👁Big Brother👁 2024

• 50 656
  • 975
  •   1
Отговори
# 855
  • Буркина Фасо
тая с кондурите се качи на диванчето. егати възпитанието.

# 856
Добре, вече е потвърдено - участници + водещите + гостите са бавноразвиващи 😂. Аз толкова лапсуси и безсмислени изречения не съм чувал на едно място никога май. Дано не го канселират скоро, че има мегдан за сеир.

# 857
Познах печеля ли тава мусака Joy ?
Без лук, и в чиния за трима Joy

# 858
Ивон е Иван.Вече съм на 100% сигурна.Никоа жена не може да има такова дупе.Никоя.Само мъж.
Взе ми думите от клавиатурата! 😁 Но адамовата къде се е дянала гледам, гледам и нищо не виждам. Трябва някой стоп кадър да го разгледам отблизо. 😁

# 859
Слаба работа и водещи, и участници, и коментатори.От последните поне си припомних Тонката. Stuck Out Tongue Winking Eye Много го бъзикахме едно време в тази тема.
На  Ивон/Иван и походката е мъжка.Някой намекнал ли е, че е Иван или предполагаме?

# 860
Аз съм в шок, очаквах да го оставят. Ама вярно няма нищо на горни етаж JoyGrinning
Направо имах чувството, че виждам как единствената му сива клетка се блъска отчаяно в черепа в опит да избяга. 😁

# 861
Емануела в защита на Ванеса

# 862
  • Viena
Ама на Сашето верно какво се случва с вратът й?

# 863
Честито ....му вика Алекс , хахах
Анджела с това облекло, май и тук заработва, през чужди камери
Към мъжете- сериозно ли това кльощаво, плоско тяло и издялано, бледо лице ви привлича?

Да

# 864
Останаха само истерични жени без Ванеса, един транс, двама чичака, злобен ром, кандидат духовник, двама батки и едно тихо милионерче.. С какво стана ясно на коментаторите колко по-интелигентни са те, по глупостите които изприказваха за четири дена ли 🤔

# 865
  • София
Иво е Ивонне, преди беше само Ивон, сега е прибавил едно "не" за тежест и плезир...

# 866
Анжелата и в деколтето няма никой не само дупе. Не ми е и красива, очите не ѝ се виждат от тези залепени пердета, тъмни кръгове, бледа.

# 867
  • Вестерос
От темата разбирам , че това е прословутия Бачорски от темата “ звездни компромати” .
Супер противен тъпак.
Било му грозно да се показва пълна жена в този вид на екрана , а на нас трябва да ни е хубаво да гледаме тъпа муцуна , нашарена с пандизчийзки татуировки .
За възпитанието на децата  си мислел , като давали Анджела Simple Smile
Тоя тъпак как го популяризираха във форума , с какво стана звезден ( наистина не си спомням , само чета името му в темите ) ? Моля някой да ми припомни.
Tе бтв или нова все ни занимават във фб с неговата особа и семейство. Сигурно е топ рекламодател.

# 868
Минах през инстаграма на Ванеса и съм изумена колко различно изглежда на снимките, които споделя. Явно се е изрусила за влизането си в предаването, но нямам предвид това, а супер голямото количество грим и филтриране на снимките, които поства в Инстаграм. Дано се види колко привлекателна е на екран без пет тона грим и изглаждане на лицето, чак на извънземно прилича на някои снимки.

То, ако хубава жена като нея изпитва нуждата така брутално да си редактира снимките и толкова грим да си слага, какво се чудим за по-семпли момичета...луда работа.

# 869
Мен накрая ми се счупи нова плей и не ми даде да гласувам.  Явно Веселка е седнала и върху него Trollface

Общи условия

Активация на акаунт