👁Big Brother👁 2024

• 52 352
  • 975
  •   1
Отговори
# 150
За мен слабата част на каста е в това, че 10 от 16 са абсолютно еднотипни персонажи.
Ще цитирам ММ “този сезон няма да има секс в къщата, а оргия”.

# 151
Ще ги видим колко са провокативни.
  Аз не мога да намеря отговор на следния въпрос - барманът, 2ри, 3ти на световно за бармани, живее и работи в Тенерифе , Ванеса- завършва право, успешен бизнес с приятелката си, за чий им е да влизат в ББ? Да си зарежеш бизнеса и обучението за няколко месеца,например, за да те направят паприкаш в това шоу.Щото никой не излизат от там без да го орезилят.
  Другите, инфлуенсърки, онли фенс, нацепени батки, една идея повече ги разбирам .

# 152
Повечето живеещи в чужбина(и то успелите по някакъв начин)искат да се изфукат в БГ.Да разберем и ние,че си живучкат добре в чужбината.Иначе как ще чуем за тях.

# 153
  • somewhere over the rainbow
Аз ще го гледам по същата причина, по която гледам и "Ергенът" - да въртя очи и да цъкам с език на воля. Хоум-офис съм, нямам колеги до мен и хейтването много ми липсва. Добре, че са тия шоА, да си чеша крастата. Тъй де, човещинка.
Който търси поучителни предавания, да ходи да гледа "Атлас" и "Бразди".

# 154
Аз мисля, че няма да ги оставят без дрехи за преобличане, т.е. багажа им няма да го дадат сега, но ще има раздадат примерно по един спортен екип. Сигурно ще имат мисия да си "върнат" багажа.

# 155
Само според мен ли Кристи ще е новата Жана Бенгердорф?

# 156
Кристи и аз я определих на Жана още с визитката.

# 157
Кристи и аз я определих на Жана още с визитката.

Още с влизането ми напомни на нея, а и в лице също си приличат.. честно казано през 2016 харесах участието на Жана във VIP-а

# 158
Ще ги видим колко са провокативни.
  Аз не мога да намеря отговор на следния въпрос - барманът, 2ри, 3ти на световно за бармани, живее и работи в Тенерифе , Ванеса- завършва право, успешен бизнес с приятелката си, за чий им е да влизат в ББ?
Според мен не са толкова успешни, за колкото се представят.

# 159
Ванеса щом е била на конкурс за красота, сигурно иска да се изявява, не е изненада, че е вътре. Същото важи и за бармана. На мен ми е любопитно милионерът, който беше избран с гласове на публиката какъв го крепи там.

# 160
А с какво се занимава този милионер, че аз нещо не разбрах?
Ще се окаже поредната лъжа според мен.

# 161
Ванеса е на 29 и още го бори правото. Това достатъчно говори за мотивацията и способностите ѝ в тая насока. Правото вече не е това, което беше...
Милионерът нито веднъж май не потвърди подобен статус.

# 162
  • София
Снощи изпуснах началото. Идвам в темата да следя,

# 163
Не разбрах с какво се занимава. Направи ми впечатление, че Александра Богданска няколко пъти го пита дали наистина е милионер и той каза “предстои да разберем”. Тя започна да го подпитва, да каже, но той нищо не каза по въпроса.

# 164
Благодаря Esmee за новата тема, присъединявам се, макар старта на предаването да беше разочароващ. Има ли във визитките на 16 от запаса някъде зодиите им, както в предходните сезони ги имаше или пак ще се мъчим сами да ги издирваме до края на сезона? Защо липсва тази информация във всички реалитита вече, задници може да гледаме и да им разчепкваме живота, но зодиите са голямата тайна. Аман от тъпи сценаристи и продуценти!

Общи условия

Активация на акаунт