👁Big Brother👁 2024

• 50 712
  • 975
  •   1
Отговори
# 885
Очаквах Ники да отпадне. Той беше като част от обзавеждането през тази седмица. Веселка гръмна в мрежите, нямаше как да я изгонят при положение, че има потенциал за сюжет, в който ще се коментира колко яде и как изглежда, нещо като ситуацията между Пам, Елисавета и Габриела от сезон 2 на "Ергенът".

В Анджела видях някакви достойнства и се надявам да не подхване тя подобен подигравателен сюжет. Доста повече ми допадна тук в сравнение с участието й в КнИ. Сякаш се е пообрала.  По-скоро очаквам от Косара да започне подобни подмятания.

Голи гъзове в национален ефир не са естетични, не ми се струва и възпитано, така че не защитавам никоя дама, решила да се облича така. Следващия изгонен може да е Атиджето, че и тя малко стои като стайно цвете и не се изявява.

# 886
Никито беше прав, че Анджела и Веселка са инфлуенсърки, тоест имат фенове и доста последователи, те са гласували за тях. А за Ники - никой Grinning
Веселка от кой формат идва и тя
В два онлайн формата беше: Къщата на инфлуенсърите 2 (където май отпадна първа) и Мис Плюс Сайз 1 (където е победител)
Върнах да видя какво е казала Ивоне. Ама сериозно ли не разбрахте иронията й и как умно се измъкна от тъпия въпрос?
Кой си брои сексуалните партньори, отчита ги и ги съобщава? Моля ви се!
Сарпер от "90 дни до сватбата", пише си ги в тетрадка, над 2300 жени били.

# 887
Ивон е Иван.Вече съм на 100% сигурна.Никоа жена не може да има такова дупе.Никоя.Само мъж.
След дълги години рисуване, изучаване и наблюдения върху човешката анатомия съм убедена че е мъж. Едри и груби крайници, мъжки изпъкнали надочни дъги, това няма как да се коригира. Глас, облекло , което прикрива...

# 888
Ивон е Иван.Вече съм на 100% сигурна.Никоа жена не може да има такова дупе.Никоя.Само мъж.
След дълги години рисуване, изучаване и наблюдения върху човешката анатомия съм убедена че е мъж. Едри и груби крайници, мъжки изпъкнали надочни дъги, това няма как да се коригира. Глас, облекло , което прикрива...
И без дълги години изучаване на човешката анатомия го видяхме от влизането, че е траверс 😅.

Жокерите за такива, като Никито, къде не знаят мъж ли, жена ли пипат - ябълката е най-лесно (ако не е прикрита оперативно), широчината на раменете е супер издайническа, както и издължените, кокалести ръце. Ако си малко по-наблюдателен, очите са най-издайническата част.

И малко мъдрост за такива като Ники: Братле, ако четеш, вслушай се в мъдростта на древните тайландци "Ако има ябълка, няма слива" - народна поговорка 😉.

# 889
Абе, със съвременното "ашладисване" вярвам, че под крушата и дини може да намериш, а под тях краставици, тъй, че вече ябълките и сливите не са това, което бяха.

За Веселка - не одобрявам аутфита с който влезе, беше ужасен, неуместен, грозен, безумен. Не харесвам агресивното заявяване. Не това е начина.
Да, трябва да си твърд и да отстояваш себе си, но не чрез опити да се "натъртиш в очите на другите напук на всичко".
Ако смяташ, че човек е повече от едни килограми, тогава за чий ги навираш в лицето на другите. Изпъкни с друго, с интелект, с чувство за хумор, с миловодност, с добрина. Хората посрещат по дрехите, но изпращат по ума, убий ги със силните си качества, не с недостатъците си. Всеки има недостатъци и те не се ценят, цени се хубавото у човека, него покажи.
От друга страна останах изумена от коментаторите и какво и как си позволиха да коментират по отношение на нея. Махленска и просташка работа. Винаги има начин да кажеш и покажеш на някой нещата, които не приемаш и не намираш за уместни, но точно тия идиоти  паднаха толкова ниско в обсъждането си, че Веселка и десет легла да счупи пак няма да падне толкова ниско.
Ами тя е младо момиче, опитай да обясниш, че начини има, посъветвай, изтъкни хубавите и страни, ама не, дай с рогата напред и да пеем в общия хор и това в национален ефир.
Който не се е борил с наднормено тегло той не знае какво е и дано не разбира.
И оная прекроена до степен произведение на Франкенщайн Есилка да си затъкне перата, които не продава на дами XL на едно място дет слънце не огрява.

# 890
Случайно попаднах на лайв-а вчера и загубих ума и дума. Не от каста, а от коментаторите.

Есил Дюран не успях да разбера от коя морална кула беше застанала да коментира Анджела и съдържанието, което прави предвид как тя се опита да направи неуспешна фолк кариера. Нежеланието й да продава китайски пера на лудите, които биха й дали пари даже няма да коментирам. Наистина не разбрах как това трябва да е някакъв убедителен аргумент.

Бонанза Бачорски за първи път в живота си го виждам, надявам се и за последен. Толкова елементарна парвенющина отдавна не се беше показвала на екран.

Бившия изповедник на чалга звездите даже не знам как се и казва, но и той блесна с чудесен морален компас. Любимото ми беше как дебелите хора не че нямат право да съществуват, ама ако може да се скрият да не му развалят чувството за естетика.

И за финал  психологът на държавата - Ани Владимирова. Освен да й препоръчам по-добър инжекционист не знам какво друго да направя. Способността й да направи психологически профил на нещо различно от пластмасова чаша е нулева. Но пък даде оценка за цяло поколение все едно някой от това поколение някога й е казвал нещо различно от "може ли да мина".

# 891
Снощи не успях да огледам Ивон за всички физиологични дадености, които споменавате, затова сега отделих пет минути на финала. Гледана отзад, сама по себе си, физиката ѝ е съставена от ъгли, докато при дори най-слабата жена те са омекотени и заоблени. Тук има толкова очертана рязкост, че снощната лъскава рокля само я изтъква. Масивна горна част, широки рамене, вдигнати седалищни мускули, мъжка походка в моментите, в които не се контролира. Не е нужно да търся адамова ябълка даже.

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 18:14 от проксима

# 892
  • на пистата
Проксима,търсех думата за дупето й.И точно повдигнати седалищни мускули го описва.Онзи ден с една розова пижама се видя.Никоя жена не може да има такова повдигнато дупе 😁

# 893
Абе, според мен много от тях са се усетили, че е мъж, но просто не им дреме да го направят на въпрос. Много хора хипотетично се скандализират на подобни неща, но когато животът реално те бутне в ситуация да споделяш среда с такива екземпляри, всъщност не ти пука особено, стига да те третират добре. Да не тръгвам в лични истории, но навремето работих на едно място, където все се разминавахме с едни травестити рано сутринта, и то доста по-нескопосано изглеждащи от Ивон, и ако преди това някой ми беше казал, че ще се чувстваме напълно комфортно с колегите в компанията на травестити, щях да кажа "в никакъв случай", но като си седите сутринта, пиете си кафето на едно място в чакане и се заговорите, ето че много предразсъдъци падат. 😁

А специално за Николай, който дори май точеше лиги по Ивон, бас държа, че този е бил плейбой само с недоразвити осмокласнички, които са успели да се вмъкнат в дискотеката и посмъртно няма да разпознае хубаво развито женско тяло от мъжко.

# 894
  • София
Ставам си става какво ,  като ти не се вижда в къщата.

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 10:26 от Тайна

# 895
и посмъртно няма да разпознае хубаво развито женско тяло от мъжко.
Значи му е време да се запознае с творчеството на Гумени глави, и по-конкретно - с “песента” “Даниела”

# 896
А синът му какво прави в тези сайтове?
А кой е казал, че е бил "в тези сайтове" (освен Анджела)? Георги каза "синът ми те знае". Той може да я знае от "Къщата на инфлуенсърите" или просто от YouTube, където тя прави подкасти и реакции.  Аз също "знам Анджела". И не съм влизал в Онлифенс, знам я от Къщата на инфлуенсърите.
Моля, погледнете тази част от първия епизод от 9.00 до 9.45мин., където става ясно кога е сниман. Август е сниман.
E как ще е сниман на през август? Снима се сега, дават ни с 1 ден закъснение максимум. Живите включвания са си отделно. Ивонне го пита Николай на коя дата е роден, че "тамън ги е навършил 23 години" и той каза 8 август.
Криста е в абстиненция май, не ги разбирам много.
Тоз Бачорски като какъв се изживява, селяндур. Откри топлата вода, добре че ни каза, че Георги е ром, че то ние очи нямаме.
Той понеже е израснал в Абдовица (който е смесен квартал, има и роми), общувал е с много цигани и доста от навиците и речника им... е усвоил. Дето казват в другата тема "Сем. Бачорски са си бели цигани"
Башар уж актьор, уж това-онова, а се обръща към Антон с тебЕ. не понасям неграмотни водещи на каквото и да е.
Е, па той и Саното вика "ШЕ" вместо "ще". Ше кажеме, ше видимe... А с'a ше продължиме...

# 897
  • USA
Веселка за мен е много красиво момиче, въпреки това, мисля, че не направи добър жест на дамите с наднормено тегло с аутфита, който избра на влизане. Мога да си представя, след отговора на тази провокация, как много жени с нейното телосложение са се почувствали като четат изписаното в социалните мрежи. Можеше да избере рокля, с която наистина да блесне и да изглежда добре(не че коментари от тип "таз' дибилана ще изплющи мусаката" щяха да бъдат спестени.) Аз намирам и Анджела за доста красива, не е нужно всички да сме на солариум всяка седмица или "естествено красиви" за да изглеждаме добре. С риск да е много банално, красотата в хората идва във всякакви видове - дебели, слаби, тъмни, руси, с хиалурон и без. Всъщност, намирам всички жени в къщата за външно красиви и мисля, че ББ се е справил добре, за да има на всеки по вкуса. Отстрана на мъжете обаче е тотална греда - нагледах се на нацепени бебета, оскубани вежди и тумбаци на чичковци. Ми, не е много естетично, както се изразиха коментаторите. Grin

А за Бачорски няма какво да кажем, дано Наска не качи някое килце, че ще трябва и нея да сменя, сигурно този път с 08 набор. А и аз си мисля, че се възмути толкова за L/XL коментара, защото му стана обидно, тъй като и той видно е някъде там. Grin

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 11:06 от Дъми

# 898
Снощи забелязах, че се рекламират най-гадната вода на пазара, най-гадния студен чай и най-гадните напитки Дерби 🤐.
Сополчо добре че излезе понеже много ми напомня на един мой бивш съквартирант 🤮. Масово младите момчета изглеждат и се държат така и съм безкрайно благодарна и щастлива, че преди 10 години приключих със срещите и запознанствата и никога не ми се е налагало да общувам с такива екземпляри с тесни къси дрехи, огромни маратонки и дълги герданчета 🤮.

# 899
Те дават парите, техните бутилки дават в ефир, хахаха.

Общи условия

Активация на акаунт