Смарт часовник съвместим с Iphone

• 1 555
  • 21
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,

Интересувам се с каква марка смарт часовници са съвместими телефоните на Iphone? Смарт часовника на Apple не се харесва и затова търся други варианти. В момента човека е с Huawei като марка смарт часовник, но двете устройства не комуникират добре.
Благодаря предварително!

# 1
  • София
Аз съм с iPhone 14 Pro Max и Huawei GT 4 и нямам никакви проблеми. Всичко работи и се синхронизира перфектно.

# 2
Аз също съм с Huawei GT4 и нямам проблем.

# 3
  • София
Благодаря за споделените отзиви. Човекът е с по стар Huawei, мисля, че беше GT2.

# 4
  • Sofia
Аз бях година и половина с Айфон 11 и Redmi Watch 2 и нямах никакви проблеми. Получавах всички известия от телефона на часовник.

# 5
Здравейте,

Интересувам се с каква марка смарт часовници са съвместими телефоните на Iphone? Смарт часовника на Apple не се харесва и затова търся други варианти. В момента човека е с Huawei като марка смарт часовник, но двете устройства не комуникират добре.
Благодаря предварително!
Новите Huawei работят с iPhone. Старите не.

# 6
  • София
Да, явно така се оказва. Благодаря на всички за мненията!

# 7
Включвам се в темата с един въпрос. Никога не съм имала смарт часовник,с iphone 15 съм и търся препоръки за смарт часовник на друга марка,искам да може след като се свърже с телефона да отваря снимките в телефона. Някакви предложения?

# 8
Huawei освен.

Аз съм твърдо за Apple watch, има огромна разлика в performance и изобщо усещане и интуитивност от всички останали марки.

Имала съм Samsung, Huawei, Garmin и съм с Apple watch в момента.

# 9
Huawei освен.

Аз съм твърдо за Apple watch, има огромна разлика в performance и изобщо усещане и интуитивност от всички останали марки.

Имала съм Samsung, Huawei, Garmin и съм с Apple watch в момента.

На същото мнение съм и аз.
С Айфон съм още от 3та серия, от 2016 почнах да ползвам смарт гривна/часовник, смених много марки и модели, през Февруари 24та си взех Apple watch и се родих. Не съм фен на часовниците попринцип, но от  този съм много доволна и от всичките му функции.

# 10
Здравейте,
Взех си Apple watch 10 46mm titanium, преди имах Huawei. Голяма грешка! Нямам никаква представа защо се харесва и защо въобще струва толкова пари. Да не говорим, че купих и lte версията с идеята да го ползвам без телефон. Купих си e-sim и каква изненада, моят провайдър не я поддържа (А1). Думи нямам просто.
Оня ден сравних huawei 4 и честни казано, в пъти по-красив е, всичко си имам, много по user friendly е. А да не говорим, че издържа две седмици без зареждане...

# 11
  • София
Безвремие, и аз съм така.
Приятел ми даде Apple watch за проба, носих го една седмица и му го върнах с 200. Не видях свързаността с iPhone-a ми да е по-добра.
Отделно часовниците на Apple за мен са ужасно грозни и приличат на нещо, извадено от филма "Деца шпиони". Затова си карам с Huawei Watch GT4, имам хубави каишки, освен оригиналната стоманена и е много по-стило.

# 12
Включвам се в темата с въпрос относно Samsung galaxy watch 6 взех си го преди седмица терефона също ми е Самсунг а16 свързване вс е ок само батерията едва изкарва и 1 ден плюс минус 1,2 часа отгоре не повече! А даже го вкл на режим пестене на енергия.. моля кажете ми който е с такъв часовник имали такива проблеми? В гаранция е мисля да отида до а1 и да поискам евентуално замяна с друг как мислите

# 13
Някой да е ползвал Самсунг часовник с Айфон? Много повече ми харесват като визия и функционалности от последните епълски, но не са евтини и ще е глупаво да инвестирам, ако не мога да го ползвам.
Епълските часовници наистина са като от "Деца-шпиони", от първия ден си го мисля Grinning

# 14
Мисля, че при Самсунг има ограничение и не са съвместими с iOS.

Общи условия

Активация на акаунт