Хитринки за всякакъв случай - 40

• 49 444
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Аз бих го хвърлила този бански. Имах такава риза, която пускаше много боя и се разделих с нея без капка съжаление. 

# 736
Щом пуска боя, колкото и да го перете, и после като се намокри, пак пуска, е токсична боя. Хвърляйте го, докато не сте получили кожен проблем от него.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 12:30 от Анонимен_7

# 737
Ох, много ме е яд, че едва го намерих, цял бански, с твърда чашка...
Но здравето е по-важно!

# 738
По погрешка пуснах една рокля на дъщеря ми в пералнята. Не е памучна, изкуствена материя е, но ръкавите бяха бели, а сега са мръсно бели. Молбата ми е какво мога да направя, за да ги изчистя максимално и възвърна до колкото мога предишната им белота /подчертавам до колкото може/. Много ме е яд, тъй като роклята е от танцовия й състав и като излизне на сцената сигурно ще се откроява спрямо другите рокли на децата до нея.

# 739
Накисни внимателно само ръкавите в леген с разтворен Аче и после изпери с цветоулавящи кърпички.

# 740
Не зная дали е подходящо за темата, не е за домакинство, но да споделя :Около Великден и преди това се почувствах зле, нито болна, нито здрава, но с болно гърло и ме тресеше, лека кашлица. Принципно не се самолекувам, но около празници нямаше как. Пих самодейно това и онова, но пиша, защото без да искам купих една много, ама много лютива лютеница. Оказа се изключително благотворно в съчетание с люти чушки от салата в заведение. Лютивото лекува болно гърло и помага за възстановяване, това исках да напиша, но сериозно количество Лютивото.

# 741

Общи условия

Активация на акаунт