се види...скрито е под дълбока преспа...

# 132
А първото момче, което влезе (Ники ли беше), забелязахте ли, че вече е плешив? А е на 23...  На 30 ще е с гола глава.

# 133
И аз сутринта доглеждах предаването и очаквах все нещо интересно да се случи, ама не… голяма боза.
Най-адекватни са ми Косара, Марио и Ванеса, донякъде и Радо. Всичко останало е някаква паплач.
И не разбрах предварителна уговорка ли е имало всички грозни жени да са с полупрозрачни рокли в долната част….?!? Потрес за психиката и травмиращо за окото…

# 134
  • Варна
Хахахаха, много се забавлявам с коментарите ви. 😀

Общи условия

Активация на акаунт