Хитринки за всякакъв случай - 40

• 49 446
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Моля за препоръки за препарат за ръжда на фаянсова повърхност.

# 706
  • София
Тук някъде четох, че хвалела лидлския, дали в темата за баня или в тази...
https://mysupermarket.bg/za-doma-i-ofisa/pochistvashi-sredstva/p … 1bb447f7030b7ed72

# 707
За ръждата можеш да опиташ с кока-кола. Мокриш обилно и търкаш.

# 708
Ръжда върху плочки съм махала  с пастата на  dr Beckmann

# 709
Здравейте, помагали сте ми няколко пъти за това пак се обръщам към вас. Изпрах нов анцунг с етикет. Не го видях. От тези лепящите се етикети на Sinsay ако се сещате. Сега е лепкав и не мога да го махна. Моля дайте съвет. Прилагам и снимка.

# 710
Загрей го със сешоар и след това го отлепи механично. Пак переш след свалянето.

# 711
Как механично?

# 712
Хващаш и отлепяш. Като се загрее би трябвало лепилото да омекне и да се свали по-лесно.

# 713
Благодаря, ще пробвам.

# 714
Веднъж така гадно се олепах по пръстите от подобен етикет, че се видях в чудо - със спирт се мацах,
с някакъв лакочистител и нищо. В един момент ми се отвори работа с разредител за блажна боя АМВ
и неочаквано за мен всички лепкави места изчезнаха.
Та, ако материята позволява може и да пробвате. Иначе доста си мирише.

# 715
АМБ, МРТ и прочее биха помогнали, но трябва да се пробва как реагира платът. Освен това са мазни и идва въпросът с изпирането после. Май се перат де.

# 716
От едни ластични лепенки, които ми сложиха след оперативно не можех да се изчистя. Отгоре на всичко станаха черни следите по кожата ми. По съвет на хирурга използвах бензин за запалки. Всичко изчезна. Не знам обаче плат как би реагирал.

# 717
Някога в аптеката можеше да се купи ампула чист бензин и много добра работа вършеше за петна
примерно. Мирисът поносим и с едно пране изчезваше.
Сега гледам се предлага медицински бензин и предполагам е същото, само че в големи разфасовки.

# 718
От едни ластични лепенки, които ми сложиха след оперативно не можех да се изчистя. Отгоре на всичко станаха черни следите по кожата ми. По съвет на хирурга използвах бензин за запалки. Всичко изчезна. Не знам обаче плат как би реагирал.
..... или ацетон/лакочистител. Моят хирург така ми каза и наистина се получи.

# 719
Ацетонът би бил последното средство за синтетика, ако нищо друго не помогне. Бензин и разредител за мен са по-предна опция. Иначе съм чистила петна с ацетон, върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт