👁Big Brother👁 2024

• 52 478
  • 975
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Само на мен ли леля Ивона ми прилича на чичо Иван???

# 181
Потресаващи участници, но то и предаването е такова. Предполага точно такива.
Прави впечатление, че тази година са внесли "бо*л*ци" от чужбинско, дали това не е знак, че нашите вече привършиха... Sunglasses
Дамата-плезир много добре владее кючека, дали в Монако го е научила? Брраво!

# 182
Прави впечатление, че тази година са внесли "бо*л*ци" от чужбинско, дали това не е знак, че нашите вече привършиха... Sunglasses
Абе и нашенските не са за подценяване!
Голота,гъзота и простотия и най- забавното всеки ходи с чашката

# 183
Не само на теб, цялата тема го обсъжда, че имало и потвърждение от не-знам си кой известен гей, че е транс. Аз просто я взех за по-грубовата госпожа.

# 184
Не само на теб, цялата тема го обсъжда, че имало и потвърждение от не-знам си кой известен гей, че е транс. Аз просто я взех за по-грубовата госпожа.
Аз помислих,че се превзема повече,но сега всичко се връзва

# 185
Аз помислих,че се превзема повече,но сега всичко се връзва
Аз й разгледах Инстаграма отгоре-отгоре и поне в тяло, че и по бански ми се струва с изцяло женска структура, че има и 1М последователи и се определя като публична фигура - водеща по тв, модел и не знам си какво. Но и тя яко се е "омешала" с БГ бръмчалките, че и в Черешката май е била, че се е снимала с още някого и плакет.

# 186
Не е мъж, факт е, че има по-груби черти, но си е жена това. Има и дамска осанка, не просто слаб мъж.

# 187
  • софия
Това Ивонне ли е?

Елза Парини бил потвърдил информацията на Кулагин.

# 188
Тя е, да. Сега като се загледам само мъжкото виждам, но все си мисля, не е спекулация Grinning

# 189
Това Ивонне ли е?

На нея прилича, в някакъв по-мъжествен вариант. Това е от преди 5 години. Но аз не гледах толкова нея, колкото кученцето. Sparkling Heart

# 190
  • София
Абе и нашенските не са за подценяване!
Голота,гъзота и простотия и най- забавното всеки ходи с чашката
Турбо-аристократите идват точно от чужбината...то Юесей, то Монако, то Нидерландия...

Това Ивонне ли е?

На нея прилича, в някакъв по-мъжествен вариант. Това е от преди 5 години. Но аз не гледах толкова нея, колкото кученцето. Sparkling Heart

Гласът й/му е 1:1 с Емили Тротинетката...  Може би от по-рано е на хормонална терапия и е по-незабележимо мъжкото в нея, но го има.

# 191
  • софия
Някак си си спомних и за епизод на "Втори план"

Не мога да преценя дали става въпрос за един и същи човек. Нос, скули са същите.
Интернет е заешка дупка.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 16:00 от zvаnchе

# 192
  • София
Ами така е, русата госпожа - Ивон май беше (ако е госпожа)

Ивонне, ще прощаваш Joy

# 193
Ами така е, русата госпожа - Ивон май беше (ако е госпожа)

Ивонне, ще прощаваш Joy

Абе, да не е Иван само Grinning

# 194
Ама като започнете с тия зодии се чудя защо са от толкова голямо значение?
Особено пък тук дето ситуацията е от "От глупав, по-глупав".. Каквато и зодия да са няма да разгърнат кой знае какъв потенциал, че да им анализираме астрологическите заложби.
Защото си пишем дипломите работи по Астрология  и следим социологически какъв е процентът кухели в някоя от зодиите 👌😉 Капиш?

Щом те влече Wink

Общи условия

Активация на акаунт