👁Big Brother👁 2024

• 50 708
  • 975
  •   1
Отговори
# 825
Добре, много ме гложди и някой да ми разясни, кое от трите е вярно - Богданска си е удебелила врата, издължила си го е или си е смалила главата някак си? Кое е нарушило цялостната симетрия, че прилича на щраус-ЕмЕмЕец?

# 826
Ей, ще се възползвам от рекламите да кажа само, че вижте как ни събраха тази събота, хаха.

# 827
Направо тея двамата да си ходят заедно, и без тва са безинтересни и комплексирани

# 828
Гласувайте, ама нова плей заби при мен. Някой да гласува за Ники от мое име Joy

# 829
Оф, кой го каза това за дебелия и дълъг врат на Богданска... Сега само това ми се набива в очите 😂😂
Аз! Joy Няма само аз да се тормозя! Сега като ги дават двамата гледам само Башар Рахал, че иначе ми е много ......бъррррр

# 830
Нали уж до 23:00 беше днес лайфа? Още ли не са обявили първия аут?

# 831
Определено Ники ще остане - няма да пропуснат физиономията му, когато разбере, че Ивоната е мъж Grin

# 832
  • Planet Earth 🌏
И на мен не ми дава да гласувам. Според мен ще махнат Веселка, за другия искат да видят дали ще стане нещо с Ивонне.

# 833
Е затова остана и Анджела, за сеира. Затова ще оставят и Никито.

# 834
  • София
Когото искат да гонят, все ми е тая, изобщо не мисля,,че ние нещо можем да променим...мачът е свирен.

# 835
Може и леглотрошачката да нагъне милионерчето, не се знае 😁. Има и тука сюжетна линия 😂.

# 836
прочетох сега коментар във ФБ-страницата на ББ - "изгонете всички и вкарайте резервите"  JoyJoyJoy

# 837
  • София
Ще пуснат Криста и ще оставят всички останали май.

# 838
От темата разбирам , че това е прословутия Бачорски от темата “ звездни компромати” .
Супер противен тъпак.
Било му грозно да се показва пълна жена в този вид на екрана , а на нас трябва да ни е хубаво да гледаме тъпа муцуна , нашарена с пандизчийзки татуировки .
За възпитанието на децата  си мислел , като давали Анджела Simple Smile
Тоя тъпак как го популяризираха във форума , с какво стана звезден ( наистина не си спомням , само чета името му в темите ) ? Моля някой да ми припомни.

# 839
  • Planet Earth 🌏
Може и леглотрошачката да нагъне милионерчето, не се знае 😁. Има и тука сюжетна линия 😂.

Еее айде сега 😂😂😂

В нейна защита ще кажа, че не счупи сама леглото, беше седнала с още един човек и от тежестта и на двамата се предаде дървото 😅

Общи условия

Активация на акаунт