Хитринки за всякакъв случай - 40

• 49 541
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Да, благодаря..нещо като на снимката, ама надали Simple Smile Нищо.

Явно моята паста е фалшива Simple Smile бая търкам и не ме впечатли.

# 586
  • Майничка
Момичета, дали има начин да се "удължи", т.е настави някак частта, която се закопчава на яке, което ти е тясно? Simple Smile
Ама как го обясних... Blush с цип е....
Евентуално могат да се вмъкнат тесни парчета от страничните шевове.

# 587
Детето се омаза с матово червило с какво да махна?

# 588
  • Street of Dreams
С каквото си махаш своето - дегримьор, мицеларна вода, тоалетно мляко и тн.

# 589
Не се получи, явно е засъхнало бързо

# 590
  • Варна
 А вода и сапун?

# 591
С нещо мазно пробвай, Лисе.

# 592
Олио за бебета и къпане стана Joy

# 593
Здравейте, тъмнокафява врата изцапана с боя за коса.Някакви идеи за махане на петното?

# 594
Кислородна вода. В краен случай белина, Аче е щадяща.

# 595
Вратата боядисана ли е или материал евентуално какъв е? Върху тъмното щом е станало петно, може да е по-скоро обезцветено, от окислителя на боята. Но има голяма разлика човек какво би пробвал върху различни материали или върху боя или лак.

# 596
О да, зависи какво е петното. Аз предположих, че е насложена боя, но ако е обезцветяване няма да помогне. Това защото често съм имала пръски по бели врати и се чисти, не е имало обезцветяване.

# 597
И аз първо това си представих, обаче като пише изрично че е тъмен цвят... смятай какво трябва да е петното че да се открои върху него.

# 598
Не знам вратата от какъв материал е,но петното е от кафява боя,номер 5.Видях го чак след час,вече беше изсъхнало.Уж винаги оглеждам,ако веднага го изтриеш се чисти,но зясъхнало май няма шанс.

# 599
Ползвал ли е някой четки за монтиране към винтоверт, за да чисти плочки в банята? Дали са подходящи, гледам предлагат се различни видове?

Общи условия

Активация на акаунт