👁Big Brother👁 2024

• 50 713
  • 975
  •   1
Отговори
# 795
Никчо е просто малък, откъде пък да познава тоолкова жените...Той досега е свалял ученички, а тук няма такива, дето само по мускулите на батко да припадат.
А с ИвонЧе тръгна приказката, щото лелката поласкана, че.младока и намигна.

# 796
Сега за първи път гледам новият сезон, не познавам никой, но засега ми е интересно.Водещата също за първи път я виждам с новата визия и не ми харесва.ММ твърди, че: тази не е онази.
Обикновено децата без родители и живеещи на улицата стават рецидивисти или се обръщат към проституцията. Седнали да говорят за техните деца и не схващат, че техните деца не са на улицата.
Точно!Аз от там започнах да гледам днес.Момичето е решило набързо да дръпне финансово докато е млада.Ако работи като продавачка, едвам ще изкарва за наем,такси за учене и т.н.Като човек, който винаги е имал покрив над главата, не мога да  съдя момиче спало на улицата.Между другото познавам едно момиче, което е израсло в дом.Живее в чужбина, пътува доста и мисля, че се издържа по същият начин.Да не дава Господ, но колко задоволени деца пропадат от глезотия.

# 797
Пацо едно време също беше на 23 като влезе в ББ3...СлОчайноС - не мислА.
ИвончИ потрива доволно ръце.

# 798
Сега очаквам и Весето, да защитават.  Казах ви,че плейбоят е отписан Joy
Жалко,че няма къде да заложа пари Joy

# 799
Моля, пишете кой е първият изгонен, че няма как да го гледам... Разчитам на вас Simple Smile

# 800
Весето ще е първа..

# 801
Ех, надявам се да не е тя
От КнИ също излезе първа…

# 802
Трябваше една анкета да се пусне.  Аз залагам, че ще е Ники .

# 803
Оф, кой го каза това за дебелия и дълъг врат на Богданска... Сега само това ми се набива в очите 😂😂

# 804
Малко е странно точно Тони да говори за естетика в телевизията. Не трябва да излиза в ефир ако се вслуша в съветите си.

# 805
Ако Кристи в крайна сметка напусне по собствено желание, вероятно и тримата номинирани ще се спасят.

# 806
Бачорски сега се подиграва и на дебелите. Пък на мен той ми е най-зле.

# 807
Е какво е това нещо вече? Този нормален ли е? Какви са тези коментари, била счупила леглото… ее бива бива ама това на нищо не прилича

# 808
Той Бачорски ги харесва слаби и тамън завършили училище, онлифенсърки и дебелани не са му в списъка.

# 809
Есил Дюран каква по-точно дизайнерка е, като няма представа как изглеждат жени носещи Л/Хл

Общи условия

Активация на акаунт