👁Big Brother👁 2024

• 52 293
  • 975
  •   1
Отговори
# 135
Очаквам това предаване да бие по рейтинг всички останали от подобен тип, които вървят в момента, да видим Grinning

И аз се надявам, но ще е малко трудно…
Часът е много неудобен, ето днес например ще е от 22:00, тоест ще започне в 22:15 както направиха и вчера

# 136
  • София
Очаквам това предаване да бие по рейтинг всички останали от подобен тип, които вървят в момента, да видим Grinning

И аз се надявам, но ще е малко трудно…
Часът е много неудобен, ето днес например ще е от 22:00, тоест ще започне в 22:15 както направиха и вчера
Аз очаквам, че ще се пропием...то това трезвен не може да се гледа...

# 137
Да запиша и аз в темата. Аз ще изразя непопулярно мнение - не ме скандализира каста чак толкова много. Мъжете са абсолютен пълнеж. Нямаше нито един, който да ме заинтригува по някакъв начин. И виждам, че много често хората възприемат скучни персонажи за свестни и точни, но моето усещане не е точно такова. Аз също забелязах, че единият дето се правеше на голям играч е едва на 23, а с тая абсолютно гола глава не бих му дала под 35 и ми е много трудно да повярвам, че има чак такъв успех с дамите.

То е ясно, че жените ще правят шоуто. Гледам да не се настройвам негативно към нито една от тях, защото мисля, че във визитките се дрънкат всякакви глупости, които не рефлектират задължително реалността. Дори първите две ги видяхме как водещите ни подготвяха, че едва ли ще се сдърпат от първата секунда, а те цяла вечер си чуруликаха и се сдружиха поне в тези няколко часа.

Изненадвам се, че са вкарали толкова много борци традиционалисти, а нито един хомосексуален. Да, знам, че няколко момичета споменаха предполагаема бисексуалност, но не мисля, че някоя от тях ще тръгна да се сражава с традиционалистите, нито пък те с нея. Друго щеше да е да вкарат някой по-hardcore гей 😁 както казах се изненадвам, че тази сюжетна нишка е изтървана.

# 138
Всъщност аз съм заради коментарите доброволен зрител.  То е само фон и повод за тема,  живото предаване  от остроумни участващи в дискусията е истинският бонус.

# 139
Сигурно сте обсъдили г.за на Атиджето, но ... кому, за бога, е нужно да си направиш 2 декара задник?! Колко калинки трябва да те хапят, за да ти хареса това извращение?!

Имам подозрения, че Веселка скоро ще стане тъжничка. Турбо дивите не ми изглежда като да са боди-позитив. Тя без багаж ми е най-интересна - какво още ще видим, когато реши да си изпере гащите.

Ще а видим натурална, защото е с боди - не може да изпере само гащите 😂

# 140
  • В.Търново
На Анжела май не й стана много приятно, че остава без багаж. Много ми е противна. То повечето де. Май циганина ще излезе най-нормален. Косара ми привлече вниманието. Тоя Ники ли беше, най-зле облечения, където го титуловаха, ми е мъж със самочувствие без покритие, гола вода.

# 141
Ще а видим натурална, защото е с боди - не може да изпере само гащите 😂
Ох, жива да не бях.. достатъчно видяхме от нея за една вечер, дано си скрие този г*з, че направо ми е отвратително как сядат на столовете с тези голи задници..

# 142
Хаха припадам и аз с коментарите,затова съм и тук де.Затова и гледам ББ заради темите.И предвиждам доста смях,щом почнахме от ден 1-ви.

# 143
Отвратителна е тази гавра с багажа. Касае се за хигиена, все пак, не за глезотии някакви. Изобщо всякакви такива ограничения - дрехи, храна, предизвикват най-низши страсти и издават творческата немощ на създателите на шоуто. Предизвиквайте ги в специфичните пристрастия - гримове, аксесоари, окосмяване, навици, не в естествените потребности.

# 144
И между другото това с традиционните ценности вече почна да става досадно и за мен иронично е новата версия на "аз съм гей, всичко което правя е гейско и всички трябва да знаете колко голям гей съм", което беше на мода по риалитита преди 10 години. Сега пък всяко предаване си има поне двама да запълнят квотата на традиционалистите, на които цялата им персона се изчерпва в това да ни кажат какви модерни мъченици са за борбата за традиционното семейство и колко мразят гейовете. Все едни престоплени манджи.

# 145
Дано поне без тоалетна хартия да не останат, чее така като гледам ще им е жизнено необходима и то в промишлени количества…

# 146
За потребителката, която дойде да ни заяви, че няма да гледа и че трябва да пускат поучителни предавания.
ББ не е поучително и обучително шоу и никога не е имало претенцията да бъде.
Ако беше с поучителна насоченост, никой нямаше да го гледа.
Това не е представителна извадка на бг обществото. Просто фрийкове, които ще правят сеир.

Лично аз не харесвам особено каста, намирам го за слаб, защото 60-70% от участниците са един и същ типаж (визирам жена, приличаща на труженичка, мислеща си, че е красива и фитнес батка, която си мисли, че е играч, а няма 20 лева я джоба).
Липсва ми разнообразието в образите. Липсва ми и...как да го кажа, тези залагат на скандал тип голотия и "бисексуална съм" (то това кого вече скандализира?). Например в първия Брадър имаше Димитър, който изглеждаше като супер интелигентен, обран и изискан мъж. Тоя мъж още първата вечер влезе в тоалетните (тогава имаха камери) и, без да му пука, си удари една. И всички бяха в шок. Ей такива ми липсват - дава вид на нормален, може да проведе читав разговор, обаче не му пука за околните Simple Smile
Принципно не понасям Краси Ванков, но ще дам шанс на шоуто, гледа ми се сеир, а и тук обикновено е забавно Simple Smile

# 147
Не съм запомнила имената още, но момчето от ромски произход и Ванеса (русото момиче, което е юрист) ми изглеждат най-адекватни.

# 148
Не харесвам Краси Ванков и нямам големи очаквания, но ако трябва да съм обективна още първия ББ имаше секс, гей, бисексуални мацки, пънкари и всякакви скандални участници. Няма как да надскочат предишните сезони, пък вече зрителя обръгна на всичко и трудно се впечатлява.
Първите ми впечатления са за скучни и предвидими типажи и редактори затънали в творческо безсилие, но ще хвърлям по едно око, за да съм в крак с темата.

# 149
  • Враца
Теодора и Виктор определено се харесаха. Цяла вечер бяха един до друг, умишлено. Няма лошо, да видим какво следва..

Следва секс, ако не е минал вече Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт