👁Big Brother👁 2024

• 50 700
  • 975
  •   1
Отговори
# 630
Или просто е пасивна и скучна за зрителите. До момента не са показали нито един разговор, игра или друга дейност с участието на Веси. И аз бих я изгонила първа и това няма общо с визията й. Другият номиниран младеж също.

# 631
Епизодите са безумно кратки. Този конфликт с бюджета за храната вероятно има поне 30 минути предистория преди да ни пуснат две минути, когато вече нещата бяха ескалирали и Косара се обръщаше иронично към Кристи с "момиченце", а тя я гледаше на кръв. Трудно е да се вземе страна. Даже се изненадвам как в социалните мрежи има чак толкова негативни мнения за някои от участниците, когато ние почти нищо не виждаме. Виждаме нещата пост факт, когато някой вече се е развикал, но какво всъщност е довело до това остава в сянка.

Така, или иначе тия неща са заснети, не мога да разбера какво им пречи да увеличат епизодите поне с 30 минути, или пък поне да качват някаква разширена версия онлайн на всички възлови моменти, които обобщават в епизода, който виждаме по телевизията.

Съгласна съм, аз лично не разбрах точно за какво се скараха точно, не гледам с 100% внимание и само разно крещене кой какво месо не ял чух. По принцип мога да си го върна, но не ми е толкова важно. Просто се чудя защо е вложен толкова бюджет като гледаме някакви супер орязани епизоди

# 632
  • София
От любопитство свалих приложението и гласувах, но реално няма резултати никъде, т.е. никаква прозрачност като при други гласувания. Считам, че е редно да се изпише примерно 2000 гласували и кой за кого, не че и така няма шанс за манипулация де.

За мен замисления сценарий и игри са доста слабо изпълнение - взели са по нещичко оттук оттам, от сериалите Black Mirror  и Игри на калмари (това с игрите от детството).

Колко години не го е имало това предаване, можеха да вложат много повече, да е наистина като социален експеримент. Ако имаше заявка за силен сезон и имаше нещо различно, нещо, което зрителят да иска да консумира, нямаше да имат равни в праймтайма.

# 633
Ако пише кой за кого е гласувал, то тогава предварително ще знаем кой отпада.

# 634
  • София
Ако пише кой за кого е гласувал, то тогава предварително ще знаем кой отпада.

Е нали уж аудиторията решава в този сезон и следва да е по-активна? Те няма да знаят... Как иначе да изградиш доверие с тази аудитория, която уж има повече участие в сезона?

То не че във фейса като се гласуваше не бяха купени ботове за промяна на анкетите, но все пак да създадат една идея усещане, че нещо е различно от предишни формати.. ето как някои дори мислят, че е снимано август, други, че не са постоянно в къщата, трети че всичко е нагласено.

# 635
Бюджет, реклами, много сезони опит, сума ти хора екип предполагаеми професионалисти и накрая орязана боза на нивото на аматьорското Диви и красиви.

# 636
  • София
Няма какво да мислим, че е снимано август,  при положение, че те си го казват...какво има да се мисли??

# 637
Според вас август месец стоят с якета на двора и пушат набързо, защото им е студено? Влязли са на 07.10, един ден преди епизода. Запознати хора го потвърдиха по-рано в темата.

# 638
  • София
Говоря за първия епизод, където се чува. Следващите пак не е сигурно кога  са снимани, щом не пускат никакъв лайф,както преди. Нито гласуването е лайф, нито излъчването.

# 639
Точно в първия епизод коментираха да се затваря вратата, за да не излиза топлото. А лайф епизод ще има в понеделник.

# 640
  • софия
Нали на предишната страница има информация, че в понеделник ще има лайф от 16 ч.?
Че е тъп ББ, тъп е, но чак такава конспирация... При този екип на предаването, мисля, че би им било много по-сложно да правят подобни гимнастики.

# 641
Говоря за първия епизод, където се чува. Следващите пак не е сигурно кога  са снимани, щом не пускат никакъв лайф,както преди. Нито гласуването е лайф, нито излъчването.

Да, разговорът е:
- На колко години си?
Обяснения и казва:
- Таман ги навърших.
- На коя дата си?
- 8ми
- 8 ми август?
- Да.
И почнаха да умуват за хороскопи.

Едва ли с израза "таман ги навърших", ще визират 2 месеца назад. Първата мисъл на Ивоне щеше да е 8 октомври или 8ми септември.

Доста объркан тайминг. Когато и да е сниман, със сигурност не е лайв и със сигурност е минало доста от влизането. Явно на новия екип му трябва време да изгледа, организира и монтира.

# 642
Според мен прекалено много задълбавате. Епизодът е сниман на 7-ми октомври, логичното предположение щеше да е рожденият ден да е на 8-ми септември, но… Не знам. Прави впечатление, че им е студено. Публиката навън всичките са с якета. Плюс това съм съгласна, че е много трудно да се скалъпи такова нещо - все някой щеше да се издаде навън. Да не говорим, че ако се познаваха всичките, щяха да са се проучили взаимно и да си знаят и кътните зъби. Не всеки да пита Кристи коя беше тя (във втория епизод, като не си беше сложила баджа).

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 11:28 от Lilly_85

# 643
Ако е кръгло числото може и две години да казва "тамън ги навърших" Joy

Толкова е нескопосан този Брадър, че ако трябваше да крият и един-два месеца по-ранни снимки, съвсем щяха да се оплетат.

# 644
  • софия
Дори и да не е кръгла годишнина, ако са навършени в близки месеци, съвсем нормален израз е "тъкмо ги навърших". Въпрос на изказ. Едва ли някой мери точно дни, месеци.

Общи условия

Активация на акаунт